Hejdå 2012..

 

Mina älsklingar..

Hubbe och Kakah flyttade även under 2012.. Mina fina bebisar<3
 

Favoriter 2012

Hemma i Fågelnäs.
<3
Photoshooten med Lovisa.
Laurus gick som en klocka
<3
Nordiska.
Första placeringen.
85 cm med Robin<3
Photoshoot med Amanda!
Blondin!
Gotland<3
<3
<3
Gotland en gång till
Luciat!

Flyttade ifrån väsby..

I slutet på November flyttade vi även ifrån Väsby ut till Täby/Waxholm/Åkersberga. Trivs mycket bättre här än vad jag gjorde i Smedby. Har havsutsikt ända till Lidingö, trivs sjuktbra med min styvmor ;) och styvsyster ;) Haha nej det låter så elakt! Jennifer får även bebis i februari så då bli jag moster! :D
 

2012's avramling

Hahaha ååh älskar't när man kollar på alla avramlingsbilder.. Men den bästa måste nog varit när jag hopptränade nu i september med Elin och Lovisa fotade. Dom körde med maskinerna bredvid på åkern och jag red en mycket stissig ponny. Gav galoppskänkel mot hindret och L explorderade rättutsagt.. Och där låg jag på backen ;) Dock synd att bilderna är ur fokus, men jaja! ;) 
 
 

2012 resumé

Januari:
Började hoppträna L mer seriöst. Var uppe i stallet kontinuerligt med Lovisa, fotade massor och bara tog det lugnt.
 
 
Februari:
Snön började försvinna, körde Larurus och började träna upp inför hans kval!
 
 
Mars: 
Jag fyllde 15 år, piercade läppen bland annat!
 
 
April: 
Inget speciellt som hände, pappa fyllde år bland annat!
 
 
Maj: 
Va med Emma på majbrasan i Runby, hopptävlingar, även Laurus kvalade!
 
 
Juni:
Kakah åkte tror jag.. Skolan slutade, Emma var med på landet!
 
 
Juli: 
Sommarjobbade för första gången i mitt liv hos Anita på Blomsterpinglan! Köpte min Canon eos 1100d för dom pengarna. Åkte till Gotland i 2 veckor!
 
 
Augusti:
 Lovisa åkte med till landet, vi åkte Ålandsbåten. Laurus och jag tog våran första placering. Jag började 9an, och samma dag tog mitt godislöfte jag haft i ett år slut. Var med som förridare på Nordiska Märsterskapen med Laurus!
 
 
September:
Hopptränade Laurus på Lill Järva ordentligt inför andra hopptävlingen. Hopptränade rätt mycket hemma oxå. Gjorde även årets sista start med L på valla som slutade med en diskning.
 
 
Oktober: 
Kommer inte ihåg så mycket ifrån Oktober.. Var på Gotland på höstlovet. Red mycket med Elin, vi fick börja rida på åkrarna så vi fotade ett pass där som gick superbra! Laurus började även fatta galopp riktigt bra för skänkel nu.
 
 
November:
Började bli mycket i skolan så var knappt uppe i stallet nånting. Men red galoppass på banan då det började bli lerigt överallt.
 
 
December:
Jag och Lovisa hade våran luciashow, skolan slutade, betyg, julafton med mycket fina julklappar, jobbade 7 dagar i sträck.. och nu JULLOV.
 
 
 
2012 har varit ett bra år. Mycket motgångar och framgångar med Laurus, betygen för skolår 9, kompisar som inte finns i mitt liv längre, nya kompisar. Hoppas dock på att 2013 blir ett bättre år!

Årets första hopptävlingar 2012

Var med på två hopptävlingar, eller pay'n jumper. Båda var på Lill Järva där vi även varit å hopptränat några gånger. 
 
