-

Right now I'm disappointed at how people can hurt so deep with only one single word, a word that destroys everything that took years to build up. 

I can take shit, I can really do. But if my best friend says different things that she should know hurts me, then I can't hold back the tears. Right now I just want to go, go out from here, moving away from home, just living life. I want to be myself, I want to meet new people, who don't know me. I want to start over, and forget this shit.

But no matter what, once in your life someone will hurt you. That someone will take all that you are, and rip it into pieces and they wont even watch where the pieces land. But through the breakdown, you'll learn something about yourself. You'll learn that you're strong. And no matter how hard they destroy, always remeber - stay strong ♥

 

Tumblr_mbchicjvma1qiwclbo1_500_large


Sååå jag


Önskelista 2012

  • Ralp Lauren parfym
  • Uggs
  • Objektiv 70-300 mm / 70-200mm
  • Presenkort - Hollister, Gina, HM, SALT, Hööks mm.
  • Två USA-kuddar
  • Svarta Hunters
  • Underkläder från Victoria Secret
 

I don’t ask for much. Just promise you will stay by my side.

Klockan ringde 05.50 imorse - inte kul! Men,men det var bara att pallra sig upp och så åkte jag med pappa in till Väsby. Han släppte av mig hos mamma medans han åkte och spelade hockey. Halv 9 hade jag utvecklingsamtal som faktiskt gick bra! Dagens rullade på ganska snabbt, slutade 14.25. Tog bussen till Lovisa och sen vid halv 5 åkte vi till stallet. Red Laurus barbacka och tränade inför lucian, prinsen var superduktig! Bussen till täby gick 18.40 så lite stressigt blev det, men hann med bussen och kom hem runt 19.20.
 
Nu ligger jag och xena och myser i sängen, pappa ville spela en hockeymatch så ska väl göra det nu. Lägger mig tidigt ikväll för har en sjukt huvudvärk.. usch. Men sov gott så hörs vi imorgon! Puss
 

I don’t regret my past. I just regret the time I have wasted with the wrong people.

Dags att insé att dom jag trodde jag kunde lita på, är dom som faktiskt är falskast och inte längre tillhör mitt liv. Idioter,

Don’t let the past steal your present.

Tänker börja med och säga förlåt för min usla bloggning.. Usch. Men min underbara Elin kunde uppdatera lite iallafall!
 
Idag så vaknade jag runt 11 så gick upp och åt frukost och kollade på tv. Vid halv 2 skjutsade pappa och Åsa mig till Robin. Mockade, fixa mat och gick en prommis med honom. Hade tänkt rida men det regnade.. Så åkte vi och handlade och när vi kom hem duschade jag och så. 
 
Nu ligger jag i min säng och kollade på Världscuphoppningen som precis slutade. Imorgon har jag utvecklingsamtal på morgonen, som jag inte ser fram emot.. 
 

snabbt

Som elin, som var så gullig och bloggade igår, skrev så var jag på Breaking Dawn. Jäävlar var grym film.. Klart den bästa av alla twilight filmerna!
 
När vi kom hem kollade vi på typ Snowite and the huntsmen... Men gick och la mig efter halva. Vakna halv 11 idag, så kolla klart på filmen osv. Sen körde pappa hem mig t väsby så ska hämta lite prylar nu och sen kommer han och hämtar mig igen. Hörs imorron, puss.
 

Breaking dawn pt. 2

Hejsaaaaan! Elin som skriver, Johanna är hos Åsa i Åkersberga, inget internet och ingen dator så jag snor hennes blogg lite ;)
 
Skulle bara säga att du är världens bästa, klarar mig icke utan dig ♥
 
Johanna skrev också till mig att hon har varit på bio och sett sista Twilight-filmen, som även jag ska se imorgon! Ingen aning om vad jag ska skriva haha, men hon tyckte iallafall den var väldigt bra för er som är intresserade.. Och för er som inte vet vem jag är så är jag Johannas kompis, vi har även ponny i samma stall :)) Vi är ungefär lika störda båda två, och nästa år ska vi på One Directions konsert tillsammans, bästa Åsa fixade biljetter! :DDD Våra fina killar ♥ Nu kommer jag inte på så mycket mer att skriva, men ni kan gå in på min blogg häääär ---> http://eliinlinneas.blogg.se/ http://eliinlinneas.blogg.se/ http://eliinlinneas.blogg.se/ 
 
Puss & kram!
 
