Huvudstaden!

Hejhej!
 
Förlåt för att jag inte uppdaterade igår! Var bland annat på gymmet och lite så. Idag så åkte jag och Amanda in till stan på förmiddagen. Fick med mig en skinnjacka, en tröja och en piercing hem! Mycket nöjd hihi. Åkte hem från stan runt 3 och så kom farmor och farfar förbi en lite stund. 
 
Ikväll ska jag bara vara hemma, men imorgon så blir det först gymmet och sen kanske bio med några - vi får se! Ha det bra, puss.
 

It seems when you want someone, they don’t want you. And when someone wants you, you don’t want them. And when you both want eachother, something has to come around and mess it up.

Haluuuuuu sötisar!!! 
 

Allt bra med er?! Med mig är det asbra! Imorse tog jag bussen till Robin. Mockade och fixade hans mat först, tog sedan in honom och pysslade med honom ett bra tag innan jag tog på honom fleecetecket och hacket. Red ut barbacka i kanske 30 minuter. Skrittade och travade på vägarna och jobbade honom i formen, ställde åt båda hållen och red lite skänkelvikning i sicksack över vägen. KSDJFSKLBVFSKLJBVSDKJFA va fin han va.. Heeelt sjukt. Han gick seriöst som värsta dressyrhästen, blev verkligen helt mållös. Sånna dagar som man önskat att man haft fotograf med sig upp.. Menmen så är det ;)
 
Pappa hämtade upp mig lite senare, vi åkte hem och jag bytte om och hämtade min plånbok lite snabbt och åkte sedan till Täby C. Vi gjorde lite ärenden (tidig födelsedagspresent som ni får se snart) och åt sedan på BK. Kom hem runt 15 kanske och har bara suttit här sen dess. Pappa och Åsa är och storhandlar just nu så ska passa på och hoppa in i duschen. Puss!
 
söt kan han i alla fall vara ibland <3

Cleaningdaaay!

Hejhej bloggish!
 

Imorse vaknade jag halv 8 fastän jag har looov.. Wäää skitdrygt menmen. Satte igång två filmer med Hilary Duff. Åt lunch och sen började jag plocka lite på mitt rum - vilket slutade med att jag nu ´har städat och vädrat alla sängkläder. Plus att jag hittade lite kläder som inte blivit uppackade från smedby! :D Hahha lyyyckaan
Sitter även och kollar ¨på One Tree Hill just nu, men för tillfället är det paus så passade på att blogga!
 
Imorgon ska jag till Robin och på onsdag ska jag och gymma :) Puss
 
Här var vi snygga haha!

Sunshiiiiiine

Godmorgon, vilken känsla att se att det är 10+ i solen..!
 

Vaknade runt 9 och låg kvar i sängen och kollade instagram och lite sånt. Gick upp vid 10 kanske och åt frukost och nu sitter jag här!
Det har tydligen varit en brand i Smedby inatt/gårkväll med en kvinna som omkommit.. Hemskt verkligen. 
 
Idag ska jag förmodligen åka till gymmet för första gången på 3 veckor. HIHihih fan va naaaajs juu.. ;) Men vi hörs senare och så får ni ha en grym dag i solen nu , puss.
 

Moster :')

Godmorgon!
 

Igårkväll somnade jag först vid typ 19-23 så väckte pappa mig för att berätta att jag blivit moster :') Igår kom lilla Novalie, såååå söt är hon<3
Sen var jag pigg som en liten lärka så jag och pappa kollade på nån film och sen på lite andra saker, så vid 4 ungefär satte jag igång en film inne hos mig. Somnade väl runt 5-halv 6 kanske och vaknade nu runt halv 9. Lika pigg igen haha! 
 
Nu sitter jag och kollar på Pretty Little Liars och bara kollar runt lite. Köpte även nya löpartights igår och vattenflaska, så nu vill jag bli friiiisk så jag kan börja träna :( Vi hörs nog lite senare, så puss
 

You’ll never know pain until you look into the eyes of someone you love, and they look away.

Hej mina kära läsare!
 

Har ni haft en bra dag? Min har varit helt okej! Vaknade upp med ett bra humör imorse för en gång skull. Missade dock första lektionen när vi hade spanska prov men gjorde det senare under arbetspasset istället. Provet gick dock inte så bra.. Vissa delar gick väl helt okej men är inte alls nöjd.. Hade även matteprov del 2 idag oxå som sista lektion. Dom 4 frågorna var på A-förmågor, och jag vet redan nu att jag förmodligen hade fel på minst en av dom.. Är tyvärr inget mattegeni och kommer nog aldrig bli :( 
 
Kom hem runt kvart i 5 så sen dess har jag bara duschat och kollat på tv. Inte gjort nånting nödvändigt men sånna dagar behövs dom med ;) Nu är det bara två dagar kvar sen är det looooooooov!!! Så himla skönt verkligen. Under lovet kommer förhoppningsvis jag bli moster hihi, annars ska jag bara ta det lugnt och försöka bli frisk så jag kan börja gymma igen! Sen så är det ju bara 20 dagar kvar tills jag blir 16 weeehåå :D 
 
Lite smått bildbrist eftersom min kära vän Amanda inte skickar bilder till mig hoihohioh :*

Vi bygger upp ett samhälle där en stor del blir nollade..

Ny droglåt ^ Håll om mig/Petter,Daniel Adams Ray.
 

Låten var faktiskt inte alls min smak i början.. Men nu ligger den i hjärnan heeeela tiden haha!
Måndag igår - Ganska lugn dag, hade nationella muntliga i svenska. Var inte alls nervös innan men när texten låg framför mig kände jag hur jag blev mer och mer skakis. Fick texten om ''Hen'', ganska bra text men relativt svår att ha en diskussion till tycker jag. Det gick i alla fall bra och jag är nöjd med min del.
Efter skolan åkte jag och Elin ner till stationen och solade. Bruden åker ju till Teneriffa imorgon.. Avis? Nej absolut inte!! 
 
Idag så har dagen rullat på snabbt som satan. Hade matteprov som näst sista lektion vilket gick bra, i alla fall första delen. Andra delen kan jag bara säga -Hej F!! till.. Just nu sitter jag hemma och lyssnar på lite musik bara. Borde egentligen plugga till spanskaprovet imorgon men har ingen lust över huvudtaget.. Vill jag inte få F där oxå så är det väl bara å sätta igång.. PussHej!
 
Tröja-Manhattan / Jeans-Hollister / Hunters

5 sanningar!

- Jag älskar att kolla på kläder på nätet, men köper aldrig nånting för att jag är rädd för och bli lurad.
- Jag fyller år om 28 dagar!!!
- Jag hatar ställen där det är mycket folk, verkligen hatar.
- Jag går på toa minst 5 gånger om dagen..
- Jag är skiträdd för att börja gymnasiet..

RSS 2.0