-


Based on a psychological study, a crush only lasts for a maximum of 4 months. If it exceeds, you are in love.

Snackar skype med tha retards nu. Kom hem för en timme sen ungefär.
 
Var på solvalla först kollade på Kriteriet. Sen så åkte vi till nån hästbutik. Mamma körde mig till Robson sen, mim fina<3 Fixade allt hos honom innan jag började borsta lermonstret. Skrittade honom i 30 minuter, shiit vilken känsla att få rida honom efter 7 veckor.. Awesome! Tog bussen hem sen och nu ligger jag här. Ska äta nu puss!
 
 

They say a picture is worth a thousand words but when I look at yours, Im speechless.

Helluu!
Kom precis hem från stallet. Jag och Elin red först ut en bit och sedan red vi lite på volten men det var så jäävla halt.. Han höll på och kickade extremt mycket idag och var hur stark som helst bara för att jag red utan nosgrimma. Aja alla dagar kan inte gå bra! Men nu ska jag iaf färga mitt hår och sedan dra mig mot Elin för en tjejkväll! Puss.
 

People change, love hurts, friends leave, things go wrong but just remember that life goes on.

Gooodmorning!
Kom hem igår runt 23 tror jag, var hos emil med massor av folk. Fick skjuts hem av bästa sen<3 
Vaknade vid 8 för att jag har så extremt ont i huvet .. så ska sätta igång en film nu iaf. Ska ta bussen till elin runt 12 och sen åker vi tills stallet. Saknar min babyplutt<3
 

It’s amazing how one word from the right person can make you feel better in a second.


It's so easy to fall in love, but so hard to find someone who will catch you.

Hej på er :)))))
Hade ju somsagt grimstamilen idag. Gick åt helvete, eller nja men är inte alls nöjd. Sprang på 1.13 förra året och 1.10 nu.. Men fick typ håll och kramp samtidigt, var hur läskigt som helst. Men sen sprang jag på haha ;)) Duschade osv när jag kom hem och sen tog jag tåget till mamma och var på hennes jobb en stund. När hon slutade så gick vi till Sollentuna C så fick jag ett par nya Velourmjukisar! Kom precis hem så ska äta något och sen fixa mig för ikväll! Puss
 

grimstamilen avklarad!




Maybe love is like luck. You have to go all the way to find it.

Hallooojsan!
Sitter och snackar skype med fredde nu bara och tare luungt. Var och lämna Hubbe förut idag hos hans ''nya ägare'' han ska vara där över helgen så funkar det så flyttar han. 
Ska typ dra ut nu, puss.

Not everything that is faced can be changed. But nothing can be changed until it is faced

helluu sunshines
Kom typ hem precis, har varit hos adde hela kvällen med sara,fredde,emil,fabbe,pierre å johannes typ. När vi kom dit så höll alla på med sina moppar, men sen drog nåra och köpte donken så då gick vi in t adde och vänta på dom. Sen kolla vi bara på tv, lyssna på musik osv. Kom hem typ vid kvart över 9 så då hade mamma köpt donken så åt och nu lyssnar jag på musik och snackar med lite folk. Tagga speexfoto imorron haha, om jag ska va med dårååå. Puss & Gonatt!
 

I text you first because I miss you. If I dont text you, Im waiting for you to miss me.

Gick upp för en timme sen ungefär, har duschat och sminkat mig så nu ska jag bara platta håret. Om det ens är någon idé med det här äckelvädret -.- Usch vad ja hatar det, allt blir så tråkigt och jag blir bara på dåligt humör :( Efter skolan ska vi iväg med Hubbis, bloggar mer ikväll puss.
 

Do what makes you happy. Be with who makes you smile. Laugh as much as you breathe. Love as long as you live.

Hejsan svejsan ;))
 
Har inget och skriva om tha skool, tråkigt as usual. Men efter så drog jag och millis till Sollentuna C, vi fick sällis av Max på bussen och tåget hihi. Men där så kollade hon på lite tröjor osv och jag på mjukisar. Sen åt vi på Subway hahaha tjockisar.. Tog tåget hem och så kom mamma hem ca 20 efter mig så åkte med henne till stallet. 
Red ut på Luddeman och han var ju inte lite pigg höhö men han var duktigt iaf. Nu ska jag äta och duscha, puss!
 

insperatioooon

Tumblr_m083qiz02a1qeeqaho1_500_largeTumblr_lyy3xqdl4i1r3vgtso1_500_largeTumblr_lxfxmckea01qa5gqyo1_500_largeTumblr_lx8wewcil51r9zsj1o1_500_large
 
härmar http://linneamw.blogg.se/ lite hahaha ;)

The happiness of your life depends on the quality of your thoughts.

Helluuu
 
Skolfoto idag i skolan .. hatar det hahaha fick inte ens se min bild vafan. Aja yolo ;)
Slutade 14.25 så nu ska jag ner t ica och lägga på saker som en tjej har köpt,sen vet jag inte vad som händer. Min lur har ju damp så vill någon mig nånting får den ringa! puss
 

Trust is like a paper, once it’s crumpled it can’t be perfect again.

Vid halv 8 typ så kom typ fredde, pierre, adde och några hit och så åkte jag och fredde till larsson och väntade på han i typ 3635747 år. Sen så gick vi ner mot ica och så mötte vi emil, adde, fabbe, joel och några så va med dom. Sen så drog jag,larsson,emil,fredde,fabbe,joel till typ emils garage och va där fram tills halv 10. Min tele typ dog så fredde följde med mig en bit hem. Nu ska jag soova, gonatt!
 

It hurts when you have someone in your heart but can’t have in your arms.

