Borta bra, men hemma bäst!

Nu är jag precis hemkommen från Gotland! Har haft några riktigt bra dagar där nere, med i princip bara bra väder. 
 
Dom första två dagarna spenderades med mina kusiner inne visby med shopping och lite mys. Och dom andra dagarna var jag ute hos min gammelmormor i Fårösund och där räfsade vi löv, fotade maaassor, och lite annat. Så sjukt skönt å komma bort från väsby ett tag även om jag saknar alla. 
 
Idag innan vi åkte till båten svängde vi även förbi Lojsta Hed och alla ponnysar där! Smakprov från gotland kommer nu, orkar inte ladda upp alla ... 746 bilder HAHA! Och som pricken på i:et så hittar vi två Globen biljetter i brevlådan när vi kommer hem, LYCKA!
 
 

Gotland, im back!


I bilen påväg till båten nuuuu, ses om 5 dagar bloggen! #taggadbrud


Godnatt!


22 timmar<3


Excuse me …. Plesae empty your pockets …. I think you stole my heart.

Heeejsan sötnosar!
 
Var på skitdåligt humör imorse, men det släppte under dagen. Fick tillbaka mitt SOprov som jag fick C-C på, wiiie lovelife! När jag slutat så kom pappa och hämta mig och så åkte vi hem för jag skulle försöka fixa min iphone men internetet funkade inte där så kom precis hem till mamma nu. Ska försöka fixa iphonen ikväll och bara plugga till orienteringsprovet imorron. Puss
 
åh vad jag saknar dig älskling<3

Nya hårfärgen!

När jag ändå var igång och fotade västen tänkte jag visa er hårfärgen. Färgen på bilderna stämmer inte riktigt, liiite rödare :)
 

fuck this shit

Var somsagt ute med Sara, Tobbe och Marcus igår. Vi drog runt lite överallt haha. Hände en sak på kvällen som fick mig på dåligt humör som jag är på idag.. Wää nu blir det och tagga skolan med det här humöret.. det kommer inte gå bra.
 

New in!

Pälsväst - HM 
 
 

In every girl’s life there is a boy she will never forget. In every boy’s life there is a girl he can never get.

Vaknade av mig själv typ 8 imorse så låg och kolla på The Voice i kanske 40 minuter innan jag gick upp och gjorde mig i ordning och gick ut med Hubbe. Millas farmor hämtade mig och Amanda typ 10.15 så körde hon oss till Runby. Jag och milla fick starta 10.39, allt gick faktiskt bra, vi hittade inte en kontroll först men sen flöt allt på. Det var sjuuukt långt allting, lovar att vi sprang minst en mil idag haha! Milla tappa våran lapp HAHAHAHA så fick hann aldrig ta den sista kontrollen men 20/21 kontroller + att vi kom in innan 2 h som var max tiden, det är fan awesome gjort av oss hihi. Vi tog bussen hem osv så nu ska jag äta och sen duscha.
 
Igår så kom Elias till mig vid 6 typ, han följde med mig till lidl för jag skulle köpa nått och äta och sen var vi bara hos mig. Följde med han en bit hem runt 9 så kom hem igen vid halv 10 typ. Snackade lite med Max och Danne då och gick typ och la mig vid 22.30. Därför ingen bloggning :)
 
gotland om 2 dagar♥

Love is the only thing that can control every single emotion you have.

Shulelu babes!
 
Vaknade 9 minuter innan jag började imorse, så det blev lite smååstressigt haha! Men kom bara 15 min sent. Hade bara tre lektioner idag, slöjd - idrott - matte så slutade 14.15. Kom hem typ 20 över så nu sitter jag och kollar på Gossip Girl.
 
Ska träffa Sara eller Elias idag, får se vem av dom men bloggar senare, puss finisar!
 
bild från idag!

He’s not the only guy in the universe, But he’s the only one that matters.


duschen next!

Kom hem för en liten stund sen! Var ute med Sara och träffa Max,Linus och Marcus. Innan det så var jag hos Laurus, och han var grym idag.
 
Red på stallplanen, först red jag över travbommar och sen hoppade jag ett kryss och sist ett räcke. Även lite galoppbommar och han var helt bäst idag. Bråka inget alls<3
 
Nu ska jag duscha och sen sova! Puss
 

I want to travel the world with two things on my hands. Camera on my right and HIS hand on my left.

