Hejdå Gotland :(

Nu ska vi åka ner till färjan.. :( 
 
morfar<3

Lite smått och gott från Gotland!


EMMAS KUSIN

samma frisyr och allt :D

Bloggtävling

http://dressyrmupparna.se/vinn-valfri-vara/30081#comments

Bloggtävling

http://dressyrmupparna.se/vinn-valfri-vara/30081#comments

hejsansveeejsan!

Har lånet en dator på ett bibliotek här i fårösund hhiih! Igår låg vi på stranden i några timmar, wihå lite brun blev jag kanske.. Har tagit över 700 bilder så snacka om att d blir bildbomb när jag kommer hem! Har även vunnit en design från http://ponnyskvalleri.blogg.se/ som Maja Sagur ska göra på teamjumpers.se! så när jag är hemma så blir bloggen renoverad ;))) Ha det braaa, och glöm inte att det är tidsinställda på andra bloggen http://ungaryttares.blogg.se/!
 
arkivbild! saknar dig pluttis<3

Hejsan alla i Stockholm!!!

Nu har jag våldgästat ett internetcafé här i fårösund där det  bara finns 1 dator ... hahahahahahhahaha dom  andra får vänta tills jag e klar mohaha..
Det är ju självklart skitväder här.. eller ja det är halvt sol och halvt moln idag. Igår åskade det och blixtrade typ hela dagen, wihå vi jobbar på brännan här!.. Ikväll ska vi iallafall och kolla på nått band mamma gillade när hon var ung, typ The Boppers tror jag dom hette. Tar med mig tha camera så det kommer väl bilder någång när jag är hemma lr ngt ahahha. Mina gästbloggare kommer ej in på bloggen? Vet ej vad dom gör för fel men jag kommer in iaf. Men ha det så skönt nu i detta fiiina väder .. puss!
 
 
i miss u <3

Gotland 16/7 Lojsta Hed

 
Har 12342342359 miljoner bilder men kan inte lägga upp flera. Visst är dom fina? :')

Kolla mina finisar<3

Kolla vad fina dom är♥

Känslan man får när man får ögonkontakt med personen som förut betydde allt för dig..

Godmorgon!

Pappa ringde och väckte mig vid 9 haha.. Men gick upp och duschade och ska precis äta frukost. Pappa kommer och hämtar mig om 1 timme kanske. Då åker vi till Elgiganten och köper min kamera<3 :D 
Tror inte jag kommer hinna blogga nått mer idag men mina gästbloggare finns här! Ha det bra nu puss
 

FÖRLÅT

Har inte bloggat nånting idag .. men red ut på Contra med Erica&Berra. Jätteduktig va hon! Red även Robin sista gången på två veckor, han va oxå superfin<3
Har fixat 2 gästbloggare åt er som börjar imorgon :') Kommer kunna blogga nått inlägg kanske beroende på om jag tar med mig datan men mina fina kompisar kommer finns här! 
Har suttis och gjort tidinställda till http://ungaryttares.blogg.se/ så kika in där oxå! puss och godnatt! imorgon ska jag åka och köpa kamera mihihi
 

People say follow your heart…but which way do you go when your heart breaks into two?

Hej där!
När vi väl kom upp till stallet så borstade jag av Laurus och satte på honom en annan grimma och tog ut han i en av småhagarna sen. I början va han heelt galen och sprang och drog ner huvudet för att äta hela tiden .. men sen gick det jättebra faktiskt! Mitt mål är att han ska kunna gå utan grimma och när jag tar ut handen svänger han osv. Det gick verkligen super för att vara första gången. Red han nåra varv på stallplanen för jag tyckte han markerade på fram i traven, och mycket riktigt. Även i hagen sen så markerade han utan ryttare så.. Plockade blåbär sen så har precis satt in en blåbärspaj i ugnen, mums!
 

Heart changes, I know they do but this heart always belongs to You.

Godmorgon haha!

Så himla skönt att äntligen få sova uuuut. Ska äta frukost nu och sen åka till stallet. Fyfan vad jag kommer sakna min ponny i 2 fucking veckor ...
 
ni kan ju passa på och läsa våran nya blogg! klicka HÄR

Every woman should have four pets in her life. A mink in her closet, a jaguar in her garage, a tiger in her bed, and a jackass who pays for everything.

Herreguuud vad trött jag är.. typ ligger här och sover.. Aja ska nog dra mig mot min älskade säng nu. Imorron blir det upp och rida 2 hästar förmodligen, larre å contriz. Hihih men vi hörs imorron bitti puss o gonatt
 

HAHAHAHAHHA NATTHUMOR

 
 
 
 

bloggtävling

http://annicaomarcelo.blogg.se/2012/june/tavling-tavla-om-ett-par-superheta-mad-lady-shorts.html#comment

TAGGA SISTA JOBBDAG WIHO

Sista dagen på jobbet nurå ! Sen blir jag rik, cashflow U know hahahahha. Har förmodligen fixat ett till jobb på mitt favoritstället ;)) Mer om det senare, nu måste jag dra heipa!
 