Igår kväll + natt spenderades hos Lovisa! Vi köpte lite godis och sånt på ica och sen kollade vi på A walk to remember och The Last Song. Har redan sett båda men fortfarande gryymt bra. Skulle gissa på att vi somnade runt 1 kanske, och så skulle vi gå upp halv 8 imorse! Hahah vi kom inte upp förän runt 10 öve 8 och då fick vi slänga på oss kläderna och frukosten. Vi hann med bussen med good tid hahah. Vi åkte alltså till Täby centrum för att Lovisa skulle kolla på klänning och jag på västen. Men västen fanns inte i min storlek och klänningen passade inte Lovisa. Så jag fick med mig lite nödvändiga saker hem som ni sett på bilden. Sen tog vi Roslagsbanan och bussen hem! 
Vi kom hem till Lovisa runt 1 så då åt vi lunch och så började vi med hennes hår. Riktigt fin blev hon :') Gick till min buss vid 15.45 för skulle till Robin men hade sån tur att Yvonne precis skulle till stallet så åkte med henne en bit. Mockade och fixade Robin och myste med honom<3 Finisen. Tog bussen hem vid 16.51 så kom hem för 45 minuter sen. 
 
Vet inte om jag ska ut ikväll, annars blir det att ta fram kläder till skolfotot osv! Puss
 

Film från hopptävlingen!

 

Todays shopping!

/ Hollisterparfym / Värmeskydd - HM / Halsduk - GinaTricot / Trosor - GinaTricot /

lovisas place

Våran buss t Täby går om en timme och Lovisa sover hahah lyckat! nej men ska dra upp henne nu och så åker vi t täby och sen ska jag fixa hennes hår till galan ikväll, puss


bästabästabästa ponny

Lastade honom runt halv 10, han gick på i princip direkt hihi. Vi kom väl dit runt 10 så då lastade vi ur han, jag gick banan och sen värmde jag upp han ute, skritta trava och galoppera på en raksträcka. Hoppade även några småhinder på framridningen, inte så högt, typ 30 cm men det var typ kaos där inne haha så Larre blev lite småstressad. Men sen var det min tur! Hoppade 40 cm i den klassen och han hoppade allting jäättebra, blev några småstudsar med rumpan efter några hinder men annars var han såå fin, blev felfri och rosett :') 
Sen var det 45 cm klassen och det var bara 2 i mellan så fick komma in nästan direkt! Nu var det ju heeela 5 cm högre så nu tyckte Larre att planket var lite läskgit men han hoppade ändå snällt över! Inte lika mycket studsar med rumpan i den här klassen iaf:) Blev felfri här med så är såååå nöjd med honom :') Mina kusiner fick rida honom lite när jag var klar oxå :) Blev inte så mycket bilder men mamma filmade så ska försöka få över dom till datorn sen.
Nu ska jag hoppa in i duschen och sen dra mig mot Lovisa, puss!
 
 

The best gift a guy can give his girlfriend: his time, his attention and his love.

Go'kväll haha!
När vi slutat skolan gick millis med mig hem, bytte om och lite så. Sen gick vi hem till henne och så bytte hon om. Sen tog vi bussen t bippen lata osv och mötte moa,anton,frans,emil,amanda,sofia och elvis där. Va med dom 30 min kanske, och sen tog jag bussen till Elin. Vi låg och kolla på tv först och sen vid 8 drog vi och träffa emil och oscar. Vi va typ hemma hos oscar och gjorde ingenting, haha skittrååkigt. Vid 21.39 tog vi bussen hem. Fredde ringde så snackade med han fram tills för typ 30 min sen. Nu ska jag tagga hopptävling imorgon i spöregn! Hihih wiie
 

bästabästabästa

 

Success means having the courage, the determination, and the will to become the person you believe you were meant to be.

Shulueluuu
Skolan var typ gaanska seg. Det var inte min dag idag haha, hade sexualkunskapsprov och det gick ju åt helvete och sen ja.. inte min bästa dag direkt. Efter skolan snackade jag skype med ett gääng personer, först chrisse och oliver, sen larsson, sen emil,fabbe,johannes,elin och fredde och sen elin igen haha. Tog sedan bussen till Lovisa och så åkte vi till stallet. Red Ludde och vi travade runt banan några varv och sen på stallplanen. Luddis va fiin idag. Sen busade jag lite med Larre på stallplanen, haha min prins vad jag älskar honom<3 Fredag imorron, wiihå. Ska träffa Elin efter skolan och vi ska väl dra uut. Nu ska jag göra engelskan, puss!
 

morning!

Börjar kvart över 8 så gick upp nyss, är extremt trött så vi får väl se hur den här dagen går. Bloggar i eftermiddag, puss


love life

Det har äntligen kommit en blogg.se app t android.. wihåå så det här är första från telen :D


You can’t blame someone for walking away if you didn’t do anything to make them stay.

Hatar fucking äckel regn. Värsta som finns.
 
Lovisa å dom hämta mig typ 16.10 och så precis när vi kommer till stallet börjar det regna.. Man WIHÅ!!!!!! eller inte, det va fan översvämning.. Vi typ stog där och sopa och tömde med hinkar och allt hahah så vi red väl inte iväg föräns vid halv 6-6 nångång. Jag och Elin konditionstränade Larre å Natte. Galopperade uppför en backe och skritta ner tre gånger! Larresarre var ju inte liiite taggad haha, men shit vad jag garva under den ridturen haha älskar't<3
Nu ska jag äta och sen plugga NO, har sexualkunskapsprov imorgon -.- wiie
 

We are all in the same game, just different levels. Dealing with the same hell, just different devils.

Morning!
Börjar 09.15 så gick upp för en halvtimme sen. Har spanska som första lektion och sen slutar jag 14.45. Efter skolan ska jag rida ut med Elin och kanske Lovisa hihi. Bloggar när jag slutat, puss!
 



GNATT!


HAHAHAHAHAH ELIN - inlägget är tillägnat till oss HAHAAHHAHAHAHAHA


That awkward moment when you wait for a text but you realize you are the one that didn’t reply.