Första hopptävlingen var i maj. Hade anmält honom till 30 och 40 cm då det var hans första hopptävling. Red ut med Emma och Kerstin som uppvärming, där var han pigg och framåt. Vi fick ingen riktig framhoppning, utan bara hoppa några hinder innan man red banan. Ett av dom va planket som Laurus inte gillade.. Han stannade typ innan varje hinder på 30 cm innan han hoppade. Men under 40 rundan hoppade han lite mer och var mer framåt! Vi kom hem med en felfri runda :D
 
 
 
 
Årets andra hopptävling var 22 september. Då hade vi varit å hopptränat lite mera så L var säkrare. Anmälde honom till 40 och 50 cm! Många ur min släkt kom och tittade, och Laurus var myycket spänd på framhoppningen. Han var inte van med att hoppa med andra hästar, men han lugnade ner sig efter ett antal kickar ;)
Båda rundorna gick superbra, han hoppade fina språng och var väldigt framåt! Felfri båda!
 
 

Tävlingsminne 2012

 
18 august 2012

Det var Laurus andra andra riktiga lopp tror jag. Han kändes lite spänd i värmingen, men det gör han alltid så körde på. Kände att han inte hade galoppskorna med sig så var på ganska bra humör när jag värmt klart. Var även ute i god tid så vi behövde inte stressa, men dom stängde banan en timme tidigare för att ''amatörerna'' hade provlopp så vi hade gott om tid och göra i ordning honom, eftersom han gick ut i lopp 8 tror jag.
 
Jag hade somsagt nr4 i loppet, ledde min volt om jag inte minns helt fel. Han är alltid lite rullig i starten, och tror även han va det här. Men sen skötte han sig större delen utav loppet, hade 2 galopper. På upploppet gick han om en ponny som heter Monstorm, sen var vi även sååå nära på att knipa andra platsen. Han fick en sån vinnarvilja så han bara drog på.. Synd att det inte räckte till en andra plats men jag är så nöjd över att blivit placerad över huvudtaget :')
- Här går jag ut och L försöker gå om 3an..
Världens bästa kille <3

Jädrans massa inlägg imorgon..

Nu har jag suttit och gjort kanske 8 inställda tills imorgon .. Duktigt! ;)
Har även bokat biobiljetter till mig och Milla. Vi ska se Skyfall inne på Sergels på onsdag hihi :)) Naaajs jööö. Nu ska jag sova, men kolla bloggen imorgon puuuuuss
 

Mot kusinerna för julafton nr4 ;)

Hej på er och förlåt för min skitdåliga bloggning rätt ut sagt.

Igår var vi hos Åsas mamma och firade jul! Fick presentkort, armband, necessär från VS :D och ett nytt objektiv :'''D ett Sigma 70-300 AF macro! Ååh jättenöjd!

Nu står jag och väntar på mamma för att vi ska åka till mina kusiner. Mina andra kussar från Gotland har kommit upp så vi ska väl äta lite mat å sen öppna lite julklappar :) Puss


Hos kusinvitaminer

Nu ligger jag och min kusin i soffan å lyssnar på världens finaste killar.

Har haft en riktigt bra jul med fina julklappar! Visar er bild senare, bloggar genom telefonen nu. Imorgon ska jag och mamma till stinsen å Sollentuna å SHOPPA. Me like ;) har fått massa pengar å presentkort så nu ska nya kläder inhandlas å dom gamla ska ut ;) jobbar torsdag, sen blir det minijulafton igen på fredag! Puss å gonatt


I'm praying that you and I might end up together..

Jo vad vare då som hände igår? 
 
I förrgår (torsdags) så knäcktes min käke till när jag åt, tänkte inte mer på det förän dan efter då jag hade sjuuukt ont. Tog säkert 5 alvedoner på jobbet, det kändes lixom som om jag hade huvudvärk i halva huvet. Mamma ringde Löwet men dom sa att vi skulle åka in till Karolinska. 
 
Vid 22.20 åkte vi hemifrån, och framme på KS sa dom att jag inte var välkommen där pga att jag var för gammal (?) Det ingen fatta va varför dom inte skickade oss till deras vuxenklinik.. Aja, vi åkte till Danderyd där vi först fick sitta och vänta från 23.30-01 ungefär, då fick jag komma in på en förundersökning där dom tog mitt blodtryck osvosv. Sen fick vi komma till ett annat väntrum medans vi väntade på en kirurg. 
 