Jag och "min" ponnyskruutt
 
jag & johannii, ful och gammal bild men k
 
// Elin

The best things in life are the people you love, the places you have seen and the memories you have made along the way.

Kom in för kanske 20 minuter sen. Åkte till Elin direkt efter skolan och var där, saknat min bejb ♥ 
 
Nu ska jag sätta mig och plugga till musikprovet imorgon.. Efter skolan blir det gymmet och sen åka och titta på Breaking Dawn med Jennifer och Åsa! Myyys :) Sov gott, puss!
 

He’s not the only guy in the universe, But he’s the only one that matters.

Snabbt nurå.. 
 
Åkte till Lovisa när jag slutat, sen åkte vi till stallet. Red Contra, skrittade bara 2 varv runt travbanan eftersom det är så himla mörkt. Vi planerade även luciat!
 
Kom hem och duscha och åt så nu har jag pluggat, tagit en paus för att blogga och nu ska jag fortsätta innan jag går och lägger mig. Ska förmodligen träffa Elin imorron oxå! Puss
 

Dagens dissar!

  • Att det blir mörkt vid 15.30.. usch
  • All lera i stallet
  • Gymnasieval, både hiss och diss!
  • Personer som tror dom äger folk.

People say follow your heart…but which way do you go when your heart breaks into two?

Hejhej, har lite bråttom så skriver snabbt!
 
Skolan gick bra, slutade 14.15 så åkte ner till gymet med milla och fixade mitt gymkort så nu funkar det :D Gymmade en timme och tog bussen hem vid 16.20. Mötte Fabbe och Emil på bussen oxååå. Måste byta om nu, för ska ta bussen till stationen om 20 minuter. Vi ska på nån författarföreläsning nere vid mässingen med skolan vid 17.50 så bloggar när jag kommer hem! puss
 

Dagens hissar!

  • 176 dagar kvar till One Direction 
  • 1Ds nya skiva Take Me Home, den har gått 24/7 senaste dygnen
  • Senaste ridpassen med Laurus har gått perfekt
  • Snart jullov!

Nattiii


It’s never going to be the same again. And that’s whats killing me.

Heejsan :*
 
Lovisa kom till mig vid tio i 4 så kollade vi typ bara på tv tills mamma kom hem. Hon körde oss till stallet vid kvart över 5. Gjorde i ordning Laurus och tog fram ett hinder. Det låg en ihjältrampat mus bredvid Laurus oxå .. hjärtattack :( Red fram i mycket volter och så för att få honom mjuk. Hoppade hindret några gånger, det låg på 30 cm kanske. Höjde det sen till 50 cm och först hoppade han ett jäääääättestort hopp haha och sen stanna han en gång, men sen hoppade han ett jättefint och då avslutade jag.
 
Medans vi fixade hästarna snackade vi lite om lucia osv, plaaaner :D Vi ska träffas på onsdag förmodligen och prata mer hihi. Nu ska jag äta och kolla på CSI, puss!
 

Min prins

han är ögongodis, så fin <3

I don’t regret my past. I just regret the time I have wasted with the wrong people.

Shuleluuu amigos!
 
Gick upp 07.15 imorse.. Mitt alarm ringde minst 9 gånger haha skitdrygt. Hade luciagrej på morgonen, sen engelska, spanska och svenska. Bara en massa språk idag haaha. Vi hade debatt på svenskan, askul haha fast det var svårt. 
 
Nu ligger jag och kollar på One Tree Hill och så är Lovisa påväg hit! Ska till stallet om en stund, tror det blir lite hoppning på stallplanen om det är ledigt. Hörs senare, puss!
 

