dag 5 - en bild som är gammal på dig själv


i gotta find someone like you

heeejsan :D

va ju i stallet 7 timmar med lovisa idag.. haha :D
kom upp dit vid 11 typ och då tvättade vi ostens sår och lekte me katterna lite. sen hämtade vi laurus och lovisa knoppade hans man och jag borstade han osv. sen så hämtade hon smaiky och det va nån läskig tant som va i smaikys, natchos och berras hage när jag kolla och när lovisa kom hade hon sprungit iväg och stog typ och kolla på oss bakom nåra träd.. haha och smaiky ville inte gå in så vi jaga han ett tag, natchos bet mej oxå.. kul. sen iaf gick vi ner på banan och fotade laurus och smaiky. riktigt bra bilder vart det! sen ställde jag ut laurus i hagen och hämtade contra. borsta av henne lite snabbt och så red jag och lovisa ner till volten. jobbade henne först ganska mycket i skritten och sen trava jag över bommar och travhoppa ett kryss :) hon va super duktig!! sen så kom mamma, hon va och titta på sadel idag så hon kom hem med en ny sadel :D prövade den oxå och den va bra :D ska förmodligen rida i nya sadeln på onsdag med lovisa :D










nåra av alla bilder idag, fler kommer i olika inlägg :D



att få en riktig vän kan ta upp till flera år, att mista en tar ca en minut..

hinner inte lägga upp alla lovisas foton.. typ 100 stycken men dom kommer imorrn!! :D
nu ska jag gå och fixa marsvinen och sen kolla på tv och sova. galet trött och jag har ont i huvet.. men bloggar mer imorrn, efter stallet nångång :)


please don't leave me, i love you

heejheej :d

förlåt för dåålig bloggning men så är det, tror ni överlevde iaf va? :)
iaf, ida sov här inatt. kollade på filmen 17 teen again sjuuuuukt bra film och Zac Efron e ju så galet snygg :oo!! vi gick upp halv 7 imorsen.. roligt värre! men sen åkte vi och hämta lovisa och sen upp t stallet och fixade laurus. lastade han och det gick asbra. sen så åkte vi in till valla och lasta ur han, ställde han i e box och plocka in alla saker. sen så hämtade jag, elin och lovisa hans nummerbricka och betalde boxavgiften. jag värmde han 1 bakvarv och 2 rätvarv och han höll på och dumma sej och tvärade och typ va rädd för allt.. vi satte på halvstängt sen för att han inte skulle hålla på i loppet.. men sen iaf så duscha vi av han och efter typ 1 timme vare bara och sela på igen för loppet gick om ca 30 minuter. jag körde ut till veterinärvolten och sen så fick jag defilera. va ju ensam i kvalet men det gick bra. i volten gick det jättebra. han fick en ganska bra start utan galopp. sen så efter ca 1 varv så var det någon som kört med en golfbil över banan och laurus vart skiträdd för spåren så han tvärstanna och typ hoppa ner i banan och gick som cavaletti över spåren.. han fick tiden 3.11,08 hade han inte hoppat ner i banan hade han lätt klarat 2.55 och då hade han varit godkänd -.- sen så va jag, lovisa och elin med i prisutdelningen resten av dan och så fotade vi massa hästar :):)
vi åkte hem runt kvart över 4 och så plocka vi ut alla saker osvosv. sen så skulle jag ta upp en av kattungarna (osten som jag döpt henne till) och då skriker hon jättemycket asså inte ett gulligt utan lixom ett av rädsla. så jag satte ner henne på marken och skulle kolla om hon halta och hon stödde inte på vänster bakben satt vi gick in i sadelkammaren och skulle kolla och preci när jag håller upp henne ser lovisa världens köttsår. det såg typ ut som om nån gjort ett jättefint snitt med en kniv nästan i jumsken, nästan i form av ett hjärta.. så vi ropa på mamma och hon sa att det kanske behövde sys så vi gick upp t tore. han sa att vi skulle låsa in henne och skinkan (hennes syster) i sadelkammaren och så skulle han kolla hur det såg ut imorrn. så vi fixade med vatten,mat och kattlåda. lovisa ringde lisa för hon håller ju på jättemycke me katter och hon sa att vi skulle försöka klippa fbort så mkt hår som det gick och kanske tvätta rent lite. så lovisa satte på sej handskar och tvätta rent en sax och så körde vi lite operation-osten hahah men det vart faktiskt bra. vi fick bort allt hår och tvättade rent. jag och lovisa ska åka upp imorrn vid halv 11 och tvätta igen och sen så kolla när tore kör contra och ta höstbilder på smaiky och laurus. sen så vid 2-3 ska jag rida contra och lovisa smaiky. mamma ska åka och kolla på sadel imorrn oxå :) men nu tror jag ni inte orkar läsa mer så nu kommer maaaaaaassa bilder!!








 helsyskon med rama jag brukar köra :D










mina bilder från idag, lovisas kommer om en stund :) <3


heldag i stallet m loviiiiiiisa :D

hejhej!

kom hem imorse från nellie för hon skulle stå i kafeterian och sen så gick jag ner till infra och mötte lovisa! vi kolla lite på hööks och horse och sen så gick vi hem t mej. vi satt och snacka lite och bestämde att hon skulle följa me t stallet. vi tog några härliga höstbilder på laurus sen så duscha vi han inför imorrn. sen så va vi hundvakt :D vi körde agility med sladden och sen hämta vi petter och gick promenad med dom. sen så körde vi agility med petter och sladden och lite sånt. dom va asduktiga :D
efter det gick vi en promenad på 1 timme typ. både jag och lovisa höll på och dö när vi va på väg hem haha.
sen släppte vi av lovisa och nu kom precis ida. hon ska sova här och följa med imorrn t valla, det ska lovisa oxå :d







några av alla 500000 miljoner bilder som togs idag ;) men nu ska vi äta, ciaaooo

trött osv

nu ska vi borsta tänderna och soooova! löööv it!
vi har haft krig med varsin hårborste, kollat klipp på YT och massa annat så nu e vi bajströtta så båda typ somna stående.. hörs imorrn! puss


 sexiii

äääälska natthumor!

vi har världens bäästa natthumor!! seriöst.
nu har vi lagt upp "om 50 gillar ska jag och nellie lägga oss i snön med bikini med bildbevis" omg hoppas 50 INTE gillar..


svar på taaal

Nellie om nananan massa bilder på min bästavän :*:

JOHANNA JAG SKA DÖDA DIG! TA BORT ALLA!

- neeej just nu sitter du och tar kort på mej så finns nog ingen risk att du kommer döda mej :D

nananan massa bilder på min bästavän :*


KOLLA VA SMÅÅ







hehe nellie skyll dej själv att du ger mej din data :D


dag 4 - en bild på en konstig tid i ditt liv



ganska gammal bild, fjortis tiden


no one in this world nows me the way you now me.

hejhej!!
sitter hos nellie ny duschad!
vi kom hem från bea och amanda för typ 1 timme sen, det va skitkul förutom att nellies pappa ringde och nellies facebookkonto har blivit hackat.. dom hade lagt två killar som strula som proffe och gjort massa inlägg och kommenterat massa saker till folk hon knappt känner. så jävla omoget, vad äre som e så kul att förstöra för nån?
hon har iaf fixat allt nu och skrivit till alla att det inte var hon så vi får hoppas det löser sig! det är skitmånga konton som blivit hackade så är ganska rädd att nån ska hacka min..
ska möta lovisa på hööks imorrn 10.45. nellie skulle stå i cafeterian i väsbyhallen så ingen sovmorron här inte :d
känner jag oss rätt oxå kommer vi ligga och snacka halva natten oxå.. sånna e vi!


bara för att du e så fin :*

ska sova nu, får sällis i sängen inatt.. :$ hihi
men vi hörs imorrn! puss



A real man doesn't love a million girls. He loves one girl in a million ways.


I don't mind spending all my time to watching you baby!

vart precis klar med engelskan. har gjort både matten och engelskan nu så det är sköönt att ha d gjort iaf..
har asont i huvet och orkar inte gå ner och ta en alvedon.. pappa och cissi jobbar ikv men orkar nog inte sitta här så länge till.. får väl se.
sover hos nellie imorrn oxå! :) det kommer bli fett me kuuuuuuuuuul :D :D

 älska stilen

fem saker.. jag älskar!

♥ jag älskar mina kompisar, min ponny och min familj, skulle inte kunna leva utan dom!

