2013/03/20

Hej på er!
 

Den här veckan har varit och är fortfarande jättestressig. Har SO inlämning till imorgon som jag knappt börjat på, hade spanska redovisning idag som jag fick B på :) bildredovisningen imorgon och matteläxor. Bildredovisningen slipper jag som tur är, är matvärd under bildlektionen hihi.
 
Idag så slutade jag runt kvart i 3, var hemma en stund och vid halv 5 tog jag bussen till centrum, köpte sminkborttagning och mötte sedan joel och gurra! Vi gick till bk och väntade på min buss som jag tog vid 18. Nu ska jag sätta igång med min SO uppsats innan jag somnar här haha! Vi hörs nog inte mer ikväll, puss
 
 

Vacker Stockholm

Hejhej!

Allt Bra med er? Har inte bloggat något pågrund av tidsbrist och så. I fredags sov jag hos Emelie. Färgade hennes hår och senare kom Pierre Joel och Fredde dit. På lördagen kom min släkt och firade mig! Fick presentkort på hollister, pengar, godis. På kvällen träffade jag Elin. Vi gick till donken där vi först mötte Pedman och senare kom massa.. Emelie Joel Pierre Emil Tobbe Amanda Johannes Lukas osv. Vi va lite vid odenslunda innan det blev för kallt så vid 11 gick jag å Elin med Emelie t carlslund och så hämtade Elins pappa oss.

Igår så var jag först i stallet och red med min kusin! Vi red ut i ca 1 h. Jätteskönt väder verkligen. Kom hem runt 17 så då duscha och åt jag innan jag gick ut och mötte Larsson jonte Tobbe och Joel! Vi tog bussen och mötte Emelie och gick sedan till Max. Kom hem runt 22:20 ungefär.

Just nu sitter jag nere på Vacker Stockholm i centrum och har precis gjort klart mina naglar. Supernöjd verkligen :D min kusin sitter och gör sina just nu så ska vänta på henne och sedan åka hem. Har nationella i kemi imorgon och efter ska jag gymma och sen åka in till stan och möta min kusin för lite shopping! Ha det bra puss


55 dagar kvar!


16 år och 2 dagar!

Hejhej!
 

Allt bra med er idag? Själv har jag minst sagt haft en stressig dag. Började 8:15 imorse, skulle egentligen planerat inför 9ornas show men jag, Amanda, Bea och Kamilla satte oss och började skriva våran minioritetsspråkredovisning vi skulle ha lektionen efter! Vi hann precis klart och redovisningen gick högt över förväntan! Jag fick även reda på att jag fått B på min muntliga redovisning i svenska nationella. .GLAD BRUD!
 
I tisdags fyllde jag ju 16 år! Dagen var superbra, var på sånt extremt bra humör verkligen! Fick iPhone 5 (det var den jag fick som tidig födelsedagspresent), 500kr, biljett till när Spanska Ridskolan kommer till globen, skydd till iphonen när man tränar och parfym! Släkten kommer på lördag bland annat och imorgon ska nåra kompisar fira mig :) Mamma bokade även tid åt mig och min kusin på Vacker Stockholm nere i centrum, så på måndag så vi och göra naglar! Det blir gelénaglar med glittertoppar.. Vet dock inte vilken färg än, men lutar åt rosa eller guld hihi ;)
 

Sista timmarna som 15 hihi

Hejhej bloggen!
 

Hur mår niii? Jag mår skitbra, lite hajpad sådär nu när jag blir 16 om ca 4 h :D:D:D:D 
Vi har ju haft långhelg, eller ja en dag extra haha! Fredag vet ni ju om vad som hände, på lördagen var Jennifer Jonas och Novis hit en stund. På söndagen var jag först till Robin och sen åkte vi till landet!
 
Jättekul och träffa farmor och farfar igen. Hur mycket snö som helst där.. och det är knappt en timme härifrån haha. Svinkallt oxå.. nästan -10 igår vid 9 på kvällen. Idag så åkte vi hem runt lunchtid och så följde papsen med mig till Laurus. Gud vad jag saknat honom.. Världen finste ponny<3 Red honom nere på ängen lite, han var pigg men skötte sig superbra! Kom hem runt 17 och har färgat håret och duschat å så. Puss
 

Hos Amanda!

Godkväll hihi!

Fridag idag! Eller igår till och med.. Skolan rullade på snabbt och efter jag slutat tog jag bussen till Runby skolan och mötte Moa! Vi åkte först hem till henne och sedan blev vi sugna på godis så åkte ner till stationen och köpte det. Vi orkade inte åka hem igen så vi gick till centrum och åt på subway, köpte ett nytt skal där man kan ha kontokort osv och även ett par örhängen.

Amanda och Karl kom ner till stationen sen och så tog vi tåget in till stan och kollade på bio. Texas Chainsaw 3D. Usch haha den va mer äcklig än läskig.. Men ändå helt okej film!

Just nu ligger jag i sängen hemma hos Amanda och kollar på Hypnotisören, tänkte bara uppdatera lite hihi :) puss och sov gott!


Pluggpluggplugg

Hola amigos!
 

Allt bra med er? Med mig är det i alla fall bra :) Skolan började i måndags, veckan hittills har ändå rullat på snabbt. Har haft min iphone i en vecka nuu :D Hihi det va min födelsedagpresent förresten! :) Fyller år om 6 dagar.. Naaajs! Tänkte lägga upp ett litet collage med lite 'vill ha saker' ifall någon i min släkt läser min blogg hihi:*
 
Har prov i kemi imorgon.. Så sjukt oförberedd. Har ju nationella i kemi den 19 mars oxå. Så borde väl sätta mig och plugga nu. Har gjort det lite till och från men inget seriöst. Måste verkligen få bra på det häääär!!! Var på gymmet en snabbis idag oxå. Duktig tjej som varit där varje dag den här veckan hihi. Ska försöka hinna imorgon oxå, för på fredag lär jag inte hinna. Nej nu MÅSTE jag plugga. Ha det bra, puss!
 

Det här är bra..

 

Don’t let the past steal your present.

hejhej!
 

Hann tyvärr inte blogga igår.. Men vid 13 ungefär tog jag bussen till väsby. Mötte Amanda, Karl och Isac på gymmet. För mig var det ben-dag så jag och Karl körde ben och rumpa medans Amanda och Isac gjorde armar. Kan ju bara säga att träningen verkligen tog, har sån sjuuk träningsvärk idag haha! 
 
Var klara ungefär vid 4 kanske, åkte hem en liten stund och fixade mig och sen vid 6-7 åkte vi in till stan! Vi skulle gått på bio egentligen men det blev lite strul så vi gick och åt istället. Jag tog kinamat hihi. 
 
Idag så vaknade jag runt halv 8 men somna om och gick upp runt 12. Sån äääcklig träningsvärk.. Wäää :(:(:( Fast då vet man att träningen har tagit lite iaf. Blir bara att vara hemma idag, men imorgon ska jag först till Robin och sen kanske in till stan igen med Elin och kolla 1D butiken :D Puss
 
En av alla 14534 bilder som togs igår :)

RSS 2.0