2013/11/26

Godkväll sötnosar! Har precis klarat mig igenom en otroligt seg tisdag, och jag hade ändå kort dag idag but still.. Slutade 13.20 och tog då bussen till stinsen och böjde till mina glasögon lite för dom varit lite förstora och glidit ner på näsan haha. Åkte sedan därifrån till gymmet för ett axelpass, mötte även Fredde där som det va ett bra tag sen jag såg! Var där i lite mer än en timme och sedan tog jag bussen hem. På sista bussen (åker tre olika) så var det en tjej som ramlade och slog i huvudet när chaffören körde iväg. Grejen var att inte en människa reste sig och hjälpte henne medans jag flög upp direkt. Hon var väl borta i några sekunder men ändå, det tog till och med tid för chaffören och reagera. Vissa började till och med och hålla på med sin telefon igen, jag menar hur jävla respektlöst är det inte?! En stackars människa ramlar för att hon tappar balansen, det kan hända alla. Och då ska man inte hjälpa henne eller? Jag hade blivit jätteglad om någon hjälpte mig, visst det skulle vara grymt pinsamt men bättre än att alla bara sitter och stirrar som om man är från en annan planet. Shit va förbannad jag var, att mänskilgheten gått så himla långt att man inte kan ta 5 sekunder och kolla om personen mår bra.. Gaaaah jag är fortfarande arg haha.. Aja jag hoppades det inte blev några större skador i alla fall, såg inte ut som det men man vet aldrig! 
 
Nu har jag precis duschat och ätit, och nu ska jag bara kolla lite Ghost Whisperer och vänta på Paradise Hotel. Somnade ju ifrån det igår.. Helt slut haha ;)
 
 

2013/11/25

Halloo guys!
Har inte suttit ens en sekund med datorn under helgen faktiskt och har inte orkat sitta och uppdatera allt från telefonen så here it comes!
 
Fredagen vet ni redan om, så i lördags fyllde min låtsasmamma Åsa år! Jag var på gymmet på morgonen och körde lite armar. Nästan inte en människa på gymmet vilket är så grymt skönt verkligen. Lite senare på dagen åkte jag och Viktor hem till pappa och fikade med min släkt! Vi var väl där i en 2/3 timmar och sen åkte vi tillbaka till Väsby för tanken var att vi + 2 till skulle gått på Hunger games men platserna tog slut och sen blev det sent. Viktor lagade i alla fall mat till mig och så köpte vi godis så låg vi bara hemma och tjocka oss hela kvällen, mys!
 
Igår så var jag uppe i stallet en sväng, vi har fått två kissemissungar till stallet som är så gaaaalet söta så jag dör lite.. Det var även så sjukt kallt så jag var bara ute och red en kortis på ängen då mamma plockade in hindrerna för det inte går och hoppa eller något knappt längre. L var knäpp haha, lite överskottsenergi kan man väl säga + att jag knappt hade några tår eller fingrar kvar, usch vad jag inte gillar den här årstiden.
Kom hem till papsen vid 6 ungefär så duschade bara och däckade nästan i sängen! Just nu sitter och kollar på ghost whisperer och väntar på att svenskan ska börja, vi ska ha nått diagnosiskt test wiiiie säger jag bara ;) Efter skolan blir det mot gymmet och sen bara hem i think! Justää glöm inte och lyssna på 1Ds nya skiva, dör lite :')
 


 

Hos pojken min ♡

Min dag har bestått av födelsedagsfirande av min fina låtsasmamma, jag och Viktor åkte dit runt halv 2 och fikade och så. Vi kom hem vid 17 ungefär och jag duschade lite snabbt, sen gick jag till Viktor igen så lagade han mat till mig. Tanken var att vi skulle gått på bio med atte och Micke men platserna tog slut tyvärr.. Så nu sitter vi och ska kolla på film och har precis köpt godis! Ha en bra kväll puss ♡ 



En bild från fotomässan igår, skriver mer om den imorgon! :) 

2013/11/22

Hejsan svejsan! Ligger just nu helt död i sängen, nyduschad och kollar på idol som precis började! Dagen har bestått av skola på förmiddagen och sen fotomässan på eftermiddagen! Hade så galet ont i fötterna, mickis sa åt mig att ta kilklackarna och dumma som vi va tänkte vi inte på att vi skulle gå runt på en mässa halva dagen haha.. 

Nu på kvällskvisten har jag faktiskt provat och träna på SATS med mickelin, vi körde rygg och triceps + att jag visade henne lite magövningar i slutet. Jag är inte alls stark i ryggen så lär ha en trevlig träningsvärk imorgon ;) Kul var det i alla fall och prova ett annat gym, men jag håller mig till friskis hihi. Hoppas ni har haft en bra dag, puss och kram! 