♥ jag älskar att vara ensam hemma. är sjuukt mörkrädd men inte så fort jag kommit innan för dörren.

♥ jag älskar gotland. har varit där varje sommar sen jag föddes, om inte mer!

♥ jag älskar sommaren. att bli brun, bada och framför allt NO SCHOOL!!

♥ en sak ni kanske inte visste.. jag älskar att åka motorbåt, speciellt när det går foooort och håret står rakt bakåt :')

dagens snygging...



taylor lutner såklart! så galet snygg..


dag 3 - en bild på någon i din familj



min mamma och min ponny


En push-up bh är som en chips påse. Du öppnar påsen och det är halvtomt.

tjenis!
hände inte så mycket idag.. eller jag trodde jag tappat mina nycklar så jag sprang runt i hela skolan och leta.. hade seriöst panik. aldrig varit så orolig förut.. men underbara nellie, bea och kristin följde med mej hela tiden och hörde på min gnäll och till och med nellie fick nästan panik för min skull. underbara vänner man har♥ men iaf, dom låg i min sminkväska.. den va halvstängd och proppfull så vettefan hur dom hamnat däri.. vart iaf sjukt lättad eftersom jag visste att både mamma och pappa skulle blivit gaaaalna har ju skåpnykel, hemma nyckel t både mamma och pappa, larmbricka och förrådsnyckel.. men det är verkligen inte jag att tappa bort saker så. tur iaf att dom kom tillrätta!
pappa har åkt till jobbet och cissi kommer väl hem snart. kakan smutsade ner mina byxor när jag va ute me dom och jag hade tänkt att ha dom imorrn.. ska se om det går att tvätta bort med tvål och vatten annars vet jag inte vad jag gör.. :/


Du är som saltgurkan i en cheeseburgare, alla får dig men ingen vill ha dig.

har fett tråkigt.. har både matte och engelska läxa men jag ooooorkar inte, dom är tills på fredag så får göra dom imorrn. moa om du läser de här, vet inte om jag kan åka med imorrn.. :/
men stänger nog av datan straxt.. ska bara säga haidoo till alla på fb och sen soooooova <3
men vi hörs imorrn! puss och godnatt!




You put me in the middle of the spotlight ♥

tjaatjaaa!

idag i stan gick det väl bra. gick med milla och nellie, vi gick faktiskt typ bara fel 1 gång så är ganska nöjd :) jag va kartläsare, nellie skrev svaren på frågorna och milla bara hängde på ;).. eller förlåt, hon höll pennan! ;)
vi va klara runt 12 så då drog vi till donken och käka och sen så va man tvungen att samlas vid centralen så vi hitta dit efter en stund men nellie och jag skulle stanna kvar i stan så vi drog därifrån rätt snabbt igen. vi gick först till bikbok och jag hade verkligen looovat mej sj och inte köpa ngt men det gick väl sådär.. efter som min oranga tjocktröja har gått sönder köpte jag en ny typ myströja i grön. kostade bara 99 och jag har kollat på den läääänge så kunde inte låta bli.. sen gick vi till cubus och nellie köpte mjukisar som va grymt snygga.. sen så åkte vi hem. duschade hos mamma sen drog jag hem till pappa och nu har vi precis ätit :)
kollade mina omdömen oxå. godkänd i alla ämnen och övermål på vissa wiiihooo :D



dag 2 - en bild på någon du älskar


dom här 2 underbara tjejerna älskar jag grymt mycke!


godnatt!

ska stänga av här och sova nu, natti sötisar! <3

dag 1 - en bild på en person du umgås ofta med


världens finaste nellie <3


elskart




my love is so big for you sweatheart..

sitter hemma hos mej nu. nellies pappa körde hem mej, så snällt!
hahah innan vi skulle åka hade jag och nellie seriöst värsta dampgarvet.. båda låg på golvet och asgarva åt en låt.. hahah snackade me moa nyss oxå. sköön brud!!
får åka ensam till skolan imorrn.. inte kul men jag överlever! börjar 20 över 9 så d e chill. fick pengar av pappa oxå, tar ínte me mej matsäck imorrn, äter på donken lr ngt ist. hahah tjockiis jag vet





bilder

inklippt osv

promenad, musik och kebab

hejhej!

inte hunnit blogga nånting idag för direkt efter skolan gick vi ut m rossi sen gick vi hem till nellie och gick en långpromis med enzo. vi tog massa bilder så det kommer här nere! sen så gick vi hem och kolla på alla bilder, lyssna på musik och så. sen så beställde nellies mamma och pappa hem mat från illposte så jag åt kebab :') om en stund så kör nellies pappa hem mej, gulligt!


svar till snyggingen olivia!

Anonym om mot stallet nu:

ÅHHH ! vad fin du är ! avis.. kan du dela med dig av din finhet till mig (a) ?! snälla <3 <3 <3
puss&kram

- men olivia du är fin!! vi kan byta, du får min och jag din? pussssss!! :** <3333



ska stänga av här nu.
haha typ dampar på moaa liiite på fb HAHAH min humor e på topp nu verkligen!!'
men vi hörs imorrn sötisar! juste ska träffa nellie efter skolan så bloggar kanske hemifrån henne! puss


duktig jag e *host*


älska

..Det var en gång en raggare och en präst som satt på samma tåg. Raggaren läste en porr- tidning och prästen läste bibeln. Då fråga raggaren om dom skulle byta bok. -Ok, sa prästen. Efter en liten stund så frågade prästen: -vad är en snopp? Då sade raggaren: -jo det är en slags slips, för det var ju en präst han pratade med. Sen frågade prästen: -vad är mens? Då sa raggaren: -jo......... Det är när man blir röd i ansiktet. -Ok, sa prästen men vad är gruppsex då? -Jo, det är när man skrattar tillsammans. Nästa dag när prästen gick på bussen sa han: -vilken snygg snopp du har! Då blev chaffören röd i ansiktet. -Har du mens? frågade prästen Då började alla där bak i bussen skratta, och då sa prästen: -har ni gruppsex där bak eller??

Tänk om man kunde skilja på äkta och oäkta kärlek på samma sätt som man ser skillnad på champinjoner och flugsvamp

gahh har fet med tråkigt.. kom på nyss att matteläxa ligger orörd på min säng.. hehe men har faktiskt bara 4 uppgifter kvar och dom e svååååra.. gjorde resten på lektionen när vi hade vikarie :d
bestämde med lovisa oxå att hon hänkar på söndag :D kanske ida oxå men hon har inte svarat på mitt sms än. och nu hoppas vi att laurus springer jävligt fort tack!! han ska fan klara det där jävla kvalet nu -.-
jaja men lovisa kommer nog fota massor om jag känner henne rätt så det kommer nog gaaaanska mycket bilder ;)
men nu ska jag försöka mej på min matteläxa, ciaaaaaoo


look after the girl with the broken smile




kärlek


stålmannen + skalman = stålman

hahah rubriken... nellie skulle säga nånting om stålmannen och tänkte på skalman så du vart det stålman. det gjorde helt klart min dag♥!

packat ner kläderna jag ska ha imorrn. ska straxt dra mej mot pappa, ska nt t laurus eftersom jag red igår. kan va skönt att ta en ledig dag från stallet ibland åxå.


goodnatt!!

ska gå och borsta tänderna nu och sen lyssna på musik. måste gå upp halv 7 imorrn.. kuuul!
hörs imorrn! puss

 arkivbild

right nooww


plattången fick åka igång. håret såg helt hemskt ut efter jag duschat och orkar inte stå och platta det 42342 timmar imorron bitti.
dessutom äre mkt roligare och platta håret samtidigt som man lyssnar på musik och bloggar ;)


nyduschad och fräääsch


liten bildbomb från idaaag!










 fin sits osv..

 skinkan'
osten' min bebi♥

jaa.. och så kan ni ju kolla på hästarna och inte på mina asfina miner jag gör på alla bilder..

mot stallet nu

mamma kommer straxt så ska stänga av och fixa lite. men vi hörs senare! puss


drama, lies, tears. cheers to the teenege years.


it's a feeling i never felt before

godmorgon.. eller ja kanske inte godmorgon men skit samma!
vaknade halv 9 imorse för pappa släppte in odjuren på mitt rum, jätteglad vart jag verkligen -.- men sen så kunde jag inte somna om så låg och kolla på tv tills typ halv 11 så åt jag frukost och snart ska jag åka och rida contra.
tänkte bara rida lite dressyr idag, få henne mjuk i båda sidor osv. det ska nog gå bra!
wää måndag imorrn.. orkar inte. sista veckan iaf innan höstlovet, WIHOOOO :DDD

 hej jag är snygg osv..


natti sunshines!

ska dissa er för sängen nu.. ska se om folk är sociala på sms..
men vi hörs imorrn, elin ska förmodligen fota när jag rider contris så det är najjzz!
puss och godnatt!