Todaloo
Började 8.55 imorse så hade lite sovmorgon, hade slöjd - idrott - lunch - matte så ganska chill dag. Efter vi slutat drog jag, milla och mandis till friskis och tränade! Mötte fredrik och marcus där oxå! Var klara där runt halv 5 så tog bussen hem och duschade osv. Just nu ligger jag och kollar på The big band theotry (?) och så, är gaaanska trött haha. 
Imorgon ska jag rida ut med Elin och Lovisa, så blir alltså stallet imorron. Har prov i sexualkunskap på torsdag oxå .. wää
 


 

A rumor goes in one ear and out of many mouths.

Go'kväll!
Kom hem för ca 1 h sen. Först åkte jag och pappa och lämna Hubbis... fan vad jag kommer sakna honom. Men dom ska ha han en vecka och kolla så d funkar osv. Sen fick jag åka med till pappas jobb för han skulle hämta väktar bilen osv. Sen vid 7 så skulle han larma på ett ställe och sen körde han hem mig! Hämtade mammas busskort och sen gick jag ut t bussen och så körde saras pappa oss t donken. Där mötte vi Ali och Pontus så satt bara å snacka typ. Vid 21 körde dom hem oss, hahahah ali kör ju som en jävla idiot, trodde jag skulle dö haha :(
Ska lägga mig nu, gonatt!
 



Helt jävla okej

 

Life doesn’t get easier, you just get stronger.

Helloo sunshines! 
Måndaag idag då om någon missat det! Började 8.15 så det var ju lite segt men sen rulla dagen på hyfsat fort. Hade svenska som sista men fick verkligen ingenting gjort haha fuck max och freddee. Slutade 14.25 så har bara lyssnat på musik osv sen dess. Vid 5 kommer pappa och hämtar mig och så åker vi och lämnar hubbis.. Shit vad jag kommer böla :(
 



I just don’t care if anyone doesn’t like me I wasn’t put on earth to entertain everyone.

Tjuululul
 
Hopptränade Larre idag, som var suuperduktig. Lovisa ställde upp som fotograf :* Känner mig sjuukt taggad till tävlingen nästa helg! Kom hem runt 8 så åt osv och nu ska jag och och lägga mig. Tagga skooola imorron haha men vi hörs imorron bitti, Imorgon åker förmodligen min fina hubert.. puss
 






Godnatt!

Kom hem vif 23:10 typ. Vi träffade max,marcus,matthias och marcus först vid bippen, sen tog vi bussen till södervik och då kom tyyp massor, ali,pontus,joel,pierre,fabbe,tobbe,pedman,gustav ja massa och sen även typ sanna,linn,emma och nåra. Vi var väl där tills 23 så körde ali och joel hem oss. Kolla på film nu och ska snart gå och lägga mig, hoppträning imorron woho!
 



1-30

Dag 1 – Presentera mig själv.
Dag 2 - Min önskelista.
Dag 3 - 10 saker jag älskar.
Dag 4 – 10 saker jag hatar.
Dag 5 – Något som jag tycker är speciellt.
Dag 6 – En viktig person i mitt liv.
Dag 7 – Min bästa vän.
Dag 8 – En sak jag älskar från min garderob.
Dag 9 – Det bästa jag vet.
Dag 10 – 10 sanningar.
Dag 11 – Mina syskon.
Dag 12 – I min handväska.
Dag 13 – Favorit kändis och varför.
Dag 14 – Någon jag ser upp till.
Dag 15 – Mina drömmar.
Dag 16 – Det här är jag beroende utav.
Dag 17 – Mitt favoritminne.
Dag 18 – Min favoritfödelsedag.
Dag 19 - Min största rädsla.
Dag 20 – Någon jag vill byta liv med för en dag, & varför.
Dag 21 – Ett annat ögonblick.
Dag 22 – Det här upprör mig.
Dag 23 – Det här får mig att må bättre.
Dag 24 – Det här får mig att gråta.
Dag 25 – En bild på min/a bästavänner.
Dag 26 – Mina bästa & sämsta sidor.
Dag 27 - Mina tankar idag.
Dag 28 – Det här saknar jag.
Dag 29 – En nytagen bild på mig och 5 fakta punkter.
Dag 30 – Det här känner jag just nu.


 


Jag är relativt nöjd med mitt liv :')

 


utgång

Ska ut och möta sara nu, vi ska typ träffa ali å pontus tyyp tror jag, Men vi hörs sen puss
 



Workout time!

Ska sätta på mig skorna nu och möta milla! Vi ska ut och springa eftersom vi inte hinner till friskis idag! Ska till stallet efter så hörs nog sen! Puss
 



I can’t fix all your problems but I can promise you won’t have to face them all alone.

Kom precis hem! Drog till sara runt 7 så då mötte vi Isac och va med han en stund. Sen drog vi till södervik och träffa pontus, fabbe å joel och så åkte vi till typ pierre och sen till nån annan. Så vi va typ jag sara joel pontus fabbe ali marcus tobbe pierre linus mattias och typ nåra till där ett bra tag. Sen skulle sara hem halv 11 så då körde joel hem mig och pontus sara! Sjukt najs kväll men så äckligt kallt.. Höll seriöst på och frysa ihjäl x antal gånger haha :( Men ska sätta igång en film nu, vi hörs imorgon puss
 




 
 