Skolan slutade vid 14.25. Hade film på sista lektionen så det var ganska skönt. Gick hem och åt och sen tog jag bussen till pappa för att hämta en tröja och mina jeans, och kom precis hem nu. Så ska byta om och sen åka upp till Laurus. Vi hörs senare. puss!
 

#justgirlythings

Tumblr_lvrf1gus1f1r7769mo1_500_largeTumblr_mb861kcsjk1r7769mo1_500_largeBeauty-fit-girls-girly-things-just-girly-things-favim.com-454121_largeTumblr_m6pkd5uvkw1r402awo1_500_largeTumblr_m62xc2z69h1r7769mo1_500_largeTumblr_m7pigy9slo1raheugo1_500_large

Monday bitches!

Godmorgon, vaknade för ca 20 minuter sen så har klätt på mig och ska sminka mig nu. Börjar 8.15 så det är chiill. Slutar 14.25 så blir nog stallet idag tror jag, men vi hörs i eftermiddag! Ha en bra dag, puss!
 
 

godnatt :*


fuck it


music is my heaven..

 

Life is too short to spend time with people who suck the happiness out of you.

Fredags kvällen spenderades med Sara. Den va kaos, värsta på länge. Vi träffade iaf emil,johannes å carl först. Va hemma hos emil och så. Hände lite grejer så drog därifrån runt 9 och drog t donken där ali,pontus å nån till va. Efter 30 minuter kanske drog vi t bredden och träffa max å marcus, och sen marcus å jim oxå. Vs med dom till typ 11 sen blev jag så jävla sur så vi drog hem t mig. Sar sov hos mig. Snackade med Elias i nästan en timme innan jag somna oxå<3
 
Lördagen var jag först hos Laurus. Mamma skjutsa upp mig så fixade med honom och red sen ner till travbanan. Körde galoppjobb med honom, och shiiit vilken häst jag har! Galopp från skritt, ökningar, avbrott, tempoväxlingar, bus. Och han var så extremt duktig. Bästa ridpasset på länge verkligen. Mamma hämtade mig runt 18 så då åkte vi hem, jag färga mitt hår och sen tog jag och Sara bussen t smedby. Vi fixade oss och sen vid halv 9 kanske drog vi till joel. Vid kvart i 11 så skulle sara hem så jag tobbe martina och sara gick till bussen och så belv sara hämtad och martina tog bussen. Jag och tobbe gick tillbaka t joel sen och så följde tobbe med mig en bit hem sen senare. 
 
Idag då så vakna jag vid 10 typ. Va ute med hubbe och åt frukost osv, sen dammsög jag hela huset haha duktig tjej! Sen vid 2 tog jag bussen t robin och fixade med allt där. Kom hem igen vid 16 ungefär. Mamma är i stallet och jag ska börja med min engelskaläxa. Puss!
 

Sometimes the ones that you love the most are usually the ones that hurt you the most.

Hejsan mina fina bloggläsare!
Igår så tog jag bussen till Carlslund för att möta fredde å larsson och joel,jossan,pierre å fabbe men mötte först emil å johannes och sen fredde å dom! Vi åkte ner till södervik och var där nån timme. Sen så körde joel hem mig till smedby för att hämta kläder och sen tillbaka till josefin. Lämna mina grejer hos henne och så drog vi ut med joel å pierre igen. Kom in runt halv 11 så då låg vi bara och kolla på tv, somnade runt 12 skulle jag tro.
 
Idag så var jag bara i skolan till 11, brandalarmet ringde typ 10.45 så kom hem runt 11. Åkte till stallet och lastade Larre och sen åkte vi till mälarkliniken för att kolla hans tänder. Dom raspade lite men inga vargtänder så det var skönt! Kom hem runt 17 så nu ska jag bara äta och sen plugga SO.. puss!
 
bild från idag!

Your smile looks adorable on you. You should wear it more often.

Jag har verkligen ingen blogglust just nu.. Lite pågrund av att jag inte har något internet hos pappa och så just nu. Så räkna inte med en 3-4 inlägg/dag för det kommer inte hända öhöhöhö..
 
Igår så följde jag med Josefin och hade insläppet på harva. Vi kom väl hem vid 8 så då va jag ute med hubbis och fixade mig och så hämta Joel mig. Vi åkte hem till Josefin och hämta henne sen så drog vi till södervik. Det spöregna så vi satt där bara, adde kom oxå. Sen kom pierre och sara en stund, så körde pierre hem sara och då tog jag och jossans joels moppe och åkte hem till henne och hämta kläder och sen åkte vi till donken och sen hem. Hon sov hos mig inatt oxå. 
 