Två pics från dagen!

Never a failure, always a lesson.

Halluu! Åkte till gymmet direkt efter skolan och mötte Emelie där, vi dödade våra magar nu så hoppas på lite träningsvärk imorgon! Avslutade med 20 min på bandet och åkte sedan hem. Känner mig trött och så, ska nog sova tidigt ikväll tror jag. 
 
Imorgon ska vi in till fotomässan med skolan, och efter det ska jag och träna på sats med Mickelin! Ha en bra kväll, puss ♥
 
 

Det här gör vi mediamuppar på lektionerna!

 

Godermorgon ♡

Hur mår ni idag? Regn och kallt ute, inte det roligaste vädret tyvärr :( Jag har sovmorgon och börjar kvart i 12, men jag och Mickis ska till Sollentuna centrum en snabbis så ska ta bussen om en timme ungefär. Vi har bara en lektion idag, foto och det är skitväder så får väl se vad dom tänkt att vi ska göra idag! Efter skolan ska jag direkt till gymmet för ett magpass med Emelie. Ha en bra dag så hörs vi lite senare, puss!




2013/11/20

God kväll! Haha gud nej vad gammal det lät.. Hej på er i alla fall! Jag sitter och trixar med en engelskaläxa jag har som går ut på att göra en tutorial med något som har med photoshop/illustrator/eller nått annat ämne och göra, alltså nått litet tips man vill dela med sig av typ. Jag valde då ett visa hur man gör "rounded corners" i photoshop. Man ska ha skärmdelning och prata på engelska, haha garvade typ när hon berättade uppgiften för jag visste att jag skulle misslyckas. Min engelska är sämst och nu ska jag dessutom spela in den.. Jaja bara att göra skiten och bita ihop..
 
Var även på extra matte efter skolan för jag och Mickis är retards och fattar ingenting, men det där var något av det segaste jag varit med om. Satt typ och stirrade med ingenting fastnade i huvudet.. Kom hem vid kvart i 5 ungefär så satte mig bara å latade mig direkt. Var också precis ute en stund med Emelie och pratade lite strunt och följde med henne ner till bussen. Vilodag från gymmet så var skönt och få gå lite ändå! Nu väntar jag bara på att Grey's och Paradise Hotel ska börja, har bäddat ner mig själv i sängen med en kopp te för börjar känna mig lite tjock i bihålorna och halsen.. Vill verkligen inteinteinteinte bli sjuk igen, orkar inte det :( Får be mamma fixa nån mirakelgrejs som fixar det haha. Vi hör senare, kramis ♥
 
En bild som är gjord så som jag ska försöka visa ;)
 

3 senaste på mig och Laurus!

Senaste ordentliga dressyrpasset på honom som blev fotat. Mycket galoppjobb och L var väldigt duktig!
 
Vi var och hopptränade på Lill Järva, dock var L på bushumör och ville mer hoppa kaninhopp och kasta av matte istället hehe.
 
Nordiska Mästerskapen. Framridning innan, ett enskilt inlägg kommer om det! Men nu ser ni som läste min blogg förut vad fin han blivit, söthästen!
 

Godmorning guys!

Sovit gott? Det har jag! Var så extremt segt att komma ur sängen imorse, plus att jag hade världens huvudvärk vilket inte gjorde det speciellt mycket bättre.. Men upp kom jag i alla fall och nu sitter jag i skolan och har samhällskunskap! Det är den segaste lektionen på hela veckan haha.. Vi jobbar med massa frågor om grundlagar å sånt men ja, jag har inte speciellt bra koncentrationsförmåga såhär tidigt på morgonen ;) 
 
Vi har idrott efter, och jag kan knappt gå så this will be fun.. Innebandy ska vi ha också, aja lär springa som en förlamad anka men whatever :D Ha en bra dag så hörs vi senare, puss!
 
Bjuder på en söt liten bild på mickis och mig!
 

Godnatt ♡

Ligger äntligen i sängen nu med musik i hörlurarna och spelar Bubble Trouble ;) Kom hem från Emelie vid 23 ungefär, åkte till henne efter gymmet med popcorn och ostbågar för att kolla på matchen! Matchen var ju pinsam bara, tyckte inte svergie spelade bra alls faktiskt. Ronaldos två sista hade lätt gått att hindra men nej det lyckades inte svenskarna med. Emelie var rätt hysterisk haha så hon följde med mig till bussen efter. 
 
Gymmet innan gick bra, axlar blev det ändå tillslut så nu kommer jag har träningsvärk i både benen och axlarna imorgon, härligt! Men imorgon är det vilodag så får väl se vad jag hittar på! Viktor var där också så han var gullig och väntade någon minut tills jag blev kvar så hade vi sällis hem. Nej nu ska jag försöka sova vilket nog inte kommer bli alltför svår om jag får gissa. Ögonlocken nästan faller ihop av sig själva nu ;) Sov gott, vi hörs imorgon!
 