1-30

Dag 1 – Presentera mig själv.
Dag 2 - Min önskelista.
Dag 3 - 10 saker jag älskar.
Dag 4 – 10 saker jag hatar.
Dag 5 – Något som jag tycker är speciellt.
Dag 6 – En viktig person i mitt liv.
Dag 7 – Min bästa vän.
Dag 8 – En sak jag älskar från min garderob.
Dag 9 – Det bästa jag vet.
Dag 10 – 10 sanningar.
Dag 11 – Mina syskon.
Dag 12 – I min handväska.
Dag 13 – Favorit kändis och varför.
Dag 14 – Någon jag ser upp till.
Dag 15 – Mina drömmar.
Dag 16 – Det här är jag beroende utav.
Dag 17 – Mitt favoritminne.
Dag 18 – Min favoritfödelsedag.
Dag 19 - Min största rädsla.
Dag 20 – Någon jag vill byta liv med för en dag, & varför.
Dag 21 – Ett annat ögonblick.
Dag 22 – Det här upprör mig.
Dag 23 – Det här får mig att må bättre.
Dag 24 – Det här får mig att gråta.
Dag 25 – En bild på min/a bästavänner.
Dag 26 – Mina bästa & sämsta sidor.
Dag 27 - Mina tankar idag.
Dag 28 – Det här saknar jag.
Dag 29 – En nytagen bild på mig och 5 fakta punkter.
Dag 30 – Det här känner jag just nu.


- jag ska flytta

- jag föddes för tidigt

- jag hade en ''sjukdom'' när jag föddes

- jag undrar hur mitt liv sett ut utan hästarna

- jag har inga riktiga syskon


ut

Lovisa skulle till landet, så nu drar jag ut med Sarisen. Blir och träffa typ marcus, viktor å isak och kanske nåra andra. Vi hörs noginte mer ikväll tror jag PUSS
 

nyss woop

Everybody needs someone who can make them laugh when they think that they’ll never smile again.

Hellu!
Precis hemkommen från tha school, eller ja slutade för 30 min sen typ. Skolan var chill men hata vädret.. mitt hår är typ helt lockigt haha :( fuck this. 
Ska träffa sara om en stund och sen ska jag nog sova hos loviiiisa :))) På söndag blire hoppträning med Larre woopwoop taggaaa ;*
 



1-30

Dag 1 – Presentera mig själv.
Dag 2 - Min önskelista.
Dag 3 - 10 saker jag älskar.
Dag 4 – 10 saker jag hatar.
Dag 5 – Något som jag tycker är speciellt.
Dag 6 – En viktig person i mitt liv.
Dag 7 – Min bästa vän.
Dag 8 – En sak jag älskar från min garderob.
Dag 9 – Det bästa jag vet.
Dag 10 – 10 sanningar.
Dag 11 – Mina syskon.
Dag 12 – I min handväska.
Dag 13 – Favorit kändis och varför.
Dag 14 – Någon jag ser upp till.
Dag 15 – Mina drömmar.
Dag 16 – Det här är jag beroende utav.
Dag 17 – Mitt favoritminne.
Dag 18 – Min favoritfödelsedag.
Dag 19 - Min största rädsla.
Dag 20 – Någon jag vill byta liv med för en dag, & varför.
Dag 21 – Ett annat ögonblick.
Dag 22 – Det här upprör mig.
Dag 23 – Det här får mig att må bättre.
Dag 24 – Det här får mig att gråta.
Dag 25 – En bild på min/a bästavänner.
Dag 26 – Mina bästa & sämsta sidor.
Dag 27 - Mina tankar idag.
Dag 28 – Det här saknar jag.
Dag 29 – En nytagen bild på mig och 5 fakta punkter.
Dag 30 – Det här känner jag just nu.



Skajjjjjjp

Sitter och snackar skajp med oliver och crisse nuuu. Hahah hör typ inte vad dom säger för det hackar så in i helveeeete.. Hahhaha men ska hämta något och äta nu, puussssss
 



Laugh when you can, apologize when you should & let go of what you can’t change.

Hej gott folk! 
 
Dagen var galet seg verkligen.. Som sista lektion hade vi SO i 1,5 h och så var våran SYO där typ och prata om gymnasiet, och jag höll seriöst på och somna. Kom väl hem runt 15 så nu lyssnar jag på musik och snackar lite med några. Får se vad som händer ikväll, inget stall och mamma jobbar kväll så ska väl ut om någon känner för att joina mig hihi. Puss
 



Bloggen fyller 1 år!

 

Beauty doesn’t last forever but a beautiful personality does.

Shuleluu
Kom hem från stallet vid halv 10 kanske. Hopptränade först Laurus, det gick bra förutom att jag fick tugga gräs en gång ;) Sen medan mamma skodde honom red jag Ludde. Gjorde mycket 8or och att han skulle lyssna på mig, och det gick faktiskt bra! Nu ska jag gå och lägga mig, hörs imorron, puss!
 



1-30

Dag 1 – Presentera mig själv.
Dag 2 - Min önskelista.
Dag 3 - 10 saker jag älskar.
Dag 4 – 10 saker jag hatar.
Dag 5 – Något som jag tycker är speciellt.
Dag 6 – En viktig person i mitt liv.
Dag 7 – Min bästa vän.
Dag 8 – En sak jag älskar från min garderob.
Dag 9 – Det bästa jag vet.
Dag 10 – 10 sanningar.
Dag 11 – Mina syskon.
Dag 12 – I min handväska.
Dag 13 – Favorit kändis och varför.
Dag 14 – Någon jag ser upp till.
Dag 15 – Mina drömmar.
Dag 16 – Det här är jag beroende utav.
Dag 17 – Mitt favoritminne.
Dag 18 – Min favoritfödelsedag.
Dag 19 - Min största rädsla.
Dag 20 – Någon jag vill byta liv med för en dag, & varför.
Dag 21 – Ett annat ögonblick.
Dag 22 – Det här upprör mig.
Dag 23 – Det här får mig att må bättre.
Dag 24 – Det här får mig att gråta.
Dag 25 – En bild på min/a bästavänner.
Dag 26 – Mina bästa & sämsta sidor.
Dag 27 - Mina tankar idag.
Dag 28 – Det här saknar jag.
Dag 29 – En nytagen bild på mig och 5 fakta punkter.
Dag 30 – Det här känner jag just nu.