 
 
 

godnatt ;*

Nu ska jag soova, puss :*

jag saknad dig bejb

Bloppis!

Ljusblått schabrak med mörkblå/vit passpoal stl ponny allround. Använt ett fåtal gånger, 50 kr. Billigare vid snabb affär.
Blått ''fluffschabrak'' med silvrig passpoal stl ponny allround. Använt 1 gång, 50 kr. Billigare vid snabb affär.
Padd med rosa ludd stl ponny, från showmaster. Endast prövat. 30 kr. Billigare vid snabb affär.
 
Eric Thomas Aachenträns, svart med mässingspännen stl ponny/cob. Matchande tyglar ingår. Använt men i bra skick! 100 kr billigare vid snabb affär.
 
 
Rosa fleecelindor med svart spänne, passar b-ponny och uppåt! Nytvättade. 50 kr billigare vid snabb affär.
 
 
Maila mig om du är intresserad! [email protected]
Köparen står för ev. frakt!

If you leave without a reason dont come back with an excuse.

Hej där!
Jobbet gick ganska snabbt idag faktiskt! Åkte och tog ut hubert och nu är jag hemma. Är galet trött så vi hörs senare! 
 

GoDnAtT

Nu ska jag stänga ner allt och fixa mig så att jag orkar upp imorgon! Grattis på födelsedagen mamma!
sötnos weywey ajhahaha!

45 bilder - Landet

vissa av bilderna har ni säkert redan sett, men who cares? ;)

Cuz' all I need is beauty and a beat

Hallojsan!
Helvete vad trött jag är, alltså det här är sjukt juu.. Ligger iaf i soffan nu och orkar inte resa mig haha! Mamma är inte hemma och jag är hungrig :( buhu stackars mig.. Har bara två dagar kvar på jobbet sen så är jag rik hehehehe ;) Då blir min fina älskade kamera MIN hihihihi :)) Imorgon fyller mammi ååår, grattis i förskott mihihihih :* Nej men nu ska jag sluta att skriva massa skit hahah hörs senare, och förhoppningsvis kommer alla roliga bilder fr¨ån ridpassen idag om Lovisa kan skicka dom ;)))
 
sötnos haha!

Morning guys!

jävla dflasdfhpqwihfopqewhdlakdshflafhasdhfl dom började borra utanför mitt fönster kl 8 imorse när jag skulle gå upp halv 9 :( omg fml hatar dom.. Ska äta frulle nu och så hörs vi after tha work!


Natti!

Nu ska ja ta med mig datan till sängen och kolla klart på Never say Never, hahahha det är faktist första gången jag ser den ;))
 

Vill du få mer läsare till din blogg, helt gratis?

klicka på bilden!

Till alla er som säger att russ är envisa och dumma ↓

 
 

bloggtävling

http://tvistirni.webblogg.se/2012/july/ny-utlottning.html#comment

Laurus 8/7-12 del 1


Ridpass Robin 8/7-12 del 1


Don’t treat people as bad as they are, treat them as good as you are.

Godmorgon!
Ska snart dra mig ner mot jobbet, bara 4 dagar kvar nurå! Men vi hörs sen ikväll :*

Godnatt!


Hachiko<3

Kollade precis klart på Hachiko, gråter lika mycket varje gång.. Fyfan va underbar filmen äär :( Rekomenderar det stoooort om ni inte sett den!


love of my life<3


Boy, every time you mistreat a woman, you give up the right to be treated like a man.

Helluuu där!
Herreguuuud va ont jag har i min kropp .. trodde inte att jag redan fyllt 80 haha! Mina axlar kommer ta död på¨mig, dessutom tror jag att jag fått en liten spricka i lillfingret från när jag åkte av igår hahaha.. Slutade iaf vid 18 så då cyklade jag hem till pappa och tog ut HuberT och sen cyklade jag hem till mamma. Nu väntar jag på att hon ska komma hem och göra mat till mig heheheh ;*
 

Sometimes it’s a good thing to have fake people in this world. It helps you find out who your real friends are.

Godmorgon!

Vaknade för en timme sen och har fixat mig och allt. Ska cykla ner till jobbet om ca 30 minuter. Har gaalet ont i min kropp haha men sånt är livet ;) Vi hörs ikväll och då kommer även massa bilder från igår!

natti

tagga jobb nurå!

bloggtävling!

http://nellieberntsson.se/2012/07/08/nellieberntsson-se-i-samarbete-med-tophorse-se/#comments

I text you first because I miss you. If I dont text you, Im waiting for you to miss me.