 

Testar bloggappen!

Halluu! Har precis kommit innanför dörren och bytt om till gymkläderna. Har suttit i stan på Espresso House med Sandra sen klockan 2 ungefär och bara pratat om allt mellan himmel och jord haha. Folk måste trott vi va knäppa som bara satt där i flera timmar och skrattade så tårarna rann ibland ;) 

Nu ska jag i alla fall bege mig mot friskis för ett axelpass om det inte är alldeles för mycket människor där, i så fall byter jag och kör mage idag. Får bara panik när det är typ kö till allt, man känner sig så stressad.. Puss & kram
Mitt nya träningslinne från Kappahl är en stoooor hiss! 

2013/11/19

Nu är jag tillbaka igen, efter x antal månader!
Bloggsuget och skrivandet börjar komma tillbaka, antar att jag inte riktigt orkade med det under sommaren och i början av gymnasiumet. Men nu har allting lugnat ner sig och gått tillbaka som vanligt, så då tänkte jag att jag kör igång igen!
 
Vad har då hänt under de senaste 6 månaderna? Jo inte mycket hörni, haha skämt åsido. Väldigt mycket har hänt bara att jag inte riktigt vet hur jag ska uttrycka det här på bloggen. Jag började gymnasiumet i augusti, Täby Enskilda Gymnasium med inriktning Estetisk Media. Jag trivs som fisken i vattnet verkligen, grymt mysig klass och skola. Vi har även otroliga möjligheter inom media. Vi har en bio där vi har Film&TV-produktionslektionerna i, där vi för övrigt håller på med en reklamfilm just nu. Vi har en fotostudio, grymma kameror och filmkameror vi även kan hyra hem under en helg till exempel, även studion får vi hyra om vi vill. Vi har ämnen där vi lär oss om photoshop, AVID, illustrator etc. Nej jag ångrar inte en sekund att jag valde den här linjen, så grymt kul verkligen. Kan även tillägga att vi fick en varsin MacBook Air med alla redigeringsprogram installerade när vi började här, lycka! Så funderar ni på gymnasie? Kolla på TEG, ni kommer inte ångra er!
 
Vad som gäller mig själv har det dock inte hänt ett smack haha. Allting rullar på kan man väl säga. Har precis blivit frisk från att ha varit sjuk i nästan 2 månader. Jag hade körtelfeber vilket inte var det roligaste jag varit med om. Låg helt däckad i sängen under några dagar och missade nästan 2 veckor av skolan. Nej usch inget jag vill vara med om igen tack. Har börjat träna igen nu också efter min dumma sjukdom så nu är allt som vanligt. Kan väl nämna min pojkvän som ni nog inte läst något om tidigare i bloggen, slutade blogga innan vi blev tillsammans, men vi har i alla fall varit tillsammans i lite mer än 4 månader nu. Ni lär ju få höra mer om honom senare också.
 
Sen lite om Larre då! Min och Laurus tävlingssäsong gick som en dans fram till i mitten av sommaren ungefär. Vi åkte på en dubbelhelg till Eskilstuna och efter den helgen har allting gått käpprakt åt helvete så att säga. Vi avslutade våran tävlingssäsong med två diskningar, och jag kände just då att jag bara ville ge upp allt och lägga av med travet. Men nu har jag tänkt på saken och han ska få en ordentlig vila nu under vintern med endast ridning nåndag och kanske lugn körning/longering. Runt jul så ska vi börja hårdträna så han är i toppform till nästa säsong. Har lite grejer jag vill testa på honom också, se om han går bättre då eller om han fortfarande inte vill springa lika snabbt på tävling som träning. Grejen är att jag vet att han kan så himla väl, och han visade det sista tävlingsdagen efter jag blivid diskad (!!!) Blev så himla arg och ledsen och då sprang skithästen, fort som fan.. Surt menmen. 
Annars så har ridningen bara gått framåt med honom, han har utvecklats något otroligt under sommaren, tanken var att rida för tränare nu i höst men vi får se lite om det blir i vår kanske. Men potential har han, något sjukt mycket.
 
En lite halvkort sammanfattning om de senaste månaderna, sitter på engelskalektion just så måste nog koncentrera mig lite. Efter skolan ska jag in till stan och möta en kompis och efter det blir det en stund på gymmet. Ha en bra dag, och välkomna tillbaka! :* Puss & Kram ♡
 
 

Bloggtävling!

http://schnailgull.blogg.se/2013/november/tavla-och-vinn-en-design.html#comment

RSS 2.0