 

Mina tankar just nu är att satsa på skolan, träna ponnyn och tänka på framtiden.


1-30

Dag 1 – Presentera mig själv.
Dag 2 - Min önskelista.
Dag 3 - 10 saker jag älskar.
Dag 4 – 10 saker jag hatar.
Dag 5 – Något som jag tycker är speciellt.
Dag 6 – En viktig person i mitt liv.
Dag 7 – Min bästa vän.
Dag 8 – En sak jag älskar från min garderob.
Dag 9 – Det bästa jag vet.
Dag 10 – 10 sanningar.
Dag 11 – Mina syskon.
Dag 12 – I min handväska.
Dag 13 – Favorit kändis och varför.
Dag 14 – Någon jag ser upp till.
Dag 15 – Mina drömmar.
Dag 16 – Det här är jag beroende utav.
Dag 17 – Mitt favoritminne.
Dag 18 – Min favoritfödelsedag.
Dag 19 - Min största rädsla.
Dag 20 – Någon jag vill byta liv med för en dag, & varför.
Dag 21 – Ett annat ögonblick.
Dag 22 – Det här upprör mig.
Dag 23 – Det här får mig att må bättre.
Dag 24 – Det här får mig att gråta.
Dag 25 – En bild på min/a bästavänner.
Dag 26 – Mina bästa & sämsta sidor.
Dag 27 - Mina tankar idag.
Dag 28 – Det här saknar jag.
Dag 29 – En nytagen bild på mig och 5 fakta punkter.
Dag 30 – Det här känner jag just nu.


 

Min bästa sida är nog att jag är glad, snäll (?) :$ förlåter lätt, och ja.. hehe 

Min sämsta sida är väl mitt tålamod.. wää


No one like you

Hej där!
Igår åkte jag till stallet direkt efter skolan. Red först Luddeman och Lovisa fotade. Kände mest på honom i skritt,trav å galopp. Det gick bra ! När jag gjort iornidning honom så fixade jag Larre! Vi hade photoshoot i solnedgången, och det blev såååååå bra bilder :'') 
Idag då: Skolan var chill, men det var Moas sista dag :(( imorron blir hon Runbybarn, wää bara lämna oss sådär , inte ok! Ska träffa henne på fredag iaf! På idrotten hade vi pulsträning så vi sprng kanske x antal kilometer, sen efter skolan drog jag och Millis till friskis! Woooorkout hahha nej men sprang på bandet i 30 minuter, roddmaskin, armar osv. Shiit vi trötta vi va haaha, men galet skön känsla nu. Har precis duschat så nu ska jag fixa mig och bege mig mot Åsa! Puss
 




1-30

Dag 1 – Presentera mig själv.
Dag 2 - Min önskelista.
Dag 3 - 10 saker jag älskar.
Dag 4 – 10 saker jag hatar.
Dag 5 – Något som jag tycker är speciellt.
Dag 6 – En viktig person i mitt liv.
Dag 7 – Min bästa vän.
Dag 8 – En sak jag älskar från min garderob.
Dag 9 – Det bästa jag vet.
Dag 10 – 10 sanningar.
Dag 11 – Mina syskon.
Dag 12 – I min handväska.
Dag 13 – Favorit kändis och varför.
Dag 14 – Någon jag ser upp till.
Dag 15 – Mina drömmar.
Dag 16 – Det här är jag beroende utav.
Dag 17 – Mitt favoritminne.
Dag 18 – Min favoritfödelsedag.
Dag 19 - Min största rädsla.
Dag 20 – Någon jag vill byta liv med för en dag, & varför.
Dag 21 – Ett annat ögonblick.
Dag 22 – Det här upprör mig.
Dag 23 – Det här får mig att må bättre.
Dag 24 – Det här får mig att gråta.
Dag 25 – En bild på min/a bästavänner.
Dag 26 – Mina bästa & sämsta sidor.
Dag 27 - Mina tankar idag.
Dag 28 – Det här saknar jag.
Dag 29 – En nytagen bild på mig och 5 fakta punkter.
Dag 30 – Det här känner jag just nu.



I text you first because I miss you. If I dont text you, Im waiting for you to miss me.

Heluu!
Det var så galet segt och ta sig ur sängen imorse.. Kom knappt upp haha. Hade hälsa på morgonen men det va chill. Sen rulla dagen på, slutade 14.20 så då gick jag hem och åt lite och tog bussen till stallet! Tog in Ludde och borstade honom och medans jag fixade honom kom Lovisa. Jag red nere på ängen mest för att känna på honom och lite så, Lovisa fotade så bilder kommer när jag fått dom. 
Efter Ludde så gjorde jag i ordning Larre. Vi hade photoshoot i solnedgången med Larre å Smaccan och det blev sjuukt mycket bra bilder :') 
Pappa å mamma är på föräldrarmöte så när dom är klara åker jag med pappa hem och sover där inatt. 
 



Min ponnybus är best<3

Har skrivit om dagen på andra bloggen, ska stänga av datan nu men kan iaf säga att han blev diskad men e sjukt nöjd iaf! Bloggar mer imorron, puss
 



1-30

Dag 1 – Presentera mig själv.
Dag 2 - Min önskelista.
Dag 3 - 10 saker jag älskar.
Dag 4 – 10 saker jag hatar.
Dag 5 – Något som jag tycker är speciellt.
Dag 6 – En viktig person i mitt liv.
Dag 7 – Min bästa vän.
Dag 8 – En sak jag älskar från min garderob.
Dag 9 – Det bästa jag vet.
Dag 10 – 10 sanningar.
Dag 11 – Mina syskon.
Dag 12 – I min handväska.
Dag 13 – Favorit kändis och varför.
Dag 14 – Någon jag ser upp till.
Dag 15 – Mina drömmar.
Dag 16 – Det här är jag beroende utav.
Dag 17 – Mitt favoritminne.
Dag 18 – Min favoritfödelsedag.
Dag 19 - Min största rädsla.
Dag 20 – Någon jag vill byta liv med för en dag, & varför.
Dag 21 – Ett annat ögonblick.
Dag 22 – Det här upprör mig.
Dag 23 – Det här får mig att må bättre.
Dag 24 – Det här får mig att gråta.
Dag 25 – En bild på min/a bästavänner.
Dag 26 – Mina bästa & sämsta sidor.
Dag 27 - Mina tankar idag.
Dag 28 – Det här saknar jag.
Dag 29 – En nytagen bild på mig och 5 fakta punkter.
Dag 30 – Det här känner jag just nu.