Vid 02 ungefär fick vi komma in till kirurgen, hon kände överallt och tog blodprov. Jag har alltså en käkledsinflamation+käkmuskelsträcking typ. Ska äta inflamationsnedbrytande tabletter ett tag.. Kom hem typ 03.30, somna en timme senare och sen vakna igen vid 6.. Har alltså sovit 1.5 h inatt. Gick upp till jobbet, och sen vid 4 hämtade mamma mig så jag fick åka upp till Laurus.
 
Honom red jag en stund på stallplanen med Lovisa. Han var superpigg men ändå duktig och lyssnade på mig. 
Nu ska jag gå och lägga mig, sista jobbdagen imorgon då sen julafton!! :D
'

Precis hemkommen från Danderyd.. Berättar mer imorgon


I might miss everything you said to me..

Hej på eeer!
 
Klockan ringde på 08.00 imorse, bra start på lovet ;) Duschade och lite så, bussen gick 09.26 och Evie satt redan på den. Sen har dagen rullat på, mamma fick komma ner till jobbet runt 14 eftersom min käke kanske är ur led.. Igårkväll när jag skulle äta hade jag liiite bråttom så hela käken knaka till så sen dess har det gjort gryyyymt ont. Har väl sammanlagt ätit 5 alvedoner idag men det hjälper inte.. Mamma har ringt akuten och hon är påväg hem så jag får se vad dom säger. 
Slutade 19 då jag verkligen inte orkade jobba över idag så fick skjuts av Evies syster hem! Har bara legat i soffan sen jag kom hem, min alvedon har slutat värka och jag orkar inte resa mig upp.. :(
 
Imorgon börjar jag samma som idag men jobbar bara till 16, samma på söndag sen LEDIG! 
 

#jordensundergång

Hellooooo babes
 
Förlåt för skitdålig bloggning men jag har lixom ingen ork. Sen i måndags har det varit först skola sen direkt efter till jobbet. Slutar egentligen 19 men fick jobba över i måndags, igår och idag. Tiden går snabbt när man är på jobbet men när jag kommer hem är jag heeelt död.
 
Idag så började vi 9.30 så fikade vi, fick betygen osv. Är skitmissnöjd verkligen.. Aja tänka positivt! Det är ju nästa betygen som verkligen gäller. Sen åkte jag och Milla till gymmet i typ 40 minuter innan jag var tvungen att åka ner till jobbet. Har gjort julgrupper hela dagen + sprungit med ett bud och hämtat lite saker mellan butikerna. Fick även min lönespecifikation för när jag stog på julmarknaden.. Jag kan ju säga att jag blev förvånad :') Snacka om glaaaad hihih. 
 
Ska ge marsvinen mat nu och sen gå och sova.. Imorgon jobbar jag heldag och det lär vara kaos där nu innan jul.. Puss och Godnatt!
 

Mot stan!

Nu ska vi åka in mot stan och gå på sån här julmarknad.. Så jävla tråkigt hahah. Men dom ska typ släppa oss vid kungsan så man kan ju göra vad man vill egentligen, naaajs.

Åker t jobbet direkt efter, puss.


Home 😍

Nu klev jag precis innanför dörren i princip. Sköönt! Kom till jobbet vid 3, har stått och gjort julgrupper och dekorerat olika saker typ hela tiden. Tog bussen vid halv 8 så nu ska jag bara äta och sen sooova. Fick även reda på att jag ska jobba den 27e oxå, naaajs jööö :D

Imorgonska vi till stan med klassen .. Fyfan vA tråkigt haha. Aja åker till jobbet direkt efter så uppdaterar imorronbitti eller kväll! Puss


Sova - skola - jobba - sova

Just sådär ^ kommer mitt dagsschema se ut dom närmaste dagarna .. Moneymoney ;)

Direkt efter jag slutat idag tog jag bussen ner till jobbet och va där vid 3. Stog och snitta blommor hela tiden i princip, med sällskap av Evie! Tiden gick fort då vi hade sällskap av varandra. Slutade egentligen 7 men det blev övertid till 9.. Haha jag och Evie tog bussen vid 21.18 så va hemma till halv.