Hejsan!
Kom nyss hem från stallet, hihihi fan va d är skönt att bara vara där ibland.. Men iaf! Missade fittbussen imorse .. så lovisas pappa körde oss till Robson. Så tog in och fixade honom osv. Sen så byggde lovisa fram hinder och travbommar medans jag red fram. Började med travbommar och sedan upphöjda. Han va skitduktigt! Sen la vi två travbomar framför ett kryss och då höll han på och larva sig som fan med sen gick det bra. Vi tog bort travbommarna och höjde krysset till kanske 50cm och så galopp-hoppade jag det några gånger. Höjde det till 65 och gjorde samma sak. Lovisa la upp en oxer och då blev han tveksam men gjorde ett känguruhopp över, nästa gång kom vi i galopp och då tvärstanna han och vände så jag flög av.. HAHAHAH standarD för mig. Under mina 15 år så har jag ramlat av ca 31 gånger hahahahahah. Nejmen Lovisa fick bildspel på det = världens fulaste avramling .. Aja sen hoppade jag det kanske 3 gånger i galopp och så avsultade vi. Svampade av hela honom och så släppte vi ut han i hagen och precis då kom mamma. 
Då åkte vi upp till Larresarre! Busade med han och Osten i hagen en stund hihiih och sen så tog vi in honom och lindade hans ben med dom nyyya benlindorna ;))) Fick även rida Nica en liten stund hihi. Sen red jag ner Laurus till volten och värmde upp honom på olika volter och lite så. Han va jätteseg i galoppen men sen taggde han till lite! Red mycket travbommar även med han och lite galoppbom oxå. Han var däremot inte lika duktig .. eller jo men han är ju som han är ;) Han tog hopp över travbommarna (...) och sen så snubbla han till och gick ner på knä (...) sen gjorde han ett luftsprång oxå där jag var påväg av (igen!) men lyckades hålla mig kvar :'D och allt detta fick Lovisa bild på HAHAHAH. Sen hoppade Lovisa upp och red honom, såg riktigt bra ut när hon väl fick fart på honom :D Hon ska passa Laurus när vi åker till Gotland nämligen :) När vi fixat honom så släppte vi ut honom och så plockade vi lite blåbär<3 Så himla gott, typ dog ahahha. Vid 6 åkte vi hem och lämnade av Lovisa. Imorron så blir det jobbet igen, bara 5 dagar kvar nu, och en vecka kvar till GOTLAND :D::D:D:D:D:D:D wiihåå!
 
gotland 2011

Morning!

Vaknade vid kankse kvart i 10, fixade mig och allting. Så ska ta 11.09 bussen till frestadalen och sedan byta buss där och så åker jag och Lovisa till Robson! Skitväder men vi får hoppas det blir bättre. Ha en bra dag
 
Första gången jag red honom igen efter några månader!

Natti

Nu ska jag gå och lägga mig hihih puuuss


IF YOU REALLY LOVE HER, FIGHT FOR HER. DON'T STAND BACK AND WATCH HER FALL FOR SOMEONE ELSE.

Mamma trodde hon kunde gömma jordgubbar för mig, längst bak i kylen .. men IKKE SA NIKKE jag hittade dom! mohhahahahahahah Nu ska jag sätte igång en film med mina jordgubbar! hihihiihhi
ahhahaahahahahhaa oherre jävla mongo hund ..

Some days I cant stop thinking about you. Other days I wonder why I waste my time

She ain't perfect, but she's worth it
Every breath I breathe for the life I'm in
And I know I might not deserve it 
But she loves me and it's simply amazing
 

I keep myself busy with things to do, but everytime I pause, I still think of you.

Förlååt för den lite oväntade bloggpausen, inte ens jag visste att den skulle komma haha! Men dom två första dagarna var jag på landet. Och när jag kom hem därifrån så hade pappa tagit slut på mitt kära internet och sen har det lixom inte blivit av att vi har fixat det! Men nu har jag iaf internet hihi. Hela den här veckan som varit har jag jobbat. Faktiskt ganska stolt över att lilla jag jobbat 8 timmar per dag, dock har min rygg och mina axlar tagit lite stryk men det fixar sig. Igår så hämtade farmor&farfar mig och så åkte vi och hämtade Åsa och så åkte vi till Waxholm Hotel på bröllop! Det var min kära farbror och hans fina fru som gifte sig. Vi åt tre rätters middag och sen vid 11 kanske åkte vi hem. Sov hos Åsa för jag ville inte vara ensam. Så vaknade vid kanske 11 idag så åkte vi till Arninge och köpte blomjord och planterade lite blommor och sen vid halv 3 åkte vi hem till mi padre och gjorde tonfisksallad, mums! Vid 6 åkte jag hem till mamma och nu ligger jag här hihi! Imorgon så ska Lovisa först fota mig och Robson med sitt nya objektiv, woohoo och sen så följer hon med till Larresarre, det lär väl bli lite bilder där oxå. Sen efter det blir det bara å tagga till ännu en till arbetsvecka!
 
jävla matvrak hahahahahahaha

Photoshoot #3


RSS 2.0