Olika saker.. som jag ej vill ta upp här..

1-30

Dag 1 – Presentera mig själv.
Dag 2 - Min önskelista.
Dag 3 - 10 saker jag älskar.
Dag 4 – 10 saker jag hatar.
Dag 5 – Något som jag tycker är speciellt.
Dag 6 – En viktig person i mitt liv.
Dag 7 – Min bästa vän.
Dag 8 – En sak jag älskar från min garderob.
Dag 9 – Det bästa jag vet.
Dag 10 – 10 sanningar.
Dag 11 – Mina syskon.
Dag 12 – I min handväska.
Dag 13 – Favorit kändis och varför.
Dag 14 – Någon jag ser upp till.
Dag 15 – Mina drömmar.
Dag 16 – Det här är jag beroende utav.
Dag 17 – Mitt favoritminne.
Dag 18 – Min favoritfödelsedag.
Dag 19 - Min största rädsla.
Dag 20 – Någon jag vill byta liv med för en dag, & varför.
Dag 21 – Ett annat ögonblick.
Dag 22 – Det här upprör mig.
Dag 23 – Det här får mig att må bättre.
Dag 24 – Det här får mig att gråta.
Dag 25 – En bild på min/a bästavänner.
Dag 26 – Mina bästa & sämsta sidor.
Dag 27 - Mina tankar idag.
Dag 28 – Det här saknar jag.
Dag 29 – En nytagen bild på mig och 5 fakta punkter.
Dag 30 – Det här känner jag just nu.


 


It’s not hard to find someone who tells you they love you, its hard to find someone who actually means it.

Precis hemkommen från stallet, har duschat osv. Ska bara äta något och sen ta bussen till Lovisa. Provred iaf Ludde idag ;) Såå fin kille men hinner inte blogga nu puss
 



sliten

Vaknade vid halv 8 när mamma gick till jobbet, har typ inte sovit nånting inatt bara legat och tänkt på massa skit som jag inte borde. Har så galet ont i kroppen och är sjukt trött så ingen bra kombination direkt. Ska till stallet idag och prata med Luddes ägare, vet inte hur jag kommer dit om jag kan åka med Elin eller något, vi får se. Fick ett sms imorse oxå som inte gjorde min dag speciellt mycket bättre heller, även om jag redan visste om det.. Vi hörs ikväll, puss!
 



1-30

Dag 1 – Presentera mig själv.
Dag 2 - Min önskelista.
Dag 3 - 10 saker jag älskar.
Dag 4 – 10 saker jag hatar.
Dag 5 – Något som jag tycker är speciellt.
Dag 6 – En viktig person i mitt liv.
Dag 7 – Min bästa vän.
Dag 8 – En sak jag älskar från min garderob.
Dag 9 – Det bästa jag vet.
Dag 10 – 10 sanningar.
Dag 11 – Mina syskon.
Dag 12 – I min handväska.
Dag 13 – Favorit kändis och varför.
Dag 14 – Någon jag ser upp till.
Dag 15 – Mina drömmar.
Dag 16 – Det här är jag beroende utav.
Dag 17 – Mitt favoritminne.
Dag 18 – Min favoritfödelsedag.
Dag 19 - Min största rädsla.
Dag 20 – Någon jag vill byta liv med för en dag, & varför.
Dag 21 – Ett annat ögonblick.
Dag 22 – Det här upprör mig.
Dag 23 – Det här får mig att må bättre.
Dag 24 – Det här får mig att gråta.
Dag 25 – En bild på min/a bästavänner.
Dag 26 – Mina bästa & sämsta sidor.
Dag 27 - Mina tankar idag.
Dag 28 – Det här saknar jag.
Dag 29 – En nytagen bild på mig och 5 fakta punkter.
Dag 30 – Det här känner jag just nu.


Rollkür.. fyfan

Not in a blog-mood..

Wäää är så galet besviken på vissa människor, vissa av mina kompisar till och med... Verkligen inte alla, men vissa. Är verkligen inte på humör just nu , nu ska jag lägga mig med ♥ och kolla på en film, vi hörs!
 



Känslan man får när man får ögonkontakt med personen som förut betydde allt för dig..

Kom hem från skolan för ett tag sen. Skolan var väl chill men har sån jävla mensverk blandat med hunger hahaa den va ej rolig. Har iaf tagit en ipren nu och ätit så ska snart dra mig mot stallet! puss
 



min stjärna

bli frisk NUUUU

1-30

Dag 1 – Presentera mig själv.
Dag 2 - Min önskelista.
Dag 3 - 10 saker jag älskar.
Dag 4 – 10 saker jag hatar.
Dag 5 – Något som jag tycker är speciellt.
Dag 6 – En viktig person i mitt liv.
Dag 7 – Min bästa vän.
Dag 8 – En sak jag älskar från min garderob.
Dag 9 – Det bästa jag vet.
Dag 10 – 10 sanningar.
Dag 11 – Mina syskon.
Dag 12 – I min handväska.
Dag 13 – Favorit kändis och varför.
Dag 14 – Någon jag ser upp till.
Dag 15 – Mina drömmar.
Dag 16 – Det här är jag beroende utav.
Dag 17 – Mitt favoritminne.
Dag 18 – Min favoritfödelsedag.
Dag 19 - Min största rädsla.
Dag 20 – Någon jag vill byta liv med för en dag, & varför.
Dag 21 – Ett annat ögonblick.
Dag 22 – Det här upprör mig.
Dag 23 – Det här får mig att må bättre.
Dag 24 – Det här får mig att gråta.
Dag 25 – En bild på min/a bästavänner.
Dag 26 – Mina bästa & sämsta sidor.
Dag 27 - Mina tankar idag.
Dag 28 – Det här saknar jag.
Dag 29 – En nytagen bild på mig och 5 fakta punkter.
Dag 30 – Det här känner jag just nu.