Bildminne

Kollade igenom massor med bilder från i somras, hittade då alla bilder från photoshooten vi hade.. Har nog visat nåra av dom, men här kommer dom igen haha!
 

Take a deep breath. It’s just a bad day, not a bad life.

Ska kolla klart på beck nu och sen gå och lägga mig. Börjar 8.15 så har ingen lust att försova mig. Sov gott, puss!
 
bästa

Lojsta Hed 31/10-12


It’s hard to tell your mind to stop loving someone when your heart still does.

Gick upp runt 10 imorse, shiit va segt det var haha. Vi skulle hämta nya soffan osv. Bra blev det iaf, hahah jag har typ redan bestämt min plats .. kung som man är! Skämt åsido.
 
Åkte upp till stallet runt 3. Fixade Ludde och red sen nere på banan. Han kändes fin, blev mest trav men även en långsida i galopp på slutet. Viåkte även förbi Robin när vi åkte hem. Nu ligger jag bara och lyssnar på musik. Är sjukt trött och har inte alls nån lust med skolan imorgon.. 
 
 
bild från i somras på mig och natteebrooor

!


The people who are worth loving, aren't always easy to love.

Hejhej! :D
 
Vid 12 kom Lovisas föräldrar och hämta mig, och så hämta vi upp Lovisa innan dom körde oss till stallet. Lovisa fotade när jag red eftersom Smaiky är lite oren. Körde ett galoppass nere på¨banan. Laurus var superduktig! Han blev lite trött efter ett tag så red inte så länge.
 
Sen åkte vi och kolla på när Linda hopptävlade! Hon fick 4 fel men dom var jätteduktiga, Crisses första tävling! Kom hem runt 6, duschade och åt och sen gick jag till Sara. Vi gick ner till infra där Fredde, Larsson, Jonte och Dante var. Sen kom Max å Jacob så va vi där bara haha och strax innan vi skulle dra kom Joel, Pierre, Vippe och Johannes tror jag. Sen drog vi hem så var hemma till 22.50 typ. 
 
Nu sitter jag bara och laddar över alla bilder och lyssnar på finaste killarna. Sista inlägget för idag, puss och godnatt!
 

I might miss everything you said to me..

Godmorgon.
 
Vaknade vid 8 när mamma gick till jobbet, sen låg jag typ och halvsov fram till halv 11. Gick upp och nu ska jag äta frukost, sen hämtar förmodligen Lovisa och dom mig och så åker vi upp till stallet. Vid 3 kommer mamma och då ska vi åka och kolla på när en häst i stallet hopptävlar, så är nog inte hemma förän runt 6. Tar med mig kameran såklart! :D

Everybody needs someone who can make them laugh when they think that they’ll never smile again.

Ska fixa mig lite snabbt och sen ut och möta några! Hörs senare, puss
 

shit vilken lycka

tack bästa mami♥

If I fall asleep texting you, it’s because I didn’t want to say goodbye.

Helluu sweeties! 
 
Friday today! Så himla skönt verkligen. Hoppas eran dag varit bra, det har iallafall min. Slutade 14.20 så jag och Milla åkte och träna. Var klara runt halv 5 så kom hem 5 ungefär. Lyyycka när man hittar Take Me Home på spotify, hihih åååh va bra dom är♥
 
Får se om jag bara stannar hemma ikväll, ingen lust och gå ut // puss
 

åååååh lyckan <3 <3 <3

♥♥♥

People don't change, they grow.


Love is not blind. It sees but it doesn’t mind.

Hej på er.
 
Har verkligen inte haft någon blogglust alls senaste dagarna, FÖRLÅT! Ska försöka bättra mig! Igår så åkte jag med Jossan till hennes ponny i Harva. Först red hon i kanske 30 minuter och sen red jag i 40 typ. Han var gaanska pigg med Jossan så när jag hoppa upp började han lugna ner sig. Andra gången jag red honom men jag tyckte det gick bra iaf. Vi tog bussen hem 21.23 typ men bussen från centrum gick typ efter 3242425r2 år så Joel fick komma och hämta oss. När vi var typ hemma vid Jossan lossnar idiotens styre (...) hahhah det gick ju som det gick. Pierre kom och fixa det och så körde Joel hem mig sen.
 