Nu har jag precis ätit så ska sova nu, är grymt trött verkligen. Puss


Mina betyg kan ju dra åt helvete


Bilder Lucia!


17/12-12

Godmorgon!

Jag blev väckt 05.50 imorse .. Wää. Pappa skulle in till Väsby så åkte med han för att slippa ta bussen. När jag kom hem till mamma somnade jag om så sov till 08.40. Började 09.25 så fixade mig och allt.

Nu sitter jag och milla i biblan, spanska börjar om 25 minuter. Åker direkt till jobbet efter skolan så bloggar senare ikväll. Puss


Everybody needs someone who can make them laugh when they think that they’ll never smile again.


Don't lose hope. When the sun goes down, the stars come out.

Helluuuu :D
 
Lalalala jag är såååå glad hihi. Åkte upp till stallet vid halv 2 ungefär, fixade allt och vi blev väl klara till 15.55 så då red vi iväg ner bakom stallet där vi tände faklorna! Laurus var superduktig och blev inte alls rädd. 
När vi kom upp till stallet red vi kadriljen direkt som även den gick super! Ingen av hästarna skyggade eller fjantade sig utan allt satt perfekt! Vi avslutade med våran kaptensvändning och sedan sprang vi ut och slängde på tolkningsselen och sadeln! Eftersom vi bara tränat 2 gånger innan och Lovisa kraschat x-antal gånger in i snödrivor (hahahahah) så trodde jag inte att vi skulle lyckas klara så många varv, men det gjorde vi! 
Efteråt så fick barnen rida och åka pulka bakom Laurus och Smaiky. Haha pappa fick åka bakom Laurus.. ;) Sedan fixade vi i ordning hästarna och hade lite julklappsöppning, wiiihåå vad jag är glad :D 
Och det fick jag av Lovisa! :D Ett orange catagoschabrak och hellokitty trosor :D
 
Nu ska jag kolla klart på DH och sen sova, jag är gryyymt trött. Det kommer upp ett inlägg imorgon med ännu mer bilder från idag. PUSS

Taggad!

Vaknade 8 imorse och kunde inte somna om.. För en stund sen började Harry Potter så har legat å kollat på det fram tills nu.

Vi ska straxt åka mot stallet och börja göra iordning polleskruttarna. WIHÅ TAGGAD


Badet

Hej på er.

Just nu ligger jag i badet med tända ljus å allt. Lovisa sov hos mig inatt, så efter att jag varit på gymmet igår (totaly alone) så hämtade Jennifer å Jonas upp oss och så åkte vi till Täby. Vi bakade pepparkakor och kollade lite på desperate. Vaknade runt 10 imorse så då åt vi och sen fotade lite och sen tog vi bussen till stallet.

Fixa lite inför imorgon innan vi red. Red igenom allt och det gick bra, sen tolkade vi. Hihi fan va kul det är! Ser dock ut som en jävla häxa då mitt smink runnit å så. Åkte hem runt 17.30 så då köpte vi MAX. Sover i Väsby inatt då vi inte vet om bussarna kommer gå imorgon, min data är i Täby så mobilbloggar från skolans internet så inte nåra mer inlägg ikväll. Puss


Morning people

Ska egentligen haft musik nu, men vi har tydligen inte det så ska väl va på slöjden i think. Efter skolan ska jag t gymmet så måste ragga gymkompis för milla måste plugga. Efter tar jag å Lovisa bussen t Täby så sover hon hos mig! Men bloggar nog mer under dagen, puss


Love is the only thing that can control every single emotion you have.

Lite snabbt:
 
Kom hem från stallet runt 8, åt osv och sitter och håller på med evolutionsuppsatsen nu.. kill me. Det här är sååå tråkigt :( Har Austin i hörlurarna i alla fall :DD:D Sista för idag, om jag inte orkar skriva något när jag är klar.. Godnatt isåfall :*
 

Lucia👼

Just nu så håller min bildlektion på att avslutas. Har haft luciatåg på morgonen som gick jättebra! Va här 07.30 haha så är skittrött, menmen. Ikväll ska vi träna lucia i stallet och så måste jag verkligen skicka in min evolutionsuppsats.. Den skulle varit inne för en vecka sen och så sätter även lärarna betygen imorgon.. STRESS.


