Friskis&Svettis

 
Hejhej!
 
Började 9.10 idag men försov mig så kom lite sent. Sen har dagen rullat på .. Finste Mandis fyller 16 idaaag! Det jag och Milla var och fixa igår var att vi köpte VS parfymer till amanda:)
Gick hem och hämtade gymkläderna efter skolan och så åkte jag och Milla till friskis. Har sjukt ont i armarna och benen så får väl en fin liten träningsvärk imorgon hmm! puss
 

Sometimes you have to try to not care..

Heeejsan!

Allt bra med er? Själv är det helt okej i alla fall. Igår var jag å milla somsagt på gymmet, powerwalkade i 35 minuter bara. Sen kollade jag OTH hela kvällen haha! Färgade även håret, eller ja utväxten.

Försov mig i morse så kom 10 min sen till slöjden. Efter det hade vi teori i idrott och nu lunch. Börjar igen om typ 35 minuter med lååång matte och sen kort SO efter det. Slutar 15.15 och då ska jag å milla iväg å fixa lite saker ;) Vi hörs ikväll, puss!


Seg dag!

Hej!
 
Skulle gå upp 06.45 imorse men så blev det ju ikke. Pappa väckte mig kvart över och sa att vi var tvungna att åka till bussen om 20 min så det blev lite småstressigt. Skulle åka nya bussar dessutom, så först ta 627 mot Sollentuna S och gå av vid Gribbylund men den stannade i nått jävla industriområde så (ljuger inte nu) sprang säkert runt i halva täby innan jag hittade rätt busshållplats där 684 skulle gå. Kom fram till busshållplatsen precis när bussen skulle gå, men fick stå och vänta i 5 min innan den kom.. Kände paniken komma krypande eftersom det inte gick några fler förens på eftermiddagen.
 
Kom fram till skolan 10 min efter vi börjat, men våran slöjdlärare kom aldrig så det gjorde inget. Sen var vi nere på Väsby Nya Gymnasium och så. Skolan i sig verkade faktiskt riktigt bra, men dom har bara standardlinjerna -natur samhäll och ekonomi. Jag som ska gå estetiska kan ju inte gå där.. Men lutar nog att välja Väsby-Sam som tredje eller något! Kom tillbaka till skolan när våran lunch började. Sen hade vi lång matte + kort SO efter.. Skitsegt verkligen.
 
Gick hem och hämtade gymkläderna, tog bussen ner till gymmet med Milla och var där 16.00. Vi var så himla flummiga i början.. Kunde verkligen inte koncentrera oss haha ;) Tog bussen hem igen vid 17.17 så va hemma halv ungefär. Har hunnit baka och kolla på ett OTH avsnitt så nu ska jag fixa hos marsvinen och sen duscha. Sov gott puss!
 

Fotodag!

Hejhej!
 
Vi fick sluta svenskan 30 min tidigare så jag bytte bara lite kläder och sen gick jag och mandis ner till norrviken. Det var sååå kallt så vi gav upp efter ca 1 h. Men nåra bra bilder blev det i alla fall! Nu ska jag bara packa i ordning mina saker sen så kommer papsen och hämtar mig.
Imorgon ska vi till Väsby gymnasium på nån rundvandring, tråkigt men jaja slipper lektioner. Hörs sen, puss.
 

Jan. 14, 2013

Godmorgon finisar!

Just nu sitter jag i skolan på hälsa. Har bildverkstad men alla sitter typ med telefonen haha.
Är det fint väder drar jag å mandis ut.å fotar efter skolan! Ha en bra dag puss


@ skolan

Hejhej, mobilbloggar lite snabbt nu medans Amanda äter upp;)

Igår va jag på gymmet med milla efter skolan, sen låg jag bara hemma och kolla på one tree Hill .. Bästa när man är på dåligt humör.

Fick nytt schema igår oxå .. Kill me. Har typ 1,5 h rast efter hälsan på torsdagar och sen slutar jag 1 h senare på tisdagar. Usch haha!
Har även första NP 6/2 .. Nu har alla ätit klart, bloggar mer ikväll, ska till Robin efter skolan sen möta Fredde förmodligen. Puss


love


He's fine, but I want you.

 
Hejhej!
 
Känner att jag uppdaterar typ bloggen 1 gång i  veckan.. Men vafan jag orkar inte haha! Har ingen blogglust alls.
 
Idag så åkte jag och mamma ner till hööks, mötte Elin där nere. Hittade inget. Sen körde mamma mig och Elin till Robin. Fixade han snabbt sen red jag, Elin fotade! Hennes pappa hämtade oss sen kanske för 1,5 h sen eller nått. Har kollat på ett OTH avsnitt.. hehe beroende. Nu ska jag äta, sen ut och möta Elin tror jag. Puss
 
 
 
Fina killen!

2013-01-01

Heej på er!
 
Igår va en helt sjukt kul kväll!! Kunde inte blivit bättre.. Först kom Emelie hit och så var vi med Tobbe, Fabbe, Emil  Calle hos Tobbe. Sen gick jag och Emelie ner till bollstanäs och mötte Carl, Jacob, Fredde, Larsson och massa. Vi var med dom sen hela kvällen. Vid typ halv 2 gick vi upp mot grimsta och så bytte jag skor.. (gick i mina kilklackar hela kvällen=inte kul!) Sen gick jag Emelie Larsson och Fredde bortåt mot donken. Larsson och Fredde drog hem och jag och Emelie gick mot donken. Mötte Ali Pontus Kevin och Fabbe där. Sen trodde vi min buss gick vid halv 3 men det gjorde den inte så fick gå hem helt själv.. Hade inget batteri på luren haha trodde seriöst jag skulle bli våldtagen.. Men hade så sjukt kul igår, bästa<3 Fick nyårspussen oxå<3
 
Idag så vakna jag runt 10 för mitt alarm ringde som jag glömt å stänga av.. fml moment haha. Jag mötte Elin vid norrviken och så fotade vi lite och så. Skittråkigt väder men jaja! 2013 nu FTW. Nu ska jag bara äta något sen ska jag och Elin möta Ali Fabbe och Pontus! Ha en bra kväll, puss!
 
Sådär såg jag ut igår!

Heeeeejsan 2013 :D

 

RSS 2.0