00.00 btw!

HAHAHAHAHA äkta min humor

Förra veckan när det var strömavbrott satt jag fast i hissen i över tre timmar.

- Det var väl inget. Jag stog fyra timmar i en rulltrappa.


- Vet du vad det är för skillnad på en hästrumpa och en brevlåda?
- Nej...
- Då vågar man ju aldrig skicka dig att posta brev!


Grisen Nasse står framför ett väggutag och säger sorgset:

- Men varför har du murat in dig i väggen? :(


- Den här mössan får du bara ha på dig när du går bort.
- Vad ska jag ha när jag går hem då?


En känd sångare sjöng för patienterna på ett sjukhus. Han avslutade med en glad hälsning:
- Hejdå, och hoppas att ni blir bättre!
- Tack detsamma! svarade patienterna.


Michael Jackson var på en båt med en massa barn. När båten började sjunka sa kapten:
- Save yourself!
- But what about the children?, sade Michael.
- Fuck the children!!
- Do we have that much time?


- Pappa, måste man tänka när man kör bil?
- Javisst, min lille vän, det måste man.
- Är det därför du kör så långsamt.


- Skratta mig inte i ansiktet så fort jag vänder ryggen till!


På zoo:
- Titta mamma, den där apan ser ut som faster rut.
- Fy, så säger man inte.
- Men apan förstår väl inte vad jag säger?


- Kom in nu Emil!
- Varför det?
- Vi ska gå ut.


- Mamma, hur länge sedan är det pappa försvann?
- Kära barn, pappa är inte försvunnen, men det var tre år sedan han började spela golf.




remember me? i was your friend when you where single


haha älsklingen då :*

moa om moaaaatoaaaa jag äääääääälskar dej!!:

HAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHH andas hahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahaahhaahahhaahhahahahahahahahaahhahahahahahahhahahaahahah

- haru kul moa? ;) :**

finns inte ni, finns inte jag..








om inte ni funnits vet jag inte vad jag gjort.. älskar er!♥

shopaholic

mobilbilder så föööörlåååt för dålig kvalité!!


skjorta, ginatricot 99.50;-
 linnen, kappahl. vita 45;- gröna 30;-
 bhar 75; och 74.50; trosor 39.50; twilfit
 mascara lindex, vet inte va den kosta.
 gulligt skrivblock :D
 jeans h&m, 99;

klart som fan att jag blir avundsjuk när hon kramar dig, för i några sekunder har hon hela min värld i sina armar..

dålig uppdatering idag... felåååt :$

mamma hade varit i stallet så åkte med henne in till väsby vid halv 2 typ. vi hämtade upp elin och så åkte mamma hem och bytte om. sen så åkte vi med henne ner till centrum. vi gick runt och kolla massor. av mamma fick jag 2 bhar och trosor från twilfit, ny mascara från lindex, jeans från hm, skrivblock och ett linne från kappahl. själv köpte jag en skjorta på gina och ett linne på kappahl ;)
sen så körde mamma hem mej till pappa och nu har jag ätit lite och nu så skriver jag me max och elin på fb.
ska se om jag kan ta kort på det jag köpt annars så får ni bilderna en annan dag :)


moaaaatoaaaa jag äääääääälskar dej!!

moa fick för sej att hon inte finns i mitt liv så därför fick hon stå för rubriken!! ;) men hon ska inte säga ngt igentligen för hon dissar mej imorrn för gubbjäveln så..

ska typ stänga ner här och dejta sängen! galet trött verkligen.. bloggar mer imorrn innan jag drar till elin! sov gott sötnosar ♥

helt sjukt!



jaa.. vad ska jag säga? helt jävla sjuuuukt! tänker inte ens försöka göra det för jag har en ganska stark känsla att jag kommer misslyckas totalt och ligga och asgarva på golvet efter..


i can only imagine, only imagine what it would be like.

mådde lite dåligt förut men skiver me elinälskling♥ magnus och max på facebook. dom människorna får mej verkligen på bättre humör! underbara vänner man har♥

bestämde att jag och elin ska åka t centrum imorrn :) elzka bruden, jag trodde jag skulle få sitta hemma som värsta lonelyn men bruden rädda min dag^ min underbara mamma har lagt in 300 spänn på mitt konto idag oxå, men ska inte handla för mer än 100 för jag ska ju t GHS om en månad (:D) och så ska jag köpa min kilklackar :D sen så åker vi väl hem till nån av oss :)
nej men nu ska jag va lite social på fb. puss

 älskar dej bebi! <3


give it up for music

hejhej! :)

sitter hos pappa nu, tjockar i mej popcorn haha :$ men iaf, när jag kom upp till stallet så longerade ja laurus först över bommar och sen över en liten oxer. han va suuuuperduktig!! fick till och med fram han i lugn och samlad galopp och han hoppa jättefint över :) sen kom kattungarna och förstörde allt -.- en av dom satte sej i kanten på ena bomen på oxern och d såg inte jag så precis när laurus hoppar, hoppar kattungen ner från den så när laurus landar håller han på och krossa kattungen :oo jag och mamma typ skrek och laurus vart livrädd.. men kattungen hade jävligt tur, laurus nudda aldrig den. jävlar va rädd jag blev asså..
sen åkte jag hem t pappa och så åt vi och sen satte jag mej häär :)
elin följer nog med och fotar på söndag när jag rider contra hihi :)




you light my days'

hemma från skolan nuu! fick sluta tidigare på son så de va najs!
ska gå ut m rossi nu och sen åka en snabbis t stallet. och sen till pappsen.
men bloggar mer när jag e hemma ikväll :) puss



bjuder på 2 bilder.. <3

svaaar;

Ebba om gonatt <3:

Neeeej va söt du var på ditt enskilda foto! <3

- taack ebba!! :') <3

gonatt <3

ska kolla på criminal minds som börjar om en halv timme tror jag, säsongsstart så får inte missa! måste kolla på idrottsläxan oxå.. orkar inte -.-
fredag imorrn.. chill!


bilder från i måndags

hoppar du, hoppar jag'
 snygg osv



utsidan ger insidan en chans, insidan ger utsidan sin glans

sitter här och gör engelska läxan.. fattar ingenting men jaja.. man ska typ berätta om en svensk nyhet på engelska inför hela klassen imorrn, KUUUUUUUUL
blir nog inget stinsen ikv.. :( det fanns typ ingen som kunde hämta.
skriver mer senare. puss


fiixat!!

såå... fixat headern nurå! vart faktiskt ganska nöjd :d

veeeet

..bloggen ser helt ccepe ut nu, nellie header och allt, men håller på och fixar den!!

halvdag med mooooatooooa

slutade 11.20, jag och moa tog bussen till centrum och käka suuuuubway, alltid lika gott!! sen så träffa vi elin, aslänge sen har verkligen saknat bruden asmycke! hon och rasmus e assöta! :D sen så gick vi och kolla när bussarna t runby gick men vi hade precis missat dom så då gick vi t runbyskolan -.- tog bara typ 15 minuetr men skit samma.. sen så träffa vi ida och bella där så vi satt inne i deras skolas kiosk och snacka. det va meningen att vi skulle träffat anton men den fegisen vågade inte träffa oss.. sen tog vi bussen t centrum igen. moa köpte godis och jag en munk och tuggumin. sen satte vi oss på 45an som åker hela väsby typ och så klev vi av vid moa. då snacka vi skype me anton och tog lite bilder ;) sen kom elin för som skulle träna 03erna så då tog jag bussen hem. på bussen satt jossan så vi bestämmde att jag förmodligen ska hänka me till stinsen ikv. tydligen ska sara varga sjunga och det ska delas ut goodie bags osv :D grymt kul, hade ingen aning om det men men :D




wiihoo

har fett med tråk verkligen.. ingen rolig på fb och finns inget roligt och göra.. så ska stänga ner här och kolla på greys om 40 minuter och lite så. ska typ va me moatoa imorgon så d blir chill :) men vi hörs imorgon!! puss



i will never winn this game without you ♥

jag ångrar allt, förlåt ♥


tidsfördriv..