Frusen!

Hej på er!
Just nu ligger jag i badet med tända ljus och musik. Hur skönt som helst efter en småstressig dag. Var i stallet till 21 och träna lucia, höll nästan på och dyka i snön en gång heheheh, men man har ju bra balans 👌
Har kollar alla luciagrejor och så inför imorgon oxå så allt är klart. Ska vara i skolan 07.30 (!!!!) hahaha lär ju gå dit i pyjamas 😂 Men nu ska jag gå upp! Puss och godnatt


Respect people’s feelings. Even if it does not mean anything to you, it could mean everything to them.

Just nu sitter jag framför tvn med Lovisa bredvid mig! Mötte upp henne nere vid infra vid 17 och köpte glitter till luciat  både på torsdag och söndag. Innan det var jag även på gymmet med Milla, duktiga tjejer!
Har sista luciaträningen imorgon i skolan oxå.. Hahah kan typ inga låtar, menmen vi får hoppas att resten kan dom ;) Uppdaterar mer om en stund, puss.
 
Jag och Amanda idag!

Lyyycka

.. att logga in på bloggen och se att statistiken ligger på 140+ :'') Ni är bäst!
 
Har precis skickat in min slöjdrapport.. Stresstresstress, men jag hann och nu är det bara NOn kvar haha.. Den är ju dock nåågot sen. Menmen. Nu ska jag föna håret och sen gå och sova så jag orkar upp imorgonbitti. Sov gott sötnosar.
 

INSPO TATTOOS

Tumblr_m1tzy2xvvh1qbezbuo1_500_largeImg99818.makijaze.1512494_largeTumblr_m0fhe08bjv1ql1kzpo1_500_largeTumblr_led3o9mswo1qav9lpo1_500_largeTumblr_lzhucitg1r1qkvaj2o1_500_largeTumblr_lrdmocconn1r317deo1_500_largeTumblr_lepor1znnp1qb9uyvo1_500_large
 
bara 3 år kvar ..

Kompledigt!

Nu har jag varit hemma sen 13 ungefär! Spanskaprovet gick faktiskt bra, eller det sa min lärare i alla fall ;) Hade dock inte pluggat mer än några minuter före lektionen då jag haft så himla mycket inlämningar nu den sista veckan. Är ändå nöjd så det är väl huvudsaken. 
 
Eftermiddagen ska jag bara tillbringa framför datorn och skriva slöjdrapport+NOuppsatsen. Slänger in ett inlägg om en stund innan jag åker till stallet! Puss
 
Det här söta armbandet fick jag av Nellie igår. Man ska önska sig något när man sätter på sig det, sen när armbandet går sönder av sig själv så går önskningen i uppfyllelse. Man ska alltså aldrig ta av sig det. Vi får väl se om min önskning går i uppfyllelse:)

Engelskaredovisning ✔

Hej på er!

Just nu har jag lunch. Har precis haft mitt engelskatal som jag va så sjukt nervös över, men det gick faktiskt bra! Stog typ å skaka men ingen hade sett det haha :D nu har jag spanskaprov å sen slutar jag för har kompledigt sen vi var på författarbesöket! Puss


Svar

 
Laurus är 4 år och 1,29 i manken. Började inridningen i juni 2011 och jag har ridit in honom helt själv :) Kramis ♥

Julklappshandling i huvudstaden!