Förstår inte riktigt, men tar en bild på ett favoritögonblick haha!

Love is so strange. Sometimes it become reason to live life & sometimes it becomes reason to leave life.

Godkväll!
Kom hem från stallet för 2 timmar sen kanske. Red Contra idag och mamma köra Larus. Contra var sjukt taggad men hon var lugnare nu än tidigare gånger. På lördag ska jag även träffa Luddes ägare och provrida han :'')
Åh min älskade Robin, bli bra nu♥ Lämnar du oss kommer jag inte klara mig..
 


Tycker alla kan hålla tummarna för min älskade Robson nu <3
 

1-30

Dag 1 – Presentera mig själv.
Dag 2 - Min önskelista.
Dag 3 - 10 saker jag älskar.
Dag 4 – 10 saker jag hatar.
Dag 5 – Något som jag tycker är speciellt.
Dag 6 – En viktig person i mitt liv.
Dag 7 – Min bästa vän.
Dag 8 – En sak jag älskar från min garderob.
Dag 9 – Det bästa jag vet.
Dag 10 – 10 sanningar.
Dag 11 – Mina syskon.
Dag 12 – I min handväska.
Dag 13 – Favorit kändis och varför.
Dag 14 – Någon jag ser upp till.
Dag 15 – Mina drömmar.
Dag 16 – Det här är jag beroende utav.
Dag 17 – Mitt favoritminne.
Dag 18 – Min favoritfödelsedag.
Dag 19 - Min största rädsla.
Dag 20 – Någon jag vill byta liv med för en dag, & varför.
Dag 21 – Ett annat ögonblick.
Dag 22 – Det här upprör mig.
Dag 23 – Det här får mig att må bättre.
Dag 24 – Det här får mig att gråta.
Dag 25 – En bild på min/a bästavänner.
Dag 26 – Mina bästa & sämsta sidor.
Dag 27 - Mina tankar idag.
Dag 28 – Det här saknar jag.
Dag 29 – En nytagen bild på mig och 5 fakta punkter.
Dag 30 – Det här känner jag just nu.


 

Någon kändis, för att se hur dom lever osv!


Dagens!



Tröja - Moas
Jeans - HM
Halsband - Gotland

We are all in the same game, just different levels. Dealing with the same hell, just different devils.

Kom hem fråns stallet vid 7, duschade osv. Larre var duktig iaf! Nu ska jag platta mitt hår och sen sova, är sjuuukt trött verkligen. Bloggar ett ordentligt inlägg imorron bitti! natti

bobbis<3
 

1-30

Dag 1 – Presentera mig själv.
Dag 2 - Min önskelista.
Dag 3 - 10 saker jag älskar.
Dag 4 – 10 saker jag hatar.
Dag 5 – Något som jag tycker är speciellt.
Dag 6 – En viktig person i mitt liv.
Dag 7 – Min bästa vän.
Dag 8 – En sak jag älskar från min garderob.
Dag 9 – Det bästa jag vet.
Dag 10 – 10 sanningar.
Dag 11 – Mina syskon.
Dag 12 – I min handväska.
Dag 13 – Favorit kändis och varför.
Dag 14 – Någon jag ser upp till.
Dag 15 – Mina drömmar.
Dag 16 – Det här är jag beroende utav.
Dag 17 – Mitt favoritminne.
Dag 18 – Min favoritfödelsedag.
Dag 19 - Min största rädsla.
Dag 20 – Någon jag vill byta liv med för en dag, & varför.
Dag 21 – Ett annat ögonblick.
Dag 22 – Det här upprör mig.
Dag 23 – Det här får mig att må bättre.
Dag 24 – Det här får mig att gråta.
Dag 25 – En bild på min/a bästavänner.
Dag 26 – Mina bästa & sämsta sidor.
Dag 27 - Mina tankar idag.
Dag 28 – Det här saknar jag.
Dag 29 – En nytagen bild på mig och 5 fakta punkter.
Dag 30 – Det här känner jag just nu.


 

Att det skulle hända något med dom jag älskar..

+ många fler och min släkt!


Hårfärg i håreeet!


I keep myself busy with things to do, but everytime I pause, I still think of you.

Gaaah vad jag är rastlös. Skitkväll helt enkelt, inget blev som det var tänkt.. Ligger iaf och kollar på CSI nu och väntar på att mamma ska komma hem. Imorgon så åker jag nog till L tidigt på dan, får se om jag ska rida eller om jag kör, skönt och vara ensam ibland utan massa folk runt om kring .. 
 