Skolan rullade på idag, efter jag slutat kom joel och jossan och så åkte vi ner till infra. Kom hem vid typ kvart i 4 men mötte max så var ute med han en stund. Nu ska jag bara plugga och sen åker jag till josefiiiin. Puss!
 

fuck my fucking life

Imorse medans jag och Milla var i skolan satt hennes snälla pappa och försökte få biljetter till X-factor när One Direction ska vara med. Tror ni vi fick dom? Nej, han kom in 09.12 och då var biljetterna slut.. Ticnet öppnade då 09.00 :( wäää fuck my life.
 
Skolan var väl som måndagar alltid är, skitsegt men slutade iallafall 14.25 så har varit hemma en liten stund. Ska ta något att äta och duscha så hörs vi sen! Puss
 

Take a deep breath. It’s just a bad day, not a bad life.

Helluu sötnosar.
 
Kom hem för ca 1 timme sen från min mormor! Hon fyllde år så det var massa folk där osv. Gjorde bort mig totalt och ramla av en stol haha :( wää awkward.. Ska iallafall typ sova nu, #taggaskolaimorgon , or not.
 

Luuuuuuruuus<3

Red min underbara ponny på åkern idag. Shiiit vad fin han var.. Han bråka inget alls. Jätteduktig verkligen!! Nu ska jag ta bussen hem till pappa, hörs imorgon puss!
 

Always remember to smile. You may not know it, but someone might be dying to see that smile everyday.

 
Hej jag suger på att blogga hohihihihhhhoohihhi.
 
Igår iaf så hade södervik nattorientering i Smeeedy så Elias ringde mig när han var klar så jag gick ut och mötte honom. Kom in vid 9 nångång så duschade då och sen låg och och snacka i telefon tills jag somna.
 
Idag så rullade skolan på som vanligt. Mellan dom två sista lektionerna kom min lilla moatoa och hälsa på, shiiit vad jag saknat henne<3 Nu sitter jag och har precis skickat in min engelskaberättelse så ska börja rulla mot pappa nu. Vet inte vad som händer ikväll, kanske skulle träffa eliias , we'll see! Puss
 
Jag och mandis idag!

Godnatt!


true,true


You can’t blame someone for walking away if you didn’t do anything to make them stay.

Tråååkkväll, skulle träffat nåra vid södervik men blev strul med det, sen skulle jag träffat fredde å larsson men blev strul med det oxå.. skitkväll vafan. 
 

He’s not the only guy in the universe, But he’s the only one that matters.

Seg dag idag.. Började med spankaprov som faktiskt gick okej tror jag. Dagen rullade på och slutade 14.45 så skulle tagit 53 bussen men missa den. Tog 23 över och Danne hade oxå missat den så snacka med han en stund påväg hem från bussen. Idag tror jag inte så mycket händer, blir väl bara och kolla på nån film eller något! Fryser som fan dessutom .. usch.
 

Just because you miss someone, does not mean you need them back. Missing is just a part of moving on.

Vaknade runt 7 så gick upp och fixade mig, åt frukost osv. Skulle gått på omprovstiden och redovisat min bildgrej men bea svarar inte och jag vill inte gå själv haha. Så min buss går om typ 45 så ja, då är det bara och tagga spanska prov wihå. Ha en bra dag så hörs vi senare, puuss!
 

The worst feeling is pretending you don’t care about something, when really it’s all you seem to think about.

Go'kväll!!
Vid halv 5 nånting tog jag Hubbe och gick ner till centrum och mötte Elias. Var med han en stund och sen följde jag med han till bussen. Sen efter det så har jag bara pluggat.. Hatar skolan :( Har spanska prov imorgon på morronen så jag hoppas det går hyfsat iallafall. Nu ska jag hoppa in i duschen, puss!
 

pluggpluggpluggpluggplugg

Slutade för typ 35 minuter sen. Ska bara plugga idag.. Har spanska prov imorgon + bildredovisning på morgonen sen har jag svenska inlämning till fredag .. wääää skitdag.
 
 

I hate when I am about to hug someone really sexy and my face hits the mirror.

Helluu där!
Slutade typ halv 3 så då åt jag och så kom Sara till mig. Vi åkte hem till pappa och lämna min väska och sen så hämtade Emil, Adde och Pierre oss vid lidl. Mötte Joel,alex,gustav,tobbe å elias oxå så vi åkte till södervik och va där en stund, sen till abbes och sen tillbaka till södervik. Fick skjuts hem av adde så va hemma till halv 8. Har ätit osv så nu ska jag bara kolla på tv och sen soova. Är galet trött så blir inga fler inlägg idag, puss!
 

godnatt!