Igår så åkte jag och mamma först upp till stallet! Red L nere på banan.. herrejisses vilken bomb jag red på, helt sjukt haha han var mer uppe i luften än på marken i skritten och traven men galoppfattningarna tog han perfekt så lite duktig var han iallafall!
Sen åkte vi direkt till Solvallas ponnytravgala! Kom därifrån runt 17.30 så då packade jag mina grejer och åkte till Elin. Vi tog bussen och mötte Ali, Pontus, Emilio och Kevin! Det var svinkallt ute så gick in på donken ett tag och sen ut igen. Vid 23 hämtade Elins mamma oss, det va -16 och mina tår levde inte.. Usch! När vi kom hem till Elin la vi oss i sängen och kolla på film, men somnade så vaknade typ runt 3 igen. 
Gick upp vid 10.30 imorse och gick hem och duscha. Tog bussen till Robin och fixade allt hos han, höll på och frysa ihjäl samtidigt. Jag hatar verkligen vintern.. Är en riktig sommarmänniska! Tog iallafall bussen direkt ifrån stallet till stan där jag mötte upp Nellie! Vi handlade lite julklappar och sen satte vi oss på Wayne's, tog en Caffe Mocha och kladdkaka.. Mums! Sen stängde dom så då satte vi oss inne på Sergelbion och sen gick vi till våra tåg. Guud vad jag saknat min bästavän<3
Nu måste jag skicka in min NOuppsats som skulle varit inne i torsdag.. Och sen ska jag kolla på en film! PUSS

Skolan

Nu sitter jag på handledning med milla å Chrille och övar på mitt engelskatal. Har musik nu, ska få veta mitt betyg wihoo;) men vi hörs senare, puuuss


'Cause you know I'd walk a thousand miles if I can see you tonight.

Shulelu sötnosar!
Dagen rullade på ganska fort, stolt som inte blev mulad höhöh. Slutade 14.55 så gick hem och plugga lite, vid halv 5 tog jag och Lovisa bussen till centrum. Köpte en julklapp och sen fick vi skjuts hem av hennes pappa! Så sen dess har jag bara suttit och pluggat och lyssnat på musik. Ska göra mina naglar nu och sen duscha! Gaah är sååå nervös inför mitt engelskatal imorgon.. Kommer inte våga :( Nej usch, vill verkligen inte...
 

Luckiest girl on the planet

Godmorgon!
Sitter på NO lektion nu, vi skriver en uppsats om evolution som ska va inlämnad 24:00 ikväll å jag är ju inte klar hehe.. Om 40 minuter ska vi samlas i matsalen för rektorn ska prata om något, snön förmodligen haha. Ha en bra dag så hörs vi senare! Ska lixom försöka undvika att bli mulas idag..


gonaaatt!

Har skrivit klar engelskauppsatsen och håller på med NOn.. Är typ på fråga 3 hahah så lär ju få jobba med den imorgon oxå.. Ska på öppet hus på Vallentuna gymnasium imorgon oxå! Vi hörs imorronbitti.. puss!

Varför gråter livet när döden alltid ler mot mig?

Tjääna babes!
 
Gick till skolan imorse, vilket misstag haha. Men var med på luciat, spanskan och tekniken se gick jag hem. Mitt huvud sprängs snart seriöst vet inte vad jag ska göra :( Har suttit med mitt engelskatal oxå som jag aldrig blir nöjd med .. Wää vill inte mer nu :( Att det är snöstorm ute gör ju inte saken bättre.. nej usch hatar det här. Själva då, har ni haft en bra dag? Hoppas den inte varit lika dålig som min :)
 

Failisar .. BJUDER

Vilken ponny jag har haha ..

My phone is like my lover. Its the last thing I see at night, and the first thing I wake up to every morning.

Nu ligger jag med en filt framför tvn. Stannade hemma från skolan idag också.. Usch vad jag hatar och vara sjuk. Vid halv 12 åkte jag med pappa och Åsa för att äta lunch med Åsas mamma. Vi åt på O'Learys! Satan vad god mat dom hade.. Dit kommer jag lätt gå igen hihi ;) Min alvedon började avta så fick riktigt ont i huvet och började känna mig jättehäning, sen hör vi på radion att det ska bli världens snöstorm inatt med klass 2 varning så jag hämtade mina grejer hemma och så körde pappa hem mig till mamma. Vi vågar inte chansa på att bussarna går imorgon, och jag är tvungen att gå till skolan på morgonen för vi har luciaträning. Får se hur jag mår om jag går hem efter det isåfall. Nu ska jag skriva klart det sista på idrottscaset och sen skicka in det! PUSS
 

Bloggtävling

http://granaryttarna.se/2012/november/vinn-ett-tavlingsset-fran-lamicell.html#comment

Favoriter under L's inridning.