Skolan idag var helt okej, inte haft en ända läxa den här veckan så det är ganska skönt. NO-provet blev framflyttat till om en vecka! :d Slutade 14.55 så gick hem och hämta mina ridgrejer och sen tog jag bussen till Lovisa, mötte Fabbe på bussen oxå sjuuukt länge sen.
 
Hennes mamma körde oss till stallet vid 5 och så red vi ut en stund, sviiinkallt men skitmysigt. Tjejsnack om allt verkligen. Behövde jag verkligen efter allt drama haha! Fixade Laurus efter och så kom Lovisas mamma vid 19.20 så var hemma halv 8. Har duschat och så nu ska jag äta och sen kolla på Eclipse. Ha en bra kväll, puss! 
 
finaste

Hejjagsugerpåattbloggahejdå

Ska ta bussen till Lovisa nu och sen upp till min prins, bloggar ikväll LOVAR / puss
 

TJO BRÄH

tuffingen här, hehehehehhe. Skulle blogga åt johannis pannis. Mitt vackra smeknamn :) 
Idag har jag varit i skolan, som alla andra svenska barn som inte är dumma och skolkar. Eftersom att det är en regel i sverige att alla svenska och andra barn i sverige måste gå i skolan!!! 
 
Ja, idag mår inte jag bra! jag är riktigt jävla flum och är på den pourtgisiska sidan av mig. Idag ska jag åka till stallet, men just nu orkar jag inte. Ligger i soffan och snackar lur med Mois Pois. Petsén du vet. Hehehehe. 
 
Nu får vi hoppas att johannis pannis bloggar, för nu har jag ont i mina fingrar. puss 
(sååå seriöst inlägg)
 

Godmorgooon!

Vaknade för kanske 30 minuter sen.. Segt att gå upp när det är kolsvart ute. Sitter och lyssnar på One Directions nya skiva, Take me home eftersom iTunes har släppt den gratis i 24 h :') Fyfan haha satt typ och böla igår, sååå jävla fina är dom<3
 
Börjar om 25 minuter så ska börja göra i ordning allt nu! Ska till Lovisa efter skolan men tror jag hinner blogga, puss!
 

Godnatt!


Hejdå älskling <3


<3

Tumblr_m32fymeunm1r7769mo1_500_largeTumblr_m13fhz3kob1r7769mo1_500_largeTumblr_lwdcql1x5a1r7769mo1_500_largeTumblr_m2qswbsiz41r7769mo1_500_large559213_385337451532508_1893613797_n_largeTumblr_lvowxwjxmo1r7769mo1_500_largeTumblr_lxmxzk21mj1r7769mo1_500_largeTumblr_m2duzzqldw1rnia9do1_500_large

Best Relationship? It’s when you can joke around, have unexpected hugs, random kisses & give each other that specific stare and just smile.

Försov mig imorse.. Eller ja, vaknade 20 minuter innan jag började så jättestressigt blev det inte. Hade hälsa på morgonen, sen engelska, språk och svenska. Rätt skön dag även om måndagar inte är min stora favoritdag haha!
 
Slutade 14.25 så gick hem, kollade på One Tree Hill när det började och så har jag även hunnit baka kladdkaka! Mamma jobbar till 8 så är ensam hemma tills dess. Ska inte gå ut idag, ingen lust verkligen..
 

Bloggtävling

http://nellieberntsson.se/2012/11/04/tavling-nellieberntsson-se-i-samarbete-med-rutstore-se/#comments

fuck

 

You can’t blame someone for walking away if you didn’t do anything to make them stay

Heeeisan!
 
Åkte till Jennifer och Jonas igår vid 9 ungefär, vi kollade på film och lite så. Gud vad vi garva hahaha.. Vid halv 2 typ gick vi ner till stationen och tog taxi hem. 
 