Allmänna frågor:
Namn:
Johanna
Ålder: 14

Längd: 163,4

Sko-storlek: 37-38

Född: 12/3-97
Bor: hemma
Gör just nu: det här och musik 
Nämn tre bra egenskaper hos dig själv: hahah ehm.. snäll, och sen vet jag inte

Nämn tre mindre bra egenskaper hos dig själv: inget tålamod, inget självförtroende och typ rädd för allt

Vad är du rädd för: ekorrar, småkryp speciellt spindlar, och mörkrädd
Vad är du mest nöjd med hos dig själv: typ ögonen och mitt hår

När grät du senast: igår
När skrattade du senast: idag

Vem åkte du bil med sist: mamma

Vem åt du mat med sist: mej själv
Vem sov du hos sist: ehm.. kommer inte ihåg
Vem sov hos dig sist: ida

Vad var du rädd för när du var liten: vet inte 

Vad ville du, som liten bli när du blev stor: vetrinär
Hur många gånger har du besökt ett sjukhus när du själv varit patient?: många
Värsta smärtan du råkat ut för: ..

Något som gjort dig riktigt glad i ditt liv: mina vänner och min ponny

Någonting som gjort dig riktigt förbannad och ledsen: personer som visat sej bara varit falska rakt igenom
Har du någonsin sportat: jaaa?
Någon du ser upp till: många

Vad finns alltid i din handväska: lypsyl, borste, deo, parfym, penna, tuggumi, sudd, hårsnodd/hårnålar

Har du varit utomlands någon gång: ja flera

Vilken plats var finast: thailand

 

Lite mer personliga frågor:

Har du någonsin tagit eller provat droger: neeeeeeej!
Snusat: neeeeeeej!

Druckit: neeej

Har du piercing eller tatuering: öronen

Hur ska en kille vara/se ut för att du ska falla pladask: hur snäll som helst, och ganska snygg såklart!
Finaste komplimang du fått: vet inte har fått många fina ♥
Har du sårat en kille riktigt ordentligt någon gång: tror inte det.. eller hoppas inte det!

Har du blivit sårad av en kille riktigt ordentligt någon gång: ja

Har du någonsin gjort något kriminellt: neeeej

Har du snattat: nej haha

 

Antingen-eller-frågor:

Storstad eller landet: storstad
Hamburgare eller pizza: beror på
Kött eller fisk: kött

Hund eller katt: hund

Aftonbladet eller expressen: vet inte

McDonalds eller MAX: doonken!
Vin eller Öl: inget

Charter- eller skidsemester: båda

Sverige eller Utlandet: utlandet

Sport eller nyheter: nyheter, men kollar aldrig 
Ljushåriga eller mörkhåriga killar: typ båda..

Sommar eller vinter: sommar!!!

Vår eller höst: vår

Flyg eller tåg: venne

Bil eller buss: bil


bara för att jag är bäst på att sjunga..



gick och sjöng på låten idag, eller bara naughty naughty we like to party för det va det ända jag kunde..


svaaar

amanda ♥ om ny design osv:

vrf kan jag inte se nån utav dom? :( ♥

kan du inte? :oo pröva och tryck på F5.. ? :/♥

Ångra aldrig något som har fått dig att le ♥

haha kollade nyss min mail, 1508 olästa mail.. eeeeelzka

nej men kom hem från skolan för.. ganska längesen. hade svenska som sista och moa satt vid mej. hahah jobbade typ ingenting satt bara och garva typ. juuuste man skulle läsa om Alexandre Dumas tror jag han heter och så stog det Dumas i texten och jag ba vadå dum as? AHAH typ doog
men iaf har varit ute me rossi, kollat på one tree hill och fixat marsvinen. duktig chey! greys anatomy börjar snart så ska kolla på det och sen äre väl nå andra bra program ikväll oxå.
vi har halvdag imorgon oxå :D :D men vettefan vad jag ska göra.. :s ska kolla me nån kompis för jag tänker iiinte va hemma!! men nu ska jag fortsätta radera alla mail.


ny design osv

har fixat nellies design och min egen. vart lite inspirerad när ja fixa hennes ;)

men nu börjar DH så ska stänga ner här. puss och godnatt.



..

josefin om tro inte på alla rykten du hör om mig, sanningen är myyyycke värre!:

Saknar dej otroligt mkt.. Det var länge sen sist. Känns som om vi tappar kontakten mer och mer ... :( <3

saknar dej oxå. det va typ i somras vi va sist :/ <3

test

Har du:
Någon som förstår dig? - ja
Någon som du saknar? - aa
Någon som du hatar? - aa
Vem kramade dig senast? - vet inte nellie tror jag 

Vem pussade dig senast? - vet inte
Vem ringde dig senast? - kamilla
Vem ringde du senast? - pappa
Vem var hemma hos dig senast? - amanda tror jag
Vem var du hemma hos senast? - hos mej.. haha?
Har du några kärleksproblem? - nja
Har du pratat med någon idag? - nej duvet, värsta lonelyn -.-
Har du gråtit idag? - nope
Har du skrattat idag? - aa :)

 

Jag:
Är singel? - mm
Svär ofta? - om jag gör
Sjunger i duschen? - vem gör inte?
Skulle kunna ha pyjamas på dig i skolan? - nej haha

Skrattar åt dina egna skämt? - ja om ingen annan skrattar..
Skulle göra plastikoperation och det var ofarligt och gratis? - kanske


Har du:

Piercingar? - öronen om d räknas
Syskon? - plastbrorsa
Jobb? - skolan
För många vänner? - går itne att ha för många! 
Rymt hemifrån? - när jag va liten.. med min barnvagn.  
Färgat håret? - haha ja många gånger
Bra självförtroende? - nej
Sagt ”jag älskar dig” till någon? - Ja
Varit kär? - ja..
Dumpat någon? - mm
Gjort något olagligt? - aa
Somnat i skolan? - nä faktiskt inte
Brutit ett ben? - aoop
Tappat bort mig i min hemstad? - jaa.. eller om det räknas i stockholm?
Sett en fallande stjärna och önskat? - har sett men aldrig önskat..
Gjort något som jag lovat mig själv att inte göra? - Ja
Smugit ut utan lov? - aa
En hemlighet som ingen annan vet? – aa
Sovit en hel dag? - aa
Somnat gråtande? - japp
Hånglat med två personer eller mer på en kväll? - nää
Blivit generad inför folk? - haha aa
Varit kär i någon utan att säga det till personen? - aa
Ätit musslor? - neeeeeeej :s
Haft ett förhållande i under en månad? - aa
Blivit kallad player? -
Färgat ditt hår svart? - aa

 

Vad:
Längtar du till mest just nu? - ghs
Ska du göra i helgen? - vet inte, koompisar förmodligen

Gjorde du igår? -
Ska du göra i sommar? - vet iinte
Har du för mobil? - xperia x8
Vad köpte du senast? - Ehm.. vet inte, de va mamma som betalade :)

Skulle du gjort om du såg ett lik i skogen? - Skrikit som fan och sprungit

 

Vem/vilka:
Slog du senast? - eskil tyyp
Fick du sms från senast? - eliiiiiiiin
Pratade du med i telefonen senast? - mammsen
Älskar du? - familjen och mina vänner!
Skulle du kunna göra allt för? - mina älskar bästavänner och familjen
Var du med senast av det motsatta könet? - nåra i skolan
Kan du lita på mest? - nellie, milla, amanda, moa
Vet mest om dig? - nellie
Sov du tillsammans med senast? - min kudde


Maybe you should eat your make up, so you can be pretty inside, bitch.




tro inte på alla rykten du hör om mig, sanningen är myyyycke värre!

det typ spöööregnar så jag behövde inte gå ut me rossi ;)
har typ inget å skriva så skriver mer sen. puss



 saknar..