1-30

Dag 1 – Presentera mig själv.
Dag 2 - Min önskelista.
Dag 3 - 10 saker jag älskar.
Dag 4 – 10 saker jag hatar.
Dag 5 – Något som jag tycker är speciellt.
Dag 6 – En viktig person i mitt liv.
Dag 7 – Min bästa vän.
Dag 8 – En sak jag älskar från min garderob.
Dag 9 – Det bästa jag vet.
Dag 10 – 10 sanningar.
Dag 11 – Mina syskon.
Dag 12 – I min handväska.
Dag 13 – Favorit kändis och varför.
Dag 14 – Någon jag ser upp till.
Dag 15 – Mina drömmar.
Dag 16 – Det här är jag beroende utav.
Dag 17 – Mitt favoritminne.
Dag 18 – Min favoritfödelsedag.
Dag 19 - Min största rädsla.
Dag 20 – Någon jag vill byta liv med för en dag, & varför.
Dag 21 – Ett annat ögonblick.
Dag 22 – Det här upprör mig.
Dag 23 – Det här får mig att må bättre.
Dag 24 – Det här får mig att gråta.
Dag 25 – En bild på min/a bästavänner.
Dag 26 – Mina bästa & sämsta sidor.
Dag 27 - Mina tankar idag.
Dag 28 – Det här saknar jag.
Dag 29 – En nytagen bild på mig och 5 fakta punkter.
Dag 30 – Det här känner jag just nu.


 

Har nog ingen ''favoritfödelsedag''.. alla har varit lika bra!<3


före och efter!




Love is so strange. Sometimes it become reason to live life & sometimes it becomes reason to leave life.

Godmorgon!
Vaknade vid 9 typ, vi har ju studiedag idag och imorgon så det är chill. Ska fixa lite saker och sen ringa Moa! Från och med idag så kommer jag inte vara blondi längre hihihi. Sen ikväll så ska jag vara med Marcus. Alltså inget stall idag tror jag. Nu börjar desperate housewives igen, puss!
 

Laurus mamma^

Skajp med MoisTois

Sitter och snackar skype med moatoa nu. Kom på att vi har studiedag imorgon+tisdag.. Vi ska förmodligen färga mitt hår imorgon hiihih :) 
 



1-30

Dag 1 – Presentera mig själv.
Dag 2 - Min önskelista.
Dag 3 - 10 saker jag älskar.
Dag 4 – 10 saker jag hatar.
Dag 5 – Något som jag tycker är speciellt.
Dag 6 – En viktig person i mitt liv.
Dag 7 – Min bästa vän.
Dag 8 – En sak jag älskar från min garderob.
Dag 9 – Det bästa jag vet.
Dag 10 – 10 sanningar.
Dag 11 – Mina syskon.
Dag 12 – I min handväska.
Dag 13 – Favorit kändis och varför.
Dag 14 – Någon jag ser upp till.
Dag 15 – Mina drömmar.
Dag 16 – Det här är jag beroende utav.
Dag 17 – Mitt favoritminne.
Dag 18 – Min favoritfödelsedag.
Dag 19 - Min största rädsla.
Dag 20 – Någon jag vill byta liv med för en dag, & varför.
Dag 21 – Ett annat ögonblick.
Dag 22 – Det här upprör mig.
Dag 23 – Det här får mig att må bättre.
Dag 24 – Det här får mig att gråta.
Dag 25 – En bild på min/a bästavänner.
Dag 26 – Mina bästa & sämsta sidor.
Dag 27 - Mina tankar idag.
Dag 28 – Det här saknar jag.
Dag 29 – En nytagen bild på mig och 5 fakta punkter.
Dag 30 – Det här känner jag just nu.


 

När jag fick hem Laurus från Lojsta<3


Känslan man får när man får ögonkontakt med personen som förut betydde allt för dig..

Sitter i soffan och pratar med Jim och Oliver på skype. Träffade jossan en stund förut osv hihi. Men är supertrött så ska dissa mina kära små killar snart och gå och lägga mig. Vi hörs imorgon puss
 


i miss u

1-30

Dag 1 – Presentera mig själv.
Dag 2 - Min önskelista.
Dag 3 - 10 saker jag älskar.
Dag 4 – 10 saker jag hatar.
Dag 5 – Något som jag tycker är speciellt.
Dag 6 – En viktig person i mitt liv.
Dag 7 – Min bästa vän.
Dag 8 – En sak jag älskar från min garderob.
Dag 9 – Det bästa jag vet.
Dag 10 – 10 sanningar.
Dag 11 – Mina syskon.
Dag 12 – I min handväska.
Dag 13 – Favorit kändis och varför.
Dag 14 – Någon jag ser upp till.
Dag 15 – Mina drömmar.
Dag 16 – Det här är jag beroende utav.
Dag 17 – Mitt favoritminne.
Dag 18 – Min favoritfödelsedag.
Dag 19 - Min största rädsla.
Dag 20 – Någon jag vill byta liv med för en dag, & varför.
Dag 21 – Ett annat ögonblick.
Dag 22 – Det här upprör mig.
Dag 23 – Det här får mig att må bättre.
Dag 24 – Det här får mig att gråta.
Dag 25 – En bild på min/a bästavänner.
Dag 26 – Mina bästa & sämsta sidor.
Dag 27 - Mina tankar idag.
Dag 28 – Det här saknar jag.
Dag 29 – En nytagen bild på mig och 5 fakta punkter.
Dag 30 – Det här känner jag just nu.


 

TUGGUMMI, gaaaah finns nästa alltid i min väska...


Nytt

Gjorde om bloggen lite snabbt, stilrent blev det! Ska be någon fixa den ordentligt senare. Puss
 
 

I just don’t care if anyone doesn’t like me I wasn’t put on earth to entertain everyone.

Godmorgon! 
Åkte som sagt till Jossan igår kväll, kom väl till henne vid 22.00 så då gick vi ner till OK och köpte godis. I spöregnet. Ni förstår nog att vi inte direkt såg bra ut när vi kom tillbaka haha. Sen så var vi bara hemma hos henne och trök i oss godis haha. Tog bussen hem vid 00.40 för mamma svara ej på sin telefon wää. Somna väl runt halv 2 nångång. Idag så regnar det fortfarande.. regnat konstant i snart 2 dygn? Sverige i sina bästa daar!.. Ska väl pallra mig upp till stallet en snabbis och ta in hästen, har går väl utan täcke oxå.. Får se vad som händer ikväll sen, puss!
 



RSS 2.0