Love is not blind. It sees but it doesn’t mind.

Nu har jag varit duktig och pluggat sen 14.30. Har skrivit klart idrottsuppgiften som ska vara inne imorgon och även finslipat på mitt engelskatal. Är inte riktigt nöjd än men orkar inte mer nu haha! Gosan kom precis och la sig bredvid mig så ska kolla på tv en stund bara. Usch har inte tagit nån alvedon sen 12 så nu dunkar hela mitt huvud igen.. Nej bort från den här lilla plåtburken nu, vi hörs sen puss!
 

Laurus -09 & -12

 
 
Han står dock med täcke på sig, men ändå! Vilken ponny han blivit..

Sjukling nr.1

Som jag skrev igår trodde jag att jag skulle stanna hemma från skolan idag, och så blev det. Vaknade, eller ja vakna och vakna, har varit vaken till och från hela natten och frysigt som en lite gris.. Men klockan ringde på 07.00 ifall jag skulle må bra, men det gjorde jag inte. Känner mig jättetjock under ögonen och bak mot öronen.. Usch inte kul! 
Åsa åkte till jobbet vid kvart över 9 och pappa åkte till väsby en snabbis, så tog ut mitt täcke och la mig framför tvn! Myys, greys och DH på raken! Tog på mig så mycket kläder jag kunde hitta och tog med mig kameran ut. Hann väl ta ca 10 bilder innan jag förfrös så fick skynda mig in igen.. Ljuset var perfekt så det var lite synd :(
 
- Vid 9 imorse, inte så dålig utsikt från sovrumsfönstret va? ;)
'- Favvis bild!
Även Jeppe och Gosan fick stå fotomodeller haha!:)

Love me? Great. Hate me? Even better. Think I'm ugly? Don't look at me. Don't know me? Don't judge me. Think you know me? You have no idea.


Ridpass 1 december!

Schabraket och pannbandet är från globen!

Standing alone doesn’t mean I am alone. It means I am strong enough to handle things all by myself.

Hej igen! :)
 
Har tagit en liten bloggpaus pga en massa saker som hände just då, sen har jag bara inte tänkt på bloggen på ett tag vilket var rätt skönt!
I fredags var jag på SHIS med mamma. Vi åkte in vid 10 och gick på mässan tills 15 då våran show började. Fick med mig ett schabrak, tredelat pannband, tshirt, tunnare tjocktröja, jacka, grimskaft och lite annat med mig hem! Showen var väl helt okej, hoppning, barbackahoppning och islandshästarna var det! Vi vann ju biljetter så satt på 5e raden nerifrån! 
När vi kommit hem körde mamma mig till Lovisa så kollade vi på film, The Blind Side. Skitbra film, den var baserat på en verklig historia dessutom. På lördagen åkte vi upp till stallet för att fota i snön som kommit. Hann dock inte rida så länge då Elin åkte av natchos.. Men det gjorde inget för skulle ändå bli hämtad halv 1. Vi var bortbjudna till min kusins mormor och morfar! Jättemysigt var det!
Åkte hem till pappa och Åsa sen, började känna mig jättehängig så gick och la mig runt 9 för skulle upp och jobba idag. Kände mig ännu sämre imorse, men åkte till jobbet iaf! Skulle stå på julmarknaden och sälja för Blomsterpinglan. Det var kallt kan jag ju säga, mina tår levde typ inte för ett tag. Pappa och åsa hämtade mig vid 15 och så åkte vi till Robin och fixade allt och sen hem! 
Så nu sitter jag i min säng och bara kollar runt på datan lite. Mår verkligen inte bra så får se om jag går till skolan imorgon.. Vi hade även besök från en liten räv för en stund sen.. Spex som pappa kallar honom haha! Fick några bilder på honom dessutom!

RSS 2.0