är inte min ponny söt? dör av garv varje gång jag ser bilden..


le mot dom som försöker krossa dig, för det krossar dom att se dig le.

tänkte stänga av datan nu och fixa inför imorgon. läsa igenom engelskan en gång och så. ska nog va med eeeeeeelin efter skolan oxå, vi får väl se vad vi hittar på :) massa flum säkert..
men gonatt och sov gott!!



dagens låt




kommer ni ihåg när alla drogade låten?


dag 30 - mitt mål med ridning

sista nurå!

mitt mål är att utvecklas så mycket som möjligt och min dröm är att få tävla internationellt i dressyr och hoppning. men just nu är det att lära laurus och contra så dom blir riktigt fina i ridningen och båda två har gjort stora framsteg för att inte blivit ridna så mycke!! :)

 hon har blivit riden av mig ca 5 gånger och några gånger innan det av en annan tjej i stallet. så hon gör verkligen framsteg!!

 laurus e ju så fin som bara han kan va<3

Tjejer blir kära i vad dom hör, killar i vad dom ser. Det är därför tjejer bär smink och killar ljuger.

shuuelelu

åkte till stallet efter skolan. vi hämtade upp elin och lovisa. jag och lovisa red ner till ängen och elin fotade, laurus va helt knäpp idag.. höll på och taktade och kicka och reste sej nästan nere på ängen så jag hoppa av så fick mamma gå runt med han medans jag och elin fotade/filmade lovisa när hon och smaiky hoppa :) laurus fick oxå hoppa efter utan mej haha. sen när vi kom tillbaka t stallet red jag där i stället. då va han mycke lugnare haha. fick även fram han i galopp typ 3 steg :') han kickade visserligen men inte så högt. så underbar känsla verkligen!! sen så fixade vi i stallet och skjutsade hem lovisa och elin och sen så åkte vi och handla. och nu har jag hamnat här som vanligt och väntar på att csi ska börja! :)
 
 bild på mej och contra för en vecka sen :)




don't bring flowers after im dead please

godnatt!

dag 29 - någon jag skulle riskera livet för



dag 28 - någon som älskar dig

min familj och mina vänner antar jag


dag 27 - så här vill jag att mitt liv ser ut om 20 år

att jag är lycklig

dåååååålig update jag vet..

föööööööörlåååååååt

kom hem 1 inatt från mina kusiner.. det va asmånga där så först åt vi och sen så fick jag massa kläder av mina kussar och så lyssna vi på musik och sen så spelade vi just dance. haha det va typ som värsta friskis passet ;)
idag så har jag först kör laurus. han va jättefin!! sen så åkte jag och mamma till stinsen. fick ett nytt svart linne från gina, bh trosor och nya strumpor från twilfit och så köpte jag tuggumi och hovborste till laurus från citygross ;) thank you mami! sen åkte vi och åt på donken och sen till mina kussar och hämta bord och stolar från igår ;)
kollar på partaj nu haha typ dööör ;o men iaf ska t stallet imorn och riiida ;) lovisa och elin (?) ska med så vi drar väl typ direkt efter skolan. vet faktiskt inte va jag ska göra me han.. jaja får väl se imorn.



i am the only good girl in the world

hemma nu! ska till mina kusiner snart. vi ska fira mormor igen med massa andra :)
nu kommer alla bilder freån idag ;)









39 poäng och unghäst champion

Nu är vi påväg hem! Han fick 39 poäng och blev unghäst champion i sin ras :D två rosetter fick följa med hem och massa andra priiser :) Ska ladda över alla bilder till datan ikv så ni får dom senare. Puss

Godmorgon

Hejhej! Påväg upp till stallet nu. Är skittrött.. Vi ska lasta om 45 minuter. Farmor och farfar kmr oxå så det blir kul :) men uppdaterar mer under dagen! Puss

Trött chey här

Är påväg hem från mormor nu. Är asmätt och mår illa haha! Undra hur många kilo man gick upp ikv... Ska upp 8.15 imorn vi ska lasta laurus halv 11 för vi ska ju på utställning i norrtälje.. Önska oss lycka till :)) Men nu ska jag sooooooova i bilen puss hej

graaaaaaaaattiiis mormor!!

min älskade mormor fyller år idag :') så fort mamma kmr hem från stallet så åker vi dit :)
inget speciellt hände i skolan idag. segt som vanligt. hade redovisning på so.n, det gick nog ganska bra (tror jag) sen så skulle vi jobba i boken haha men eskil kom in och satt med oss så fick typ inget gjort ;)
eskil skrev 'han hette nils the snigel' på min mapp så typ dog av garv och sen vare kört.. kunde inte konsentrera mej eller nått.. men gick hem sen, amanda följde med en stund och sen gick ja ut me rossi och sen hamna jag här ;) men nu kommer mamma så ´ciao






påväg till buusseeen

godmorgon på er!
bussen går 35, alltså om typ 2 minuter men den e alltid sen.. har hälsa nu på morronen, men vi hörs senare! mååste springa.


duschen nuu

ska duscha lite snabbt, sen soooova. men vi hörs imorgon sunshines!


 gammal bild på mej och juni.



but worst of all is to be without you ♥



galet bra ♥


kommentera!

kommentera ditt för och efternamn så länkar jag din blogg (om du har nån) och skriver minst 3 meningar om dig i ett eget inlägg! :)

dag 26 - hur mina vänner beskriver mig

inte vet jag.. :o det får ni fråga dom ;)

trodde jag kunde lita på dej och att du va annorlunda, men du va inte den där snälla söta killen som mitt första intryck av dej va..

aa som rubriken säger så fick ja reda på en sak, så e lite.. inte ledsen direkt men typ besviken.. så blir inte så långt inlägg..

kom hem för en timme sen typ. vi åt på tiger nere vid station. asgott verkligen :) taaack nellie och din mamma :)
måste plugga engelska, har förhör imorrn och jag har inte ens kollat på pappret.. lyyckat!


nellie nellie världens bästa nellie!

sitter hemma hos mej med nellie! vi har varit ute med rossi och pratat och så :) hennes mamma ska hämta oss om typ 10 min så vi ska åka ner till centrum och åka till biblan och sen äta :) så åker hem till pappa sen så bloggar när jag kommer hem :) puss



du lät mej tro allt du sa..

ska typ stänga av här och gå och dejta sängen ;*
ska bara lyssna klart på låten, men vi hörs imorgon sötisar! puss



dag 25 - någon jag träffar vardagligen

 


moa, amanda, nellie, milla. nåra av alla jag träffar!!

i would always be there for you! <3

tjeeeenis bloggen!

efter skolan åkte ja ner till centrum och mötte kajsa :) vi gick först runt och kolla lite och så satte vi oss och snacka lite. sen gick eskil och felix förbi och så gick vi ner och mötte milla och amanda och sen eskil och felix inne på ica, jag köpte tuggumin btw, och sen så gick jag, kajsa, milla och amanda t subway. kajsas mamma bjöd mej, gulligt!!
sen tog vi bussen hem t kajsa och så spela vi först lbp och sen tog massa kort på oss.. hahah vilket liiv vi har. fula vart bilderna oxå xD
sen så drog jag hem och nu sitter ja här :)
hade matteprov idag oxå, gick skit men vart inte klar så ska fortsätta imorrn. och då kan ja ändra d som vart fel :) smartiiis !




i just can't stop look at you

kollat klart på DH nu. bra som vanligt! det som går på tvn har inte slutat än mihihi
men ska fixa mej nu och sen sooova!
vi hörs imoron!!



tidsfördriv

1. Hur mycket pengar har du på din mobil?
abonnemang
2. Har du fått en kyss den närmsta veckan?
nope
3. Vem tillbringade du två timmar med idag?
många
4. Hur lång är du?
1,63
5. Vilken är den senaste filmen du såg?
ingen aning
6. vad stog det på ditt senaste sms? 
du är!! <33
7. Föredrar du att ringa eller skicka sms?
vet inte haha
8. Är dina föräldrar gifta eller skilda? 
skilda
9. När såg du senast din mamma? 
igår
10. Icke godkänt i något ämne?
neejj
12. När vaknade du idag?
06:45
13. Vilken är din favoritplats?
stallet och hemma
14. Vilken plats föredrar du minst?
skolan
15. Vem får dig att må bra?
moa, nellie, amanda, milla, elin, lovisa, elin, ida, bea, ******.. ja listan kan bli hur lång som helst
16. Hur stor är din säng?
stoor
17. Vad sover du i?
stor t-shirt
18. Hur många kuddar har du i sängen?
3
19 Var har du bott/bor?
väääsby
20. Tycker du om kinamat?
aldrig ätit...
21. Tycker du om kaffe?
äckligt
22. Vad dricker du helst till frukost?
oboy, juice
23. Kan du spela poker?
ja duvet värsta prffset såklart
24. Känner du någon med samma födelsedatum som dig?
nää
25. Vill du ha barn?
när jag blir äldre
26. Kan du några andra språk än svenska?
engelska, spanska
27. Har du någonsin åkt ambulans?
nope
28. Föredrar du havet eller bassäng?
havet
29. Vad spenderar du helst pengar på?
kläder ofc
30. Har du kramat någon den här veckan, förutom någon i din familj?
aaa
31. Vem är den roligaste människan du känner?
känner mååånga roliga personer, orkar nt räkna upp alla 
32. Vad har du för ringsingnal?
vanlig sony ericsson signal
33. Har du kvar klädesplagg från då du var liten?
aa
34. Vad har du närmast dig just nu som är rött?
min morgonrock
35. Kan du byta olja på bilen?
neej borde jag?
36. Vilken var den senaste boken du läste?
att kyssa eller inte kyssa Jake Matthews
37. Dansar du i bilen?
inte dansar men sjunger kanske?
38. När var du i kyrkan senast?
ingen aning..
39. Hur många hål har du i öronen?
2 i varje ööra
40. Har du någon piercing?
nej om inte öronen räknas
41. Har du någon tatuering?