Vaknade vid typ 11 idag, var ute på en långprommis med Hubbe och sen skjutsa pappa hem mig till mamma och så satt jag och la in massa musik till iphonen, nu behöver jag bara koden hihi sen funkar den! Vid 4 typ åkte jag upp till Robin. Var ensam där och det var kolsvart ute.. Lite läskigt haha :( Red iaf ut i ca 20 minuter med typ reflexer upp till öronen haha! Mamma hämtade mig vid halv 7 och så har jag duschat och ätit.
 
Helt otaggad till skolan imorron.. Har chilldag så det borde gå bra ändå!
 

Don’t let time sneak up on you. Enjoy every moment that you can.

Hejsvejs!
Var uppe i stallet förut, red med Linda och Lena på banan. Laurus var suuperduktig! :')
 
Nu har jag precis ätit och ska snart bege mig ut! Puss
 

perfection

 

Nobody wants to hear this but sometimes the person you want most is the person you are best without.

Hej på er :)
 
Gick upp typ 7 igår morse för att One Direcions biljetter släpptes ju! Och underbara Åsa lyckades få biljetter till mig och Elin så den 8 maj ska jag äntligen få seee mina älsklingar<3 
 
Vid halv 2 åkte jag och Sara in till stan, köpte en ny piercing! Den var förstor men satte på pärlan på en annan stav så då funkade det :D Visar bild senare! Vi kom hem runt 5 så då åkte vi hem till mig först, packade lite saker och sen hem till henne. Vid 7 tog vi bussen till smedby, var ute med hubbe och sen drog vi till Marcus. Vid 12 kom hennes pappa och hämta oss så åkte vi först hem till henne för hon skulle hämta lite saker och sen hem t mig och så sov hon hos mig! Vi vaknade runt 10 kanske så låg bara och kolla på tv, var ute med hubbe och sen hämta hennes pappa oss och så nu sitter jag hemma i grimsta! 
 
Ska till Laurus om en stund, sen vet jag inte vad jag ska göra ikväll.. Antingen träffa Elias en stund och sen till Runby, får se! Puss
 
 

AND LIVE WHILE WE'RE YOUUUUNG

8 maj WIIIIHOOOO

Kom igeeeen nuråå

Gick upp vid 8, eller låg kvar sängen och kollade på tv4 för dom visade från globen med One Direction. Har smsat med Åsa som suttit i kö sen halv 9 så nu håller vi tummarna.. 
 

Being with you is like having every single one of my wishes come true.

Hellu sunshines!
 
Vid 6 tog jag, sara och tobbe bussen till väsby och kolla på deras träning! Duktiga killar höhööhhö nej men sen åkte vi hem till Joel och så duschade han medans vi låg och kolla på tv. Gick till donken sen och va där, ali pontus och kevin kom efter ett tag och vid 22.23 tog jag och sara bussen hem.
 
Har precis pratat med papsen och åsa för dom ska försöka få 1D biljetter imorron till mig och Elin :') Dom släpps 9 så kommer typ vara uppe hela morgonen HAHAHAH nej men aah. Ska nog träffa sara på dagen och sen på kvällen drar vi till marcus! Puss och Godnatt finisar!
 

The past can hurt but the way I see it, you can either run from it or learn from it.

Tobbe följde som sagt med mig till Robin förut. Fixade allt där och sen skrittade jag ut 20 minuter och tobbe gick med. Tog bussen hem coh har bytt om så nu ska jag straxt gå ut och möte joel, tobbe och marcus! Hörs ikväll puss
 

The happiness of your life depends on the quality of your thoughts.

Godmorgon sötnosar!
 
Somnade nångång runt 12 igår, och gick upp halv 8.. Hehe liiite segt. Mamma började jobba 11 så vi åkte upp till Laurus på morgonen. Red honom barbacka runt banan i skritt trav och galopp, trodde han skulle vara pigg och busa runt men nej, han skötte sig perfekt. 
 
Kom hem för kanske 1 h sen. Ska fixa mig och vid 12 ta bussen till Robin med Elias och Tobbe. Efter ska jag nog träffa saara, puss!
 

RSS 2.0