5 saker du inte visste om mig -

• När jag skriver :) smilies så är jag sur/irriterad
• Jag faller för blonda killar ..
• Jag ska för första gången i mitt liv flytta ifrån Väsby
• Jag lyssnar alltid på musik innan jag somnar
• När jag är ledsen så vill jag inte prata med nån, tycker det är skijobbigt och prata om mina problem med kompisar osv..
 

Solsidan ftw

Solsidan började precis, reklam nu så bloggar lite snabbt.
 
Har bara packat ihop mina kläder och kört typ 2 maskiner tvätt ikväll. Ska dammsuga oxå för imorron kommer det några och kollar på lägenheten. Skulle dragit ut och träffa nåra men elias va så jävla seg så orkade inte haha. Aja men bloggar mer later puuuss!
 

It’s amazing how few pictures can bring back so many memories.

Tog bussen till josefin igår vid 7 typ så var vi hos henne till typ 8-halv 9. Då hämta joel och fabbe oss så åkte vi till ica först och sen körde dom hem oss till mig så gick vi ut med hubbis. Sen gick vi till joel där elias joel och fabbe va. Kom hem runt 12- halv 1 så då gick jag ut med hubbis och så.
 
Idag så vakna jag runt 10 så va ute med hubbis och tog bussen till robin. Fixade allt hos honom och sen skritta jag honom i 30 min. Tog bussen hem t mamma sen och har precis duschat så nu väntar jag på pappa och åsa så ska vi åka och äta! Puss
 
 

Dont lose hope. When the sun goes down, the stars come out.

Helluu!
Åkte med Jossan till hennes ponny idag, hjälpte henne när hon red osv. Sen så hämta hennes padre oss och så drog vi till donken och sen tog jag bussen hem. Har precis duschat så nu ska jag ta bussen till henne och sen drar vi till joel! Puss
 

Dagens-

/Jacka - BikBok/T-shirt - HM/Jeans - HM/Skor - Sporthuset/

I text you first because I miss you. If I dont text you, Im waiting for you to miss me.

Somsagt, jag och amanda drog ner till sanda ängar och fotade. Mötte även Selling där. Kom hem runt 5 så nu ska jag bara äta och sen dra mig mot smedby och gå ut med hunden och sen träffa lite folk. Vi hörs ikväll, puss.
 

photo-time

Nu ska jag och amanda dra ner till sanda ängar och ha lite photo-time. Jag behöver nya bilder och hon skulle göra ny header! Perfekt väder och allt så nu hoppas vi att jag vill fastna på bild höhö puss!
 

testtesttest

-Tio frågor om dig själv
Namn? – Johanna Elin Marie Isaksson Rosvall
När fyller du år? – 12 amars 1997
Vad har du på dig just nu? – Mjukisar och hoodie
Vilken årstid är bäst? – Sommar
Hur ser den perfekta morgonen ut för dig? – Sovmorgon
Vad tycker du mest om hos dig själv? Mina ögon eller något
Vad är du bra på? – Inget
Vem älskar du mest på denna jorden – Min ponny
Sover du hellre själv än tillsammans med någon? – Tillsammans med någon
 
- 10 frågor om dina vänner
Vem vet allt om dig? – Ingen
Vem är den roligaste av dina vänner? – Moatoa
Vem är snyggast av dina vänner? – ingen, för jag är snyggast 
Vem är mest partyprisse? – hahaha vet inte
Vem är den du helst har filmkväll med? – Alla typ
Vem av dina vänner är mest ”evil”? – Elin HAHA
 
-10 frågor om idag
Vad har du gjort? – sjuk
Vad ska du göra nu? – kolla film
Vad har du ätit idag? – pizza mumsmums
Har du duschat idag? – ja
Är du trött nu? – ja
Vad händer i morgon ? – Skola sen uut om jag inte är sjuk
Går du i skolan? – Ja
Har du varit i skolan idag? – Ja på morgonen
 
- ANNAT
Hur mår du just nu? – inte bra
Är du hungrig nu? – nej
Vad är klockan nu just nu? – 13.25
Vilka sidor på Internet är du inne på just nu? – blogg.se facebook
 
- TELEFON/MOBIL
Vem ringde dig senast? – pappa
Vem ringde du senast? – fredrik
Vem sms:a till dig senast? – elin
Vem sms:a du till senast? – emil
 