42. Har du färgat/slingat/tonat håret?
färgat, tonat och slingat
43. Har du pojkvän/flickvän?
nope
44. Har du en bästa vän?
aa
45. Vad är ditt mobilnummer? 
de ni
46. Vad ska du göra ikväll?
kolla DH!
47. Har du några syskon?
halvbrorsa
48. Vill du flytta hemifrån?
jaaaaaaaaaa!
49. Är du kär?
tyyp
50. Finns det någon person som du vill slå?
ja haha  





såå bra!

 
När han verkar blyg - Ta honom på kuken
När han bråkar med dig - Ta fram ditt knogjärn och knäck hans näsa
När han är tyst - Peta honom i ögat
När han ignorerar dig - Smsa med hans lillebror
När han försöker sticka iväg - Fäll honom
När han skriker på dig - Spotta honom i munnen
När du ser honom gå - Släng närmsta hårda grej i skallen på honom
När han är rädd - Kalla honom för bög
När han ser ut som att något är fel - Bry dig inte
När han flirtar med dig - Låtsas somna

tagen från soras fb, så jävla bra!!



dag 24 - mitt motto

~
everything will be okay in the end.

if it's not okay,
it's not the end.


när jag ser en felstavning kollar jag alltid om bokstäverna på tangent bordet ligger nära varann

sitter och skriver med moa (och anton från moas facebook).. haha vilket liv dom har..

men iaf haha höll typ på och dö av garv på bussen imorse.. d va en kille i 7an som tappa sin mobil och busskort som gled längs hela bussen på golvet.. det skulle vara taskigt att börja asgarva men jag höll fan på och göra det. såg så jävla kul ut hahahahh!!
sen hade vi hälsa, hade innebandy m moa så vi stog och passa lite. pappa ska ringa deras tränare ikv förmodligen :D
skulle varit m kajsa idag men hon va sjuk så d blir bara å vara hemma. kan vara skönt d oxå! DH ikv men måste kolla på datan för vi har inte 5an.. -.- får inte missa verkligen!!! :(
nu ska jag sluta tråka ut er! puss



HIhihiihhihi buusigt:)

Jag har kuul på johannas blog hiihhi :)) förlåt johanna :( :) Heiiidoooo :)

it's all about us'

ska gå och borsta tänderna nu, är galet trött verkligen. men vi hörs imorgon!

 trött chey

fuck that, fuck you, fuck them, fuck all

ni vet den här känslan att någon verkligen hatar mej? när den personen ropar på personen bredvid mej bara för att jävlas, snackar skit om mej så att jag hör, kolla på mej som om jag bär kläder som en uteliggare eller som om jag ser helt jävla fuckad ut. just den känslan..
men jag vet att du innerstinne vill ha tillbaka oss. att du saknar alla våra pratstunder och våra minnen.. bara för att jag sa en sak som jag inte borde gjort gav du upp allt och strunta i mej.. det hela blev inte bättre att du går och blir tillsammans med en av mina kompisar.. bara för att jävlas. det hela blir inte bättre att jag mår skitdåligt för allt och det e massa bråka hemma..
äre verkligen så att du inte saknar oss alls? visst jag kan ha fel men jag tror inte det.. jag vet att du läser min blogg och du vet exakt vem du är. tänker inte nämna ett namn för det blir bara pinsamt för dej.. kanske jag skulle göra det, så du vet hure känns när personen du gillar bara dissar och skiter i ens känslor.. men nej jag e inte så jävla taskig som du.. kommer aldrig vara heller... det var ett misstag alltihopa.. precis allt


dag 23 - hoppning eller dressyr?

har alltid gillat hoppning lite mer. det har lixom bara varit så, tyckte dressyr va skittråkigt på ridskolan för jag fick aldrig lära mej något nytt. men nu när jag bara rider laurus så har det ju typ bara blivit dressyr och småskutt och då märker jag det när jag skulle hoppa 70 att jag blivit rädd.. kanske inte så konstigt när man inte hoppat på ca 1 år men iaf.. så det blir både dressyr och hoppning på den frågan..



nothing to lose, far away far away

fuck känner mej jättekonstig.. asont i huvet och det känns som om jag kan spy när som helst.. får inte bli sjuk nu.. får väl gå hem från skolan imorgon om det e så

hemma från stallet nu iaf. red först contra.
det gick jättebra!! jobbade först mycket me att hon ska lyssna på skänkeln och sen så gjorde jag lite volter och halter. och i slutet vart hon jättemjuk, ställde skitfint åt båda hållen och gick i asfin form, till och med lovisa sa det :')
sen så fixade vi laurus,smaiky och natchos. haha jag tyckte d va askallt så laurus fick ha ländtäcke, skydd och huva xD haha men söt va han iaf!!
men iaf vi skritta ett varv på banan och sen red vi tillbaka och red lite vid stallet. jobbade mycke övergångar med han och att han ska behålla formen. jätteduktig!

första avsnittet av 2 ½ men börjar ju om ½ timme. måste verkligen kolla, det är ju ny skådespelare.. tror inte han e lika bra men jaja!

 ~ dressyrponnyn ~


mot bussen!!

måste springa till bussen! annas kmr jag missa den.. hehe
puss


duschen näästa

ska gå och duscha nu och sen gå å lägga mej. börjar 8.25 imorrn me SOOOOO fyfan va tråkigt..
aja skit samma! ska rida på eftermiddan så de e chill.

puss och godnatt!


~

~ alla vi som blir en ninja när någon rör ens mobil

skajjjp

skypar med elin och nellie. typ döööööööör av garv HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHA. vi skrattar åt alla johanna-videos osvosvosv.... kul liv!


STOLT ATT HETA JOHANNA!



hahahhahahha jag och nellie typ dööööööör!


jag va fast på botten, tills jag kämpade och kom upp till toppen igen.

hemma nu. va i stallet en stund.
tömkörde/longerade laurus. han fick inte anstränga sej så mycket så körde mest skritt och sen lite trav i lugn takt. han jobbade jättefint med formen. riktig dressyrponny verkligen!!
har skickat iväg en förfrågan till ullis, deras stall brukar ordna små hopptävlingar så jag frågade om dom ordnade dressyr oxå. hoppas dom gör det!! :D
ska fortsätta leta musik t mobilen nu, puss


 va tror ni, dressyrponny?

lite nya saker sådär..




åhhh.. vill haaa!!!


i.like-it.se - 10 bästa

♥ sms 03:30: 'sover du?' 'nej, jag hoppar fallskärm...'

♥ -vad glor du på?' '-dig' '-har du ingen tv hemma eller?' '-jo, men den har inte animal planet'

♥ håll käften du kan inte låten

♥ hata när man glömmer klicka på 'skicka' på mobilen och sitter där som en jävla idiot och väntar på svar..

♥ vi som tror det hjälper att ladda mobilen 5 minuter innan man ska gå.

♥ tss.. världen kan inte gå under 2012.. jag har snabbmakaroner som går ut 2013 :)

♥ varför använda en trång garderob, när det finns ett GIGANTISKT golv?

♥ jag läser inga bruksanvisningar, trycker bara på alla knappar tills det fungerar.

♥ kan jag få ditt nummer? nej skaffa eget...

♥ 11:00: när jag kommer hem ska jag plugga sönder!!
   15:00: äh jag kan plugga efter jag kollat på tv.
   18:00: jag ska plugga efter maten.
   19:00: jag hinner sitta vid datan lite innan jag pluggar.
   00:00: fan måste sova.. får plugga imorgon!!


det här e humor på hööög nivå!!!!