- KÄRLEK
Är du kär just nu? – Nja
Har du haft sex idag? – Nej
Har du kysst någon idag? – Nej
Har du ett förhållande? – Nej
Är du romantisk? – ja
Har du snott en kompis pojkvän/flickvän? – Nej
Vad hette din första flickvän/pojkvän? – hahaha allra första var väl alex
Hur länge höll det? – typ 1 vecka HAHAHA
Vill du vara singel eller ha ett förhållande? – Förhållande
Har du varit tillsammans med två samtidigt? – nej ahha
Vem sov du senast bredvid? - Lovisa

sjuksjuksjuk

Gick på första lektion sen gick jag hem.. Har ont överallt och ja.. Hahhahaha fina test jag lägger upp men jag har sååå tråkigt så det får ni stå ut med ihihhi. Fler kommer det iaf om jag hittar några :D:D:D:D:D
 

100 frågor

100 frågor.

Vad är klockan? - 12.55

1. Fullständigt namn- Johanna Elin Marie Isaksson Rosvall
2. Ålder? -
 15
3. Vart bor du? Upplands Väsby

4. Bor tillsammans med?
  Mamma+2 marsvin , pappa+en hund
5. Färg på ditt hus? Ingen aning
6. Hus eller lägenhet? - lägenhet och radhus
7. När är du född?
 12 mars 1997
8. Klass? -
 9an
9. Vilket år tar du studenten? - vet inte
10. Något jobb? - nej
11. När gick du upp i morse? – 07.00
12. När ska du sova? - ikväll
13. Duschat idag? yes
14. Kramat någon idag?- yes

15. Pussat någon idag? -
 nope
16. Vad har du ätit idag? - pizza<3
17. Dagens klädsel? – mjukisar & hoodie
18. Dagens smink? - mascara å solpuder
19. Dagens sötnos? - jag 
20. Dagens roligaste? - ingen
21. Har du många vänner? - populär u know
22. Hur många har du kysst?- vet inte
23. Vem kramade du senast? -  Milla och Amanda
25. Hur många har varit otrogen mot dig? vet inte
27. Har du pojk-/flickvän? -
 nej
28. Vem pratade du med i telefon senast? - Mamma
29. Vem fick du senast sms ifrån? - Freddis
31. Film? - ingen

32. Låt? -
 Die Young - Ke$ha
33. Mat? - Pizza
34. Dryck? - Festis
35. Färg? - Rosa

37. Stad? - 
stockholm
38. Land? - sverige
39. Ämne i skolan? - ääähm svenska
40. Människa? - Nej djur idiot

senaste:

41. Personen du tänkte på? - ♥
43. Gången du spydde? – somras
44. Gången du grät? - igår
45. Pizzan du åt? - för ca 15 min sen
46. Gången du var i Göteborg? - aldrig varit där
47. Gången du var i Stockholm? - igår
48. Gången du var full? - 
49. Gången du var hög? 'aldrig

50. Gången du var kåt? -
 alltid

antingen eller:

51. Svart eller vitt? - 
52. Hund eller katt? - 
53. Ut och festa eller hemma och mysa? -
54. Tvspel eller datorspel? –
55. Singel eller upptagen?  
56. Hångla eller ha sex? - 
58. Ragga eller bli uppraggad? - 
59. Big Brother eller Paradise hotel? - 
60. Blont eller svart hår? - 
61. Har du blåa ögon eller bruna? - 
62. Choklad eller lakrits? – 
63. Göteborg eller Stockholm? –
64. Högerhänt eller vänsterhänt? -  
65. Coca cola eller fanta? -
66. Pizza eller kebab? - 
67. Randigt eller prickigt? - 
68. Älska eller älskas? - 
69. Leva eller dö? -

antal:

70. Personer du älskar? - Alla jag gillar
71. Personer du hatar? - Dom jag hatar
72. Gånger du varit full? - Aldrig riktigt full
73. Personer du hånglat med inom en 24timmars-period? ingen
74. Glassar du ätit på en dag? - inga 
75. Festivaler du varit på/ska på detta året? Vet eeeeej
76. Gånger du haft minnesluckor? - Hahah hela tiden
77. Gånger du varit hög? - Aldrig
78. Personer du saknar just nu? – en ♥

79. Gånger ditt hjärta brustit? - nåra gånger

vem:

80. Vill du kyssa nu? -  ♥
81. Ska du träffa imorgon? -  sara+ nåra personer om jag e frisk
82. Sjöng du senast för? - heheheh milla antagligen
83. Hade du senast en msn-konversation med?
 ingen
84. Spelade du tvspel med senast? -
 mig själv haha
85. Vill du ta med på resa nu? - mig själv
86. Vill du kasta en sten i huvudet på? - nån
87. Förtjänar att dö? - nån
88. Är söt? - jag
89. Vill du sova jämsides med i natt? - mig själv, lonely

vad:

90. Gör dig glad? - Mi amigos
91. Gör dig ledsen? -
 mycket
92. Vill du helst göra nu? - dö
93. Önskar du att du slapp göra? - läxor
94. Vill du ha nu? - han
95. Önskar du dig i födelsedagspresent? - 
TELEFON
96. Längtar du till? - fredag  
97. Tycker du om dina betyg? - suger
98. Ångrar du i ditt liv? -
 mycket
99. Är det bästa som hänt dig? min ponny
100. Hur mycket är klockan? - 13.08


10..

1. Är du singel? yes
2. Är du lycklig? njaa
3. Är du uttråkad? typ
4. Är du ledsen? nja
5. Är du italienare? nej
6. Är du gravid? absolut
7. Är du full? om jag är
8. Är du en cooling? ja, visste du inte?
9. Är du från Irland? ja
10. Är dina föräldrar fortfarande gifta? nej

Skit

1. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? nej
2. Har du nånsin blivit sårad? ja
3. Har du nånsin tänkt på en och samma kille flera gånger under natten innan du somnade? aaah

4. Har du gillat en kille utan att berätta det för honom? ja haha
5. Har du kysst någon inom de senaste tre veckorna? yes
6. Har du haft en hemlig beundrare? inte fan vet jag haha
7. Är du kär? nja
8. Vill du gifta dig i framtiden? ja 

 

10 saker två alternativ
Kärlek eller lust?
Hår eller ögon?  
Katt eller hund? 

TV eller Internet?  
Coca-cola eller Pepsi? 
Vild utekväll eller en romantisk hemmakväll? 
Pengar eller lycka? 
Dag eller natt?

MSN eller mobil?

 

10 ”Har du nånsin…”
1. Blivit påtagen när du försökte smita hemifrån? nej 
3. Gjort nåt du ångrar? ja 
4. Hoppat Bungee Jump? nej aldrig i livet, typ självmord
5. Ljugit för någon du tycker om? ja 
6. Ätit en hel tårta? nej
7. Gjort bort dig offentligt? ja ...
8. Velat bli tillsammans med ditt ex igen? nej
9. Gråtit när ett husdjur dog? ja 
10. Velat försvinna? ah

Skit
Vad såg du på tv sist? desperate
Vems blogg läste du sist? typ emmas
Vad åt du sist? mat 
Vem pratade du med sist? mamsen
Vad sa du? att jag är sjuk
Vem ringde du sist? fredrik tror jag
Vem messade du sist? emil
Vad läste du sist? det här 
Vem kramde du sist? milla&mandis
Vem bjöd du sist på något? ingen aning
Vad köpte du sist? mat haha tjockis


Boys...

Tumblr_m0zm6ot1hw1r41313o1_500_largeTumblr_m0kxekzipi1r41313o1_500_largeTumblr_lwvvjifwlh1r41313o1_500_largeTumblr_lx11crcyh61r41313o1_500_large

I can't take one more sleepless night without you

Förlåt för dålig bloggning, men hade inte tillgång till internet igår!
 
Efter jag slutat igår tog jag bussen till stallet och så väntade Lovisa och dom vid stora vägen så vi fick skjuts. Red först Larre på åkern. Eller började med och trava å galoppera ett varv runt travbanan och då var han skitfint inget bus eller nånting! Sen så red jag på en stor volt runt Lovisa på åkern. Då gjorde han maaassa lufthopp, kickar osv men haha jag bara garva, tönthäst haha. Han blev sjuukt svettig iaf så var ändå nöjd med honom. Red Ludde med Lovisa efter. Vi red ut en bit men det blev mörkt och börja regna så vi red bara i 30 min kanske. Sov hos pappa sen så hade inget internet igår.
Har precis kommit hem från skolan nu iaf. Skulle åkt och tränat men det blev ej så, så nu får jag träna by my self buhu. Imorgon så ska vi till Skansen med alla 9or.. wiihåå hahah nej skittråkgit.. Aja yolo PUSSHEJ
 

RSS 2.0