Bli aldrig svartsjuk när du ser ditt ex med någon annan, eftersom våra föräldrar lärde oss att ge våra begagnade leksaker till de mindre lyckligt lottade

det blev ingen match för dom idag. så ska träffa kajsa vid typ 3 lr ngt. funtar på att gå ut och springa idag. d regnar inte så varför inte?
är verkligen inte taggad för skola imorgon.. glömde ta m kläder från mamma så måste ta en tidigare buss och byta om där...
bloggar mer senare. puss


 söt bild på kakis!


dag 22 - någon jag vill träffa igen



älskade Lillis såklart♥


trött..

vaken nu. kakan och hubbe typ springer runt här utanför så alla har typ vaknat. men får väl se om jag ska kolla på deras match idag. puss


gonatt finisar!

ska gå å dejta sängen nu. pallar inte sitta upp längre..
ska nog kolla på moas och elins och deras innebandy match imorn, men bloggar nog innan. puss



150e inlägget wiihoooo

måste verkligen få snacka me nån.. har hänt så himla mycket saker sista tiden och jag mår verkligen inte bra av det. känns som om jag tar ut det på mina kompisar och det får jag inte göra, behöver dom i det här verkligen.
mina underbara bästavänner♥


life is a hell right now

sitter med popcorn-skålen i knät och läser http://minahistorier.webblogg.se seriöst, e helt inne i den! har läst igenom alla 21 delar nu, vill bara fortsätta läsa men det har inte kommit nå fler delar.. :/ d e ingen social på fb heller så ska kolla om d e nått roligt på tv lr nått! puss

saknar♥


typ dog liite..

Ett par pratar i telefon:

Killen: Jag älskar dig mest av allt och skulle gå igenom eld och vatten för dig älskling.

Tjejen:Naw älskling, kan du inte komma hit da?

Killen:Aboow äru dum eller, det regnar ute..!


tagen från elins blogg!

speeeeeeela.se




så kul man kan ha då


dagens outfit





halsduk: gina tricot
tröja: gina tricot
mjukisar: thun's

5 saker ni inte visste om mej.

♥ visst jag kanske har ett leende på läpparna men jag är sällan riktigt glad
♥ jag har godisförbud
♥ jag är inte nöjd med mej själv
♥ jag gråter sällan, och när jag gör det så kan jag gråta hur länge som hellst
♥ jag har ingen morfar

från 2 - 14 år i bilder

























fan va jag saknar dej bebi<3


dag 21 - någon jag vill träffa



Cody Simpson


give it up for music




love me, baby treat me right

hemma igen, vi åkte in t väsby för att gå på gymmet men det stängde 2 så d va ingen idée. men jag ska ut och springa om en stund när det slutat regna..
ska typ inte göra nått speciellt idag så d blir väl bara å va hemma.

 inget smink

Never ignore a person who loves and cares for you because one day you may realize you've lost the moon while counting the stars.

hejhej!

har ätit frulle nu och så.
HAHA pappa kom in på mitt rum med en liten låda och jag ba okej? och sen såg jag en svans sticka rakt ut och två tassar.. insåg att det va en mus och typ hoppa upp från stolen och börja skrika haha :oo men den va ju redan död men aa..
vi gick och 'begravde den' bland alla andra.. lite äckligt men ändå sorgligt..
ska nog åka med pappa ner till gymmet om en stund. har snackat me mamma och pappa och dom går nog med på att låta mej börja träna innebandy :d men då kanske jag måste dissa elin och lovisa på måndagar.. jaja får väl se! vi har inte pratat klart än!



morning

vaknade nyss :$ pappa släppte in odjuren så dom väckte mej. skriver efter jag ätit! puss



she makes me wanna oh oh oh oh

ska typ stänga av datan nu och gå å lägga mej, å typ lyssna på musik osv. ska typ inte göra nått imorn så ska sova lääääääänge!! puss och godnatt!


söta


pictures














dag 20 - något jag vill göra

just nu vill jag åka utomlands. till typ spanien eller thailand. det har blivit så himmla kallt här och vill bli brun ^^


skillnaden mellan henne och mig? jag kan få dig att le med byxorna på

fredag nurååå!! wihooo


efter skolan så fråga nellie om vi skulle göra nått så drog till henne. vi typ snacka, tog kort me hennes system och hade det allmänt roligt :) hon håller på å laddar upp bilderna nu så dom kommer i ett annat inlägg :)

 smakprov ;)


håltimme

har håltimme nu fram tills 25 över tror jag. vi ska väl gå å äta snart men vi hörs sen! puss

 arkivbild

your the reason why I smile ♥



godnatt ♥


dag 19 - bild på min bästavän och varför hon/han är det

jag har många bästa vänner men den som jag känner just nu, förstår mej mest är nog moa dansk ♥ hon har funnits där för mig när jag behöver det, hon är verkligen underbar! ♥
men har fler bästavänner som jag vet alltid kommer finnas där för mig!

 moa å jag på grönan haha :$

<3

test

DU HAR..

[x] mamma

[x] pappa

[x]styvmamma

[] styvpappa

[x] styvsyskon

[ ] bror

[] syster

[ ] brorson

[ ] systerdotter

[x] mobiltelefon

[ ] eget badrum

[x] eget rum

[ ] swimmingpool

[ ] hot tub

[ ] gästrum

[x] dator

[x] TV

TOTAL: 8

 

 

 

[x] säng större än normalt

[x] mer än 4 par skor

[x] solglasögon

[x] klocka

[x] mp3spelare/ipod

[ ] en fungerande PS2

[x] nitendo wii

[ ] Xbox som funkar

[ ] nitendo 64 som funkar

[ ] gamboy/advance

[ ] gamecube

[ ] nitendo ds

TOTAL: 6

 

 

[ ] pokerbord

[ ] basketkorg

[x] hockeyspel

[ ] biljardbord

[ ] pingisbord

TOTAL: 1

 

 

[x] nattduksbord

[x] stereo på rummet

[x] Cd-spelare

[ ] har något klädesplagg från Abercrombie och Fitch eller Hollister/AE

[x] dina föräldrar har gett dej ett kreditkort/atmkort

TOTAL: 4

 

 

 

[ ] Jobb/sommarjobb

[ ] shoppar minst en gång i veckan

[x] har dyr parfym

[x] Msn

[x] Kamera/videokamera

[x] telefon

TOTAL: 4

 

 

 

[ ] Scooter, 4hjuling, moppe

[x] Gitarr/trummor/keyboard

[ ] Något annat instrument

[x] varit på en kryssning

[x] rest utomlands

[ ] haft en personlig tränare

[x] dyra smycken

[x] träffat en kändis

TOTAL: 5

 

 

 

 

[x] plattång/locktång

[x] har 1000 spänn på dej just nu

[x] rest i Europa

[ ] varit på hawaii

[x] varit i Asien

[ ] varit i USA

[ ] varit i Australien

TOTAL: 4

 

 

[x] föräldrar har bil

[x] husbil/vagn

[ ] jag har en bil

TOTAL: 2

 

 

 

[x] hemmagjord mat nästan varje dag

[x] suttit i en limmo

[ ] suttit i en helikopter

[x] äger en videokamera

[x] egen laptop

[x] egen dator

TOTAL: 5

 

 

totalt : 46

1-25 - Ghettokid

25-35 - vanlig

36-40 - Bortskämd brat

41+ - Överklassens snobb


real eyes, realize, real lies

shhhhhhuuue!!


hemma från stinsen nurå! drog direkt efter skolan med moa. vi kom väl dit 15.15 nån gång och så gick vi runt där, köpte en mössa, halsduk och örhängen. funderade på ett par skor, kilklackar på skopunkten.. sen när vi gått där en stund så ringde brandlarmet :oo moa va i provrummet så fick lite lätt panik och så gick vi ut och fick typ stå ute i 15 minuter kanske sen så fick man gå in igen. men då vart vi typ utkörda igen ahhaha :o men vi gick inte ut ställde oss typ vid kicks och vänta. sen så åt vi och tog 514 till sollentuna station och sen tåget hem. haha vi tog 54an åt fel håll.. det va typ inga på bussen så d va chill!
mamma sa att vi skulle åka till skopunkten och köpa min skor och sen ett till par eftersom man får typ halva priset på dom billigaste så e typ asglad just nu :') mamma har köpt ett par rosa reflex boots till laurus :d har världens bästa mamma!!!



 kilklackarna :)

dagens låt och bild!


when I try to speak out, is it nobody that hears me..

ska kolla på tv nu och sen gå å lägga mej, är astrött somna typ på svenskan idag..
ska åka t stinsen imorgon och köpa ny mössa och halsduk. moa följer med så vi drar direkt efter skolan så kommer inte hinna blogga fören imorgon kväll. fixar ett tidsinställt! pusss



the moment I met you, was the best in my life ♥


i take your hand and hold it closer to mine ♥



fan vad jag hoppas att det inte är sant, jag dör om det händer dej något ♥


now everybody, put you hands in the air.

tjeeenis!

kom hem från skolan typ 5 över 3. drog på mej ridkläderna och tog bussen till stallet. fixade iordning contra och la ut bommar och så. började med att skritta lite volter, serpentin bågar för att få henne mjuk i båda sidorna sen så travade jag lite även då på volter och lite bågar. sen så skrittade jag och travade över 2 bommar och hon lyfte jättefint på fötterna. sen så la mamma till en tredje och den i mitten va lite upphöjd. shit vilket lyft hon fick i benen! skitfin va hon! sen så sökte hon sej till och med neråt så i slutet red jag på en volt och hon gick riktigt fint vissa stunder. hon orkar inte bära sej än men det är ju inte så konstigt! nån måste följa med och fota nästa gång, skitnöjd med henne idag verkligen :')

 bild på mej och contra, första gången jag red henne :)


skolfoto wiihooo


dag 18 - en bild jag aldrig publicerat förut.


världens snyggast outfit!





varje dag föds en ny lärare; ANVÄND KONDOM

ÄLSKA RUBRIKEN


svar;

Alice om du ser ut som en träskgubbe, hejdå!:

Tack desamma! :)

- HAHA! ;)

du ser ut som en träskgubbe, hejdå!



hahaa älska!! ska stänga ner här och äta kanelbulle eftersom det e kanelbullens dag :) och snart kolla på DH. hörde att jag fick sms men har inte orkat kolla haha men vi ses, sov sött! :*



♥ desperate housewives ♥

DH börjar ju ikv :D :D typ asglad.. men det är sista säsongen så får verkligen inte missa nått avsnitt!!

körde laurus idag, körde bara nåra varv så han vart inte svettig elr något. man typ frös ihjäl asså mina fingrar va verkligen isbitar när vi kom tillbaka till stallet haha ;o ska rida contra imorron så ska typ åka direkt efter skolan. ska typ träna lite bommar med henne :) jaja ska sluta nu haha men vi hörs! puss



dagens låt och bild!


dag 17 - låtar som jag lyssnar på när jag är arg, ledsen, glad



inte så många men nåra iaf!


äre lugnt om jag kallar dej baby?

shuuuleluu


hemma nurå. hade uppsats på engelskan som sista verkligen skit seeeegt. men det gick ganska bra! hade typ nutidsfrågor från DN idag. kunde inte ett skit, kollar typ aldrig på nyheter elr något så kunde typ 9 st HAHA duuktigt!
funsar på att åka till stinsen lr kista på torsdag. måste köpa ny mössa och halsduk. så nån får väl hänga me :)



byebye hollywood hills, im gonna miss you..♥

ska kolla på CSI♥ nu och sen typ duscha och sen sova. börjar 8.15 imorgon så måste gå upp tiiiidigt.. blää
men vi hörs imorgon, sov gott! puss



jag älskar dej så sjukt mycke min ängel! ♥


dag 16 - en bild som gör dig lycklig


länkbyte!! ♥



länkbyte med OliviaHamberg. Hon är sjukt fin, underbar och älskar hennes blogg. Värd att läsa verkligen
så klicka HÄR eller på hennes namn för att komma till snyggingens blogg!


I follow you wherever you go..

tjenis!!

hemma från stallet nu, red han barbacka. pallade inte sätta på sadeln och allt å desutom har han skav under magen så det va bara bra. travade över mycke bommar å så. han va suuuperduktig!!
bilder kommer när lovisa lagt upp dom på DV!
måste börja pplugga t engelskan. vi ska skriva uppsats om vårat favoritprogram så ska leta fakta om desperate housewives såklart! :) älskar programmet, hoppas det börjar snart?

arkivbild

Länkbyte?

nån som vill göra länkbyte?

kommentera namn och blogg så länkar jag om ni länkar min :)<3

goodnight bitches!

ska stänga ner och gå å lägga mej. sjuukt trött men kommer typ ändå inte somna fören typ 12, CSI på tv nivet ;)
vi hörs puss!! ♥

 gammal bild

dag 15 - varför får hästar och ridning mej att må bra?

om du är ledsen, lyssnar hästen alltid oavsett vad. dom är ju sånna underbara djur så det finns inte!
tänk dej själv att sitta på en 400 kg's häst, 1.65 hög och få den att hoppa det där 1.10 hindret eller få den hästen att göra ett perfekt galoppombyte. den känslan går inte att beskriva, det är så underbart när allt går perfekt och man bara känner fan vad jag älskar den här sporten!



När någon sårar dig, tänk då på att de krävs 42 muskler i ditt ansikte för att göra en sårad grimas, Men det krävs bara 4 muskler för att sträcka fram armen och nita den jäveln.

heeej!


hemma från ida nurå. hade grymt kul :)
har ju gjort mitt skal till telefonen, blev riktigt snyggt men fick göra om lite och limma på lite fler diamanter. kommer bild sen när det torkat :)
ska rida laurus imorgon. men hoppas lovisas mamma lr pappa kan köra för mamma e på kurs. det ska regna så tror bara jag rider på stallplanen isf. hatar när det regnar för allt blir så.. blöt och äckligt :s

 bild från i vintras!


idas place!

sitter hos ida. dom hämtade mej vid typ 12 idag å sen så spela vi wii och har kollat när linn och linnea hopptränade med kerstin och rosie! sen så hade jag och ida hoppträning efter ;) ida hoppade 95 och jag 85 hah :)
skola imorn då, inte taggad alls.. måndagar e skitsegt oxå, börjar 8.25 lixom, tidigast av alla 8or..
men skriver senare, puss




mitt finger i mitten får stånd varje gång den ser dej!

ska duscha nu och sen lägga mej i sängen och kolla på tv lite. har inte bestäma mej än om jag ska upp t stallet. mamma ska köra m tore och contra så då ska jag bara sitta i stallet och göra ingenting. jaja får väl se hure blir. men vi hörs! puss och gonatt!


 proffsryttare redan som liten, right? ;)

dag 14 - saker du gör vardagligen (stallet och till vardags)

saker jag gör vardagligen.. till vardags så går jag till skolan, träffar mina underbara vänner, min ponny och typ sitter vid datan ;)
i stallet är det rider/kör fixar ibland m hans mat, borstar och ja.. det e väl typ allt♥


 laurus och natchos i vintras



100e inlägget btw

dag 13 - min högsta dröm

min högsta dröm.. inom hästarna eller vanligt? inom hästarna är det nog att jag kan få flytta till en egen gård och ha russ-uppfödning och fler ponnytravare och en riktigt bra hopp-ponny.
utanför hästarna är det nog att jag ska vinna massor av pengar och såklart få ha kvar mina allra bästavänner hela livet ut! ♥


Te Quiero ♥


forever is a long, long time. But i wouldn't minde spending it by your side ♥

hejsan alla söööta!

hemma från grönan nurå. elr har varit hemma typ 1 timme men har ätit och så. hade sjukt kul, åkte typ jetline och pop mest haha! dom körde jetline extra fort typ precis innan dom stängde, kuuuul!
amanda och selling tog massa bilder men dom kommer upp när dom har lagt upp dom :) det va runt 7000 inbjudningar så det va väl lite mindre än 7000 personer där. vi försökte springa igenom lusitiga huset på 2 minuter men det va typ 485646572 människor ivägen -.- tror d vart på typ 6-7 minuter bara för att alla va ivägen.. fick sjuts hem av beas pappa sen. haha vi snurrar runt lite nere vid stationen för d va typ avstängt överallt å jag å milla typ dooog av garv :o haha!

all kärlek till er brudar, älskar er♥


@ grönan

Står i kön till jetline nu. Beas pappa hämtar oss 7 så vi har ett tag kvar ;) har iaf haft grymt kul hittils men bloggar när jag kmr hem puss

